Spel review: In een Handomdraai (+ winactie)

Wat heeft vijf vingers en kruipt over tafel? De groene, griezelige hand van In een Handomdraai! Ben jij net zo gek op spelletjes als wij? En ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is het spel “In een Handomdraai” misschien iets voor jou. Dit spannende spel is gebaseerd op het bekende spel “waarheid, durven of doen” en zorgt voor hilarische situaties. Een leuk spel dus om te spelen vanaf zeven jaar oud.

Het spel ‘In een Handomdraai’

Ik hoef het spel eigenlijk niet uit te leggen want hij spreekt voor zichzelf. De groene, griezelige hand beweegt langzaam over de tafel tot het moment komt dat hij stopt en zijn vinger naar een van de spelers wijst. Ben jij degene waar de vinger naar wijst dan moet je kiezen tussen ‘doen, durven of waarheid’. Je hoeft gelukkig niet zelf iets te verzinnen, bij dit spel zitten een heleboel kaartjes waar de opdrachten op staan. Ook zitten er joker kaarten in dit spel, elke speler krijgt aan het begin één joker kaart voor wanneer je een opdracht niet wilt uitvoeren.

Voer je de opdracht goed uit? Dan krijg je het kaartje. Mislukt de opdracht of wil je hem niet uitvoeren? Dan krijg je een extra uitdaging! De eerste speler die zes kaartjes heeft verzameld heeft gewonnen!

Review In een Handomdraai

Al bij het zien van de doos zijn beide kinderen enthousiast. Alhoewel ons zoontje van vier echt nog te jong is (hij kan tenslotte nog niet lezen en sommige opdrachten gaan hem ook echt boven de pet) vindt ook hij het spel leuk. Al is het alleen maar om het rondkruipen van de hand over tafel.

Telkens wanneer er een vriendje of vriendinnetje komt spelen van onze dochter wil zij dit spel spelen. Meestal maken ze wel hun eigen spelregels, maar spelen wij als ouder ook mee dan wordt er echt fanatiek gespeeld. En… vooral ook heel erg veel gelachen. Begrijpelijk want wie wil nou niet zien hoe papa een aap nadoet die een banaan eet of je tong uitsteken zo ver je kunt voor 10 seconden.

Winactie In een Handomdraai

Naast dat wij zelf een exemplaar kregen van dit leuke spel van Megableu ontvingen we ook een tweede exemplaar om weg te geven! Leuk voor in de zak van Sinterklaas, voor een verjaardag of onder de kerstboom.

Hoe maak je kans?

Door gewoon een reactie hieronder achter te laten inclusief werkend email adres. Op dat email adres krijg je namelijk bericht wanneer je gewonnen hebt!

Je kunt meedoen aan deze winactie tot en met 7 november. Houdt op 8 november je inbox in de gaten…

Comments

comments

Moederschap, Speelgoed & spel
Previous Story
Next Story
 • elisabeth maria martina
  4 november 2021 at 09:54

  wat een gaaf spel voor de kleinkinderen, dat zou alvast een mooi sinterklaaskado kunnen zijn

 • Trotsema fati
  4 november 2021 at 10:48

  Super leuke spel voor de komende koude en donkere dagen, super gezellig om samen te spelen met mijn gezin daar zijn we dol op..

 • Debbie
  4 november 2021 at 11:37

  Dit lijkt mij nou een leuk spel voor ons gezin. Voor de koude dagen zijn we nog op zoek naar leuke spellen! En natuurlijk een erg leuk cadeau om te geven aan de jongens.

  • Albertine
   7 november 2021 at 00:58

   Ik zie de gezichten van onze kinderen al voor mij (zoon van 9 en dochter van 7, ik denk de ideale leeftijden voor dit spel). Ze zullen het geweldig vinden dus ik maak graag kans om dit spel te winnen.

 • Noortje
  4 november 2021 at 16:28

  Super leuk spel lijkt me dit! Ik doe graag mee!

  • Angela
   4 november 2021 at 18:56

   Leuk spel, wij doen mee met deze winactie:-)

 • Dineke
  4 november 2021 at 19:24

  Altijd leuk een nieuw gezelschapsspel!!

 • Linda Smeets
  4 november 2021 at 19:59

  Dit lijkt mij een ontzettend leuk spel voor ons gezinnetje! Ik maak dan ook graag kans en hoop dit spel onder onze kerstboom ligt.

 • Wessel
  5 november 2021 at 06:15

  Wat een fantastisch spel. Dat gaan de kids zeker een leuk Sint-cadeau vinden.

 • Brenda
  5 november 2021 at 06:58

  Wij zijn ook ontzettend dol op spelletjes. Ik doe graag mee met deze winactie.

 • Yvonne
  5 november 2021 at 10:06

  In een handomdraai ziet er erg aantrekkelijk uit; daar gaan de kinderen vast en zeker veel plezier aan beleven!

 • Marian B
  5 november 2021 at 17:39

  Ik doe graag mee. Spelletjes, onze kinderen houden hier erg van. Een leuk cadeau voor de december maand!

 • Yvonne W.
  5 november 2021 at 18:17

  Haha, wat een leuk gevonden letterlijke naam: In een handomdraai! Zeker weten dat de kinderen dit spel geweldig gaan vinden; top als cadeau voor de aanstaande feestmaand!

 • Marieke
  6 november 2021 at 06:32

  Jaa super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen.

 • G. T.
  6 november 2021 at 08:32

  Wat een spel… Hoe bedenken ze het 😀
  Ik maak graag kans!

 • Lotte
  6 november 2021 at 11:00

  Leuk om met dit spel kennis te maken middels deze review! Ik zag het een tijdje terug in de winkel, maar had geen idee dat het zó leuk is!

 • Mark
  7 november 2021 at 19:54

  Wat een hilarisch spel is dit! De groene hand doet mij een beetje aan de Hulk denken, haha! Zeker weten dat dit een fantastisch mooi cadeau is, zo met de feestdagen voor de deur! Ik denk dat de kids niet kunnen wachten om dit spel te gaan spelen!

 • Penelope
  7 november 2021 at 21:45

  Supergaaf spel! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter, ondat zij 12 november jarig is! Dan kan ze dit met haar vriendinnetjes spelen. ❤

 • Lieke van Veen
  8 november 2021 at 06:19

  Leuk ik doe graag mee!

 • %d bloggers liken dit: