Op wie ze lijkt..

Als je zwanger bent van je kindje vraag je jezelf altijd al af op wie ze gaat lijken. En niet alleen jij, heel de wereld vraagt het aan je. En? Op wie gaat ze lijken? Hoe zal ze eruit gaan zien? Allemaal vragen waar je geen antwoord op hebt.. Totdat ze geboren wordt. Denk je. Want ook dan komen de vragen maar dan is het des te moeilijker om antwoord te geven.

Tenminste, dat vond ik. Want ik zag het echt niet. Kon wel wat dingetjes van Bart in Fay haar snoetje zien. Haar frons bijvoorbeeld, echt typisch Bart. Ook de donkere haartjes komen niet van mij maar van Bart af. Dus eigenlijk zag ik sowieso niets van mezelf in Fay terug. Mijn schoonmoeder zei vanaf het begin dat ze op mij leek, maar zelfs mijn eigen moeder zag het niet… Veel maakte het me niet uit, want ons meisje is een pracht van een kind en dat maakt mij al de meest trotse moeder die er is. Elke dag krijg ik weer zoveel complimenten en dan voel ik mezelf groeien. Dat heb ik op de wereld gezet.. al was het met behulp van.

Toen, op zondag, kreeg ik een berichtje van mijn moeder met een foto van Fay.
Nicole baby maand
Ach wat schattig dacht ik nog. Ze zit lekker rechtop. Maar, wanneer is deze gemaakt dan? En dan met die blote armpjes enzo. Ik had echt even een paar seconde nodig om te beseffen dat dit helemaal geen foto was van Fay! Het is een foto van mij toen ik 1 maand oud was. Ongelofelijk wat een overeenkomst. De blik, het neusje, het mondje… Echt een evenbeeld!

Ik heb helaas nog geen foto die precies hetzelfde is, maar goed ons schatje is nu dan ook 4 daagjes oud en op bovenstaande foto ben ik 1 maand, dus dat is ook nog niet te doen. Maar om jullie toch zelf ook even een oordeel te laten vellen heb ik toch geprobeerd een foto te vinden waar je wat op kunt vergelijken. Alleen heeft ze hier niet haar oogjes open…
IMG-20140308-WA0009En? Lijkt ze een beetje op mama?

Comments

comments

Moederschap
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Marjolijn
  11 maart 2014 at 06:51

  Ze is 2 druppels water haar trotse mama.

 • Reply
  Jess
  11 maart 2014 at 07:29

  Ja joh, ze lijkt precies op jou 🙂 Je kunt overduidelijk zien dat je haar mama bent. Het blijft moeilijk om te zien trouwens. Ze veranderen steeds. Sam heeft periodes dat hij meer op mij lijkt en meer op z’n papa. Hoorde trouwens eens dat baby’s de eerste dagen op hun vader lijken. Iets vanuit de oertijd zodat de mannen weten dat het idd hun kind is.

 • Reply
  Linda
  11 maart 2014 at 07:34

  Absoluut lijkt ze op jouw. Altijd handig om je eigen babyfoto’s erbij te pakken.

 • Reply
  mamasgoud
  11 maart 2014 at 08:07

  Ze lijkt overduidelijk op Fay.

  • Reply
   Misseagles
   11 maart 2014 at 11:42

   Dat sowieso! Dat is ook de bedoeling!

 • Reply
  Insoon
  11 maart 2014 at 08:45

  Nou ja, wat grappig om te zien zeg 😀
  Ze lijkt echt veel op jou… dat koppie en die haartjes. Leuk om te zien!

 • Reply
  CrazyGreatLife
  11 maart 2014 at 10:10

  Wat leuk he, vergelijkings materiaal. Al voor de foto vind ik Fay op jou lijken 🙂

 • Reply
  Claudia
  11 maart 2014 at 11:38

  Op sommige foto’s zie ik er vooral jouw moeder in Nicole 🙂 Maar wie weet heeft ze een helemaal eigen gezichtje als ze een paar maandjes is

  • Reply
   Misseagles
   11 maart 2014 at 11:42

   Ja laten we het wel hopen hoor haha, twee Nicole’s op de wereld is nét iets teveel van het goede 😉

 • Reply
  jennn
  11 maart 2014 at 11:52

  Wauw, ze lijken precies ja!

 • Reply
  Whitney
  11 maart 2014 at 13:45

  Als twee druppels water! Ik zie het zelf ook niet bij ons. Bij geboorte leek en ik vind dat nog steeds dat Elvy op me vriend lijkt. Anderen zeggen op mij. Ik vind alles best, hij lijkt gewoon op zichzelf 🙂 het veranderd wel steeds meer. Echt leuk om te zien.

 • Reply
  Amarins
  12 maart 2014 at 14:30

  Idd zoals velen zeggen als twee druppels water. Maar het prachtige is dat ze veel van jullie beide zal hebben. Op de ene foto lijkt ze verschrikkelijk op je man en de volgende is het sprekend jou van vroeger. Een heerlijke mix van jullie allebei dus!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: