Maak je outfit compleet met kniekousen – kindermode

Waarschijnlijk ben ik een enorme spuit 11, maar ik kon het niet laten om er een blogartikel aan te wijden. Want sinds kort hebben mijn dochter en ik ze ontdekt: de kniekousen! En sinds deze ontdekking hopen wij telkens weer op mooi weer zodat de maillots en dikke broeken uit kunnen. En dus de kniekousen daarvoor in de plaats kunnen komen.

Toegegeven, ik ben echt geen kei in mode en al helemaal niet in kindermode. Maar doordat ik een aantal leuke moeders en kinderen volg via Instagram durf ik steeds meer. En ontdek ik dus ook steeds meer. Het begon allemaal met slechts één setje kniekousen van Quapi maar inmiddels liggen er nog vier paar te wachten totdat we ze kunnen combineren met verschillende outfits. Want kniekousen maken je outfit compleet! En het leuk ervan is dat ze een outfit meteen heel anders kunnen laten ogen.

Maak je outfit compleet met kniekousen

Zoals de titel al zegt kun je een outfit compleet maken met kniekousen. Ook is het meteen een fijne tussenweg tussen een maillot en blote benen. Voor de dagen dat het wel al warm is, maar er toch nog een frisse wind staat. Op onderstaande foto zie je mijn dochter met een jurkje van Quapi en haar bijpassende Quapi kniekousen. Wellicht nog een tikkeltje te lang, maar ach… beter te lang dan te kort!

Dezelfde kniekousen combineerde ik ook met een heel ander outfit. Het toeval wil dat dit topje ook van Quapi is, deze kun je beter bewonderen in een eerdere shoplog. Het rokje is echter van Feetje. Binnen kon deze outfit zoals hij hieronder ook getoond wordt makkelijk gedragen worden maar voor buiten deed ik er nog een spijkerjasje over.

Zoals je ziet, twee verschillende outfits met dezelfde kniekousen. En zo kun je ze natuurlijk ook combineren met een kort broekje en langere tuniekjes. Ik vind ze in ieder geval helemaal geweldig en kan dus niet wachten tot ik de andere kniekousen kan gaan combineren met leuke outfits bij Fay.

Wat vind jij van de combinaties?

Comments

comments

Moederschap
Previous Story
Next Story
 • simpel, met een snufje liefde
  11 mei 2017 at 06:11

  Leuk kleurtje, het maakt het allemaal lekker vrolijk.

 • marije
  11 mei 2017 at 06:15

  Aaah ik vind het zo cute staan!

 • Dewi
  11 mei 2017 at 07:03

  Heel leuk! Meiden houden er hier ook van. Staat ook zo eigenwijs. Ik vind ze ook makkelijk, soms nog beter dan een legging

 • Lisette
  11 mei 2017 at 07:19

  Ah het staat haar wel heel erg leuk. Lekker eigenwijs daar houd ik ook wel van!

 • Charlotte
  11 mei 2017 at 08:04

  Ik vind het super leuk staan, maar toch zou ik het zelf niet snel kopen. Ik vind het vaak of te koud voor dat stukje bloot wat er over blijft, en als het warm genoeg is voor blote benen dat is het weer te warm voor kniekousen…

  • Nicole
   12 mei 2017 at 08:18

   Het is nu perfect weer ervoor. Niet te warm en ook zeker niet te koud!

 • Marguerita
  11 mei 2017 at 09:48

  Heel erg leuk!

 • MarjonS
  11 mei 2017 at 20:13

  De eerste outfit met knie kousen vind ik het leukste. Vriendinnetjes van onze dragen ze ook. Ook veel bij ninni vi.
  Onze dame is er het persoontje niet voor.

 • Sonja
  11 mei 2017 at 20:28

  En het staat d’r ook nog eens fantastisch ??

 • Ellen1979
  11 mei 2017 at 22:28

  mijn dames dragon ze heel garage. Ook in de winter, Gewoon over een legging of maillots heen. Blijven ze ook eens goed zitten 😉
  het grappige is dat ze er zelf mee begonnen zijn. Ze hebben de kousen gekregen.

  • Nicole
   12 mei 2017 at 08:18

   Hmm dat kan ik ook nog eens proberen ja!

  %d bloggers liken dit: