Mom Blog awards & shoppen | Ons weekend

Wat heb ik een heerlijk weekend achter de rug! Een weekend waarin ik onder andere naar België ging voor de mom blog awards. En waarin ik samen met mijn gezin in Eindhoven op jacht ging naar schoenen, broeken, sokken en meer.. 

Zaterdag

De zaterdag was een hele drukke dag. Of ja druk, ik had genoeg te doen maar heb geen enkel moment van haast of stress ervaren. Dus dat was wel fijn. Eerst even wat foto’s maken met de kinderen in hun nieuwe kleding van LuckyLeaf (kleine sneakpeak hieronder), daarna samen ontbijten en ik ging aan de slag voor mijn bedrijf.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Nog even gezellig met zn allen bij mijn moeder langs om pumps te passen (die te groot waren waardoor ik zondag dus op schoenenjacht moest) en te kletsen. En daarna was het alweer tijd om richting Antwerpen te rijden.

Mom Blog awards

In België organiseerde Nele van Mamaexpert de Mom Blog awards voor onze Belgische blogcollega’s. Aangezien Linda jurylid was en Nele ons als zuiderburen ook uitnodigde ben ik dus ook afgereisd naar haar geweldige event. Van 17 tot 20 uur was er een netwerkmarkt opgezet en kon je, onder het genot van een heerlijk drankje fijn contacten opdoen, nieuwe dingen ontdekken en bijkletsen natuurlijk.

Ik vond het alleen al heerlijk om even alleen zonder man en kinderen erop uit te zijn. Even een avondje Nicole. Ik had dus ook mijn nieuwste jurkje aan getrokken, zowaar een panty uit de kast gevist en mijn rode lippenstift op gedaan.

Het was echt een heerlijk avondje uit; gezellig met Merel, Fleur en Linda. Vanaf 20 uur werden er ook hapjes rondgebracht en nee dit waren geen bitterballen of mini frikandellen. De hapjes waren sjiek de friek! Oesters, gamba’s in currysaus, dikke plakken rosbief en nog veel meer!

Naderhand zochten we nog een frietkot op (voor de hongerigen onder ons haha) en uiteindelijk reed ik rond 23 uur met een aantal goed gevulde goodiebags weer naar huis!

Zondag

Zondag was echt een heerlijke dag ook, nu vooral met mijn gezinnetje al heb ik in de ochtend ook wat uurtjes gewerkt terwijl mijn man en dochter beneden aan het rommelen waren.

Maar daarna zijn we lekker met de trein naar Eindhoven gegaan. Omdat parkeren daar altijd vrij duur is en het nu ook erg druk is in verband met de Dutch Design Week was de trein echt de betere optie. Enig nadeel is dat hij maar 1x per uur rijd naar het station waar wij opstappen. Wel weer leuk: het was Milo’s eerste keer hihi.

Zodra we in Eindhoven kwamen zijn we meteen gaan eten bij Plein 4, dat is altijd erg lekker en Fay kon er fijn spelen. Maar na de lunch gingen we dan eindelijk doen waarvoor we kwamen: op schoenenjacht voor mij! Ik had nog schoenen nodig voor de film premiere die ik vanavond heb en dat was even moeilijk hoor.. Maar ik heb ze gevonden!! Of ja, ik kan beter zeggen.. Fay heeft ze gevonden. Wat was zij behulpzaam en lief zeg in de winkel. En vooral heel geduldig want we zijn er volgens mij bijna een uur geweest.

Daarna nog even twee winkels in en uiteindelijk weer met de trein naar huis, waarbij we onderweg nog een Indische rijsttafel hebben gehaald.

Weekend vlog

Ben je intussen nieuwsgierig geraakt naar de beelden van de mom blog awards of naar de schoenen die ik heb gekocht bekijk dan ook even onze weekend vlog!

7 reacties op “Mom Blog awards & shoppen | Ons weekend

  • Wat kan het soms toch heerlijk zijn om even uit de mama rol te stappen en een avondje te hebben gewoon als vrouw… Je zag er prachtig uit! Fijn dat je goede schoenen hebt gevonden voor vanavond, alvast veel plezier!!

  • Wat een leuk weekend! Die Mom Blog awards zien er gezellig uit . En fijn dat je lekker kunt shoppen met je gezin, daar zijn ze hier geen fan van helaas haha.

  • Leuk om de beelden weer terug te zien! Was heel gezellig en grappig dat we dus precies hetzelfde jurkje hebben gekocht 😀 Goede smaak!

Reageren is niet mogelijk.