Vakantie & pakjescentrum | weekvlog #2

Vorige week dinsdag konden jullie mijn eerste weekvlog zien en sneller dan verwacht is hier nu weekvlog nummer 2! Dat komt doordat wij afgelopen week op vakantie zijn geweest naar Centerparcs Het Meerdal en ik het gewoon erg leuk vond om dat te filmen. Zo gezegd zo gedaan, dus de vlogcamera ging de hele week mee. 

Naast die geweldige midweek in Noord Limburg hadden Fay en ik ook nog een erg leuk event op zondag. We werden namelijk uitgenodigd bij het pakjescentrum van Hasbro. Daar mochten de kinderen, samen met twee Pieten, het speelgoed testen. Het was er echt super leuk en Fay heeft ook al aan de Piet doorgegeven wat ze graag zou willen in December. Geloof dat de Sint flink mag sparen haha..

Het was dus echt een geweldige week om vast te leggen op film en ik weet zeker dat jullie weer flink gaan genieten van de vlog. Dus ik zou zeggen pak een kop warme chocolademelk (het lijkt tenslotte al herfst) en druk op play..

Ook zou ik het super vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal! Hoe meer abonnees en “duimpjes omhoog” hoe vaker mijn filmpjes getoond worden door YouTube. En dat maakt het allemaal net iets leuker..

Comments

comments

Moederschap
Previous Story
Next Story
 • Marije
  12 september 2017 at 08:35

  Wat een leuke week! Heerlijk om Fay zo vrolijk te zien!

 • Maaike
  12 september 2017 at 12:13

  Wat een vrolijke muziek eronder zeg! Maar het was dan ook een erg gezellige week zo te zien!

 • Esther
  19 september 2017 at 09:38

  Ohh wat leuk, deze vlog nog niet gezien..wij waren een week later bij centerparcs Meerdal ? Echt een geweldig park met en voor kinderen!

 • %d bloggers liken dit: