Winweek #4 Fotoshoot van Madebymone

Oh ik ben zo blij dat ik deze winactie met jullie nu mag delen. Want als er een fotograaf is die uniek en creatief is, dan is dat Simone wel van Made by Mone. Haar cakesmash fotoshoots zijn veel besproken door de geweldige decors die ze telkens maar weer neerzet en ook haar kerst mini shoots zitten altijd binnen no time vol.

Diverse fotoshoots

Bij Made by Mone kun je voor diverse fotoshoots terecht. Of je nu een zwangerschapshoot wilt, een newborn shoot of ‘gewoon’ je kinderen op de foto wilt zetten. Zelfs voor een paintsmash shoot kun je bij Simone terecht. Zelf hebben wij tot nu toe onze kinderen alleen voor de kerst mini shoots op de foto laten zetten. Maar het plan is er ook om in 2021 een broer/zus shoot te doen. Ik zet mijn kinderen namelijk graag jaarlijks professioneel op de foto. Leuk voor de opa’s en oma’s maar ook om weer een mooie nieuwe canvas in huis te kunnen hangen.

Winactie Made by Mone

Namens Simone van Made by Mone mag ik een fotoshoot naar keuze weggeven inclusief 3 digitale bestanden. Deze fotoshoot vindt in Tilburg plaats dus houd hier rekening mee.

Wat moet je doen om een fotoshoot naar keuze te winnen?

 • Reageer hieronder dat je meedoet en wat voor fotoshoot je graag zou willen
 • Volg zowel Meisje Eigenwijsje als Made by Mone op Instagram (geen must, wel lief)
 • Deel deze winactie met anderen (weer geen must, wel heel fijn)

Nadat de winweek is afgelopen maak ik op 27 november alle winnaars bekend in een post op Facebook. Het is je eigen verantwoordelijkheid dit in de gaten te houden. Heb ik op 30 november nog geen reactie dan kies ik een andere winnaar.

Extra voorwaarden:

 • De afspraak is mogelijk op basis van beschikbaarheid van de fotograaf
 • De fotoshoot is niet overdraagbaar of inwisselbaar tegen contanten
 • De afspraak dient binnen 2 weken na bekendmaking van de winnaar gepland te worden op een datum in  2020 of 2021. Gebeurd dit niet dan vervalt de prijs.

Comments

comments

Moederschap
Previous Story
Next Story

6 Comments

 • Reply
  Petra
  19 november 2020 at 08:11

  Dat zou wel heul leuk zijn een cakesmash voor onze kleine man….

 • Reply
  Marieke
  19 november 2020 at 11:38

  Leuk! Ik doe mee xxx maakt niet uit welke …

  • Reply
   Marieke
   19 november 2020 at 11:38

   Cakesmash niet haha..

   • Reply
    Nicole
    19 november 2020 at 12:00

    Niet? Wedden dat zij dat wel leuk vinden haha..!

 • Reply
  Nienke
  19 november 2020 at 12:53

  Jaa lijkt me erg leuk om deze fotoshoot te winnen voor onze kids! Nog helemaal geen mooie foto’s van hun samen, terwijl de jongste alweer bijna twee wordt!

 • Reply
  Elly Jilesen
  20 november 2020 at 21:08

  Hele leuke actie! Maak graag kans om een shoot te winnen van ons meisje die bijna 3 jaar wordt. Ben ontzettend trots op haar. Ze heeft laatste tijd een aantal ziekenhuis bezoekjes moeten ondergaan en is nog steeds ons blijde opgewekte meisje 💖 we zouden graag een grote mooie foto willen van haar zodat we die kunnen ophangen in onze nieuwe woning! En ook haar opa’s en oma’s hiermee kunnen verrassen. Ik volg Simone al een hele tijd via Instagram. En het is altijd een feestje om haar prachtige foto’s te bekijken. 🍀🍀🍀

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: