Klein vechtertje

Dat Fay qua uiterlijk op mij lijkt was al duidelijk geworden in een vorige blog. Maar Fay heeft qua karakter echt een aantal eigenschappen geërfd van haar papa. Het lijkt nogal vroeg om dat te zeggen aangezien ze nog geen 2 weken oud is (wel bijna!!) maar het is echt zo. Sinds we met haar weer terug zijn in het ziekenhuis is er veel gebeurd. Zo kwamen we dus met een gezond ogend kind aan in het ziekenhuis en zo werd ze zieker en zieker. Dit ging zo snel dat er genoeg momenten zijn geweest waarop we dachten ‘komt ze er wel bovenop?’. Gelukkig wisten de artsen al redelijk snel wat de oorzaak was en werd er op vrijdag al begonnen met antibiotica.

Fay reageerde daar zo goed en zo snel op dat het zelfs de artsen verbaasden. Ook bleef ze hardnekkig volhouden geen sondevoeding te willen maar gewoon haar flesje. Zelf doen! En dat voor zo’n klein hummeltje. De koorts verdween daarna ook vrij snel en als je haar nu in haar ziekenhuisbedje ziet liggen en even alle slangetjes wegdenkt zou je zeggen dat het gewoon een gezond vrolijk kindje is. En dat is ze ergens ook gewoon. Helemaal gezond natuurlijk ook weer niet want ze ligt niet voor niets in het ziekenhuis aan de antibiotica. Maar ze eet goed, plast en poept goed, ze slaapt goed, reageert goed op onze stemmen, ze is actief wanneer ze wakker is, kijkt de hele wereld rond.. Oftewel, ze is gewoon een geweldig vechtertje.
IMG_20140316_164312

Die vechtersmentaliteit heeft ze dan dus ook echt van haar papa. Die heeft ook genoeg moeten vechten in zijn leven om te komen waar hij nu is en dit deed hij uiteraard met de liefde en steun van zijn familie om zich heen en onze Fay doet nu precies hetzelfde. Met alle steun en liefde van de mensen om haar heen vecht ze samen met ons deze periode door en wij zijn er dan ook beide van overtuigd dat uiteindelijk alles goed gaat komen.

Het gaat dus goed met Fay. Ze is stabiel, komt zelfs weer aan, drinkt tegenwoordig al flesjes van 100cc leeg en dat ongeveer 7x per dag.. Ook blijft ze lekker meisje eigenwijsje door telkens haar hoofdje op te tillen en de hele kamer rond te willen kijken terwijl ze eigenlijk een boertje moet laten. Of door elke keer weer de slangetjes van het neusbrilletje eruit te willen trekken. Ze heeft super vaak een heerlijk tevreden lachje om haar mond en je ziet haar gewoon genieten als ze bij mij of bij papa in de armen ligt.
IMG_20140318_192007

Namens Fay, Bart en mijzelf wil ik iedereen in ieder geval heel erg bedanken voor alle medeleven die we ontvangen. We zijn er nog niet met Fay, maar het gaat de goede kant op en wij geloven erin dat dit ook komt door jullie steun en kracht die iedereen ons toezend. Blijf die positieve vibes maar sturen zodat we straks ook echt een gezond kindje mee naar huis mogen en kunnen nemen!

Comments

comments

Moederschap
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  mamasgoud
  19 maart 2014 at 09:10

  Geweldig nieuws! Ik heb veel aan jullie gedacht. Blij te lezen dat het de goede kant op gaat. Jullie zijn alle 3 super sterk!

 • Reply
  Jess
  19 maart 2014 at 09:35

  Wat een goed nieuws dat het de goede kant op gaat. Fay is gewoon een kleine supergirl, een meisjesninja. Wat is ze enorm sterk! De liefde druipt van dig blogje af, heel mooi.

 • Reply
  Marion de Brueys
  19 maart 2014 at 11:15

  Lag vanmorgen nog aan jullie te denken, het gaat de goede kant op zie ik. Succes allemaal.

  Liefs Marion

 • Reply
  Whitney
  19 maart 2014 at 11:15

  Wat fijn en goed om te lezen. Knuffels!

 • Reply
  CrazyGreatLife
  19 maart 2014 at 12:43

  Mooi blogje! Fijn te horen dat het de goede kant op gaat en een vechter is zij zeker! Geniet van de mooie momentjes

 • Reply
  bettyvdberg
  19 maart 2014 at 13:04

  Wat een goed nieuws! Nu maar hopen dat de stijgende lijn door blijft zetten en dat jullie haar inderdaad zo snel mogelijk gezond en wel mee naar huis mogen nemen. Wat zou dat fijn zijn!

 • Reply
  Happy Lioness
  19 maart 2014 at 15:12

  Wat fijn om te lezen dat ze het nu eigenlijk super goed doet. Hopelijk mag ze snel mee naar huis.

 • Reply
  iliveformydreams.com
  19 maart 2014 at 18:58

  Wat een fijn nieuws en ik vind de foto’s van jullie zo cute!<3 Ik duim voor jullie

 • Reply
  mamasgoud
  20 maart 2014 at 00:01

  Ik heb je genomineerd voor een Liebster Blog Award! Zie hier: http://mamasgoud.nl/2014/03/19/wauw-genomineerd-voor-het-liebster-blog-award/
  Ik hoop dat je het leuk vindt!

  Groetjes,
  Francesca

 • Reply
  Insoon
  20 maart 2014 at 14:52

  Wat mooi om te horen dat het beter met Fay gaat! En met zoveel liefde en warmte om haar heen, gaat het vast helemaal goed komen met jullie kleine meid! Mooie foto van jullie drietjes en wat lief dat ze die stickers/pleisters in een ♥-vorm hebben geknipt.

  liefs

 • Reply
  Dat ene moment | Baby eagle is born!
  21 maart 2014 at 06:00

  […] op lijken te zijn komt er even een moment van rust. Ik kijk naar mijn man en zie haar in hem. Een klein vechtertje. Dat is ze. En voor haar moet en zal ik sterk […]

 • Reply
  Wanda
  21 maart 2014 at 20:55

  Fijn te lezen dat het een stuk beter met jullie kleine meid gaat! Hopelijk mag ze snel met jullie mee naar huis!

 • Reply
  helga looymans
  22 maart 2014 at 19:32

  ik vind het heel leuk en mooie dat het nu wat beter gaat met fay. en wij wensen jullie het allerbeste. en hopen dat jullie fay snel en gezond mee naar huis mogen nemen. van helga en theo

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: