Wat zit er toch in die doos…?

Mijn dochtertje ontving gisteren laat in de middag opeens een pakketje. Wauw, hoe bijzonder.. een groot pakket ingepakt als een cadeautje met Sinterklaas papier. Heeft de Sint haar nu al gevonden? Fay was direct enthousiast, er kwam alleen nog maar: wauw, mooi, Klaas en Piet uit haar mond en we moesten echt ons best doen om het pakje nog even heel te laten. Omdat ze er zo blij mee was, besloot ik om er een kleine video van te maken. Een unboxing noemen ze dat ook wel in YouTube wereld. 

Wat er allemaal in het pakketje zat en waar het vandaag kwam.. dat kun je dus allemaal zien in de video. Ik zelf vind het echt een geweldig stukje geworden puur door Fay. Vergeet wat ik allemaal zeg en roep, maar kijk gewoon even die paar minuten naar mijn kleine dreumes. Je gaat er zeker een lach van op je gezicht krijgen, als je die nog niet had!

En? Wat vond je van de video? Niets teveel gezegd he? Mijn meisje is echt om te smelten op zulke momenten, gelukkig zijn die er ook genoeg. We hebben een aantal van de producten uit de video even op een hoge plank gelegd aangezien ze in mijn ogen nog niet geschikt zijn voor een meisje van nog geen twee jaar. Wel vinden we het allemaal echt een geweldig leuk initiatief en hebben we de poster die erbij zat (oeps, toch een tipje van de sluier opgelicht) direct opgehangen.

_MG_9756

Comments

comments

Moederschap
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Cindy
  13 november 2015 at 15:56

  Ach.. Wat lief! Ik wil ook zo’n box voor mijn neefje en alvast één bestellen voor de komende 10 jaar voor ons eigen kindje (die pas volgend jaar geboren gaat worden hoor). En ik smolt inderdaad weg bij Fay hoor, kan ik haar niet koppelen aan ons neefje?

  • Reply
   Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   13 november 2015 at 17:03

   Gaan we regelen! Gewoon uithuwelijken die hap 😉

 • Reply
  Malou
  13 november 2015 at 16:25

  Ahh wat is Fay een schatje zeg!

 • Reply
  Bianca
  13 november 2015 at 16:33

  Wat leuk dat je hier een unboxing video van hebt gemaakt! Fay is echt een schatje (wat is ze groot geworden!). Sterre vond de box ook helemaal super 🙂 xxx

 • Reply
  Janske
  13 november 2015 at 17:17

  Wat een lief filmpje! Lola zwaaide naar Fay ?

 • Reply
  Martine
  13 november 2015 at 21:40

  Wat leuk om dit lekkere pakket zo samen uit te pakken. En wat lachte Fay zo lief in de video.

 • Reply
  Anita
  14 november 2015 at 11:21

  Super schattig en wat een lekker pakket 🙂

 • Reply
  Vandaagismooi.nl
  14 november 2015 at 12:10

  Wat een ontzettend leuke verrassing zeg! En wat een heerlijk enthousiasme 😀 geweldig!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: