Goed voorbereid naar school + winactie

Kinderen groeien. Daarbij komt ook nog dat hun interesses veranderen. Vond onze dochter het eerst geweldig om haar Frozen broodtrommel mee te nemen wil ze nu toch echt wat anders. Niet dat ze Frozen niet meer leuk vindt, maar ja je raakt toch uitgekeken na twee jaar hetzelfde. Hetzelfde geldt voor haar rugzakken. Iets nieuws is altijd leuker (vind ik zelf stiekem ook) en bij een nieuw schooljaar vind ik ook dat dit best mag.

Nieuwe rugzak

We gingen dus al op zoek naar een nieuwe rugzak voor haar. Ze heeft er al eentje van Bulbby met haar eigen naam erop. Deze gebruikt ze nog steeds veelvuldig. Maar nu heeft ze ook nog een nieuwe rugzak uitgekozen bij de Wibra. Eentje om mee af te wisselen. Stel dat de ene tas vies is of ergens vergeten wordt dan heb je er nog eentje om te gebruiken. Altijd handig. 

Voor de lunch

Van Bulbby had ik een mail ontvangen of ik wellicht een samenwerking wilde aangaan met ze en aangezien wij al bekend zijn met deze webshop door de logeerkoffertjes en de rugzak zei ik natuurlijk direct ja. 

Omdat je nooit genoeg broodtrommels en bekers hebt besloot ik om hier een setje van te bestellen. Samen met mijn dochter Fay kroop ik achter de laptop en zochten wij de mooiste printjes en kleuren uit. Er is echt ontzettend veel keus op de website van Bulbby. Zo heb je verschillende soorten broodtrommels en drinkbekers. Maar bij elke broodtrommel en beker kun je ook nog eens kiezen uit diverse kleuren en heel veel printjes. Er is letterlijk voor ieder wat wils. En dat de naam er direct op komt is ook wel heel erg handig. 

Omdat er natuurlijk ook fruit mee naar school gaat mocht een fruitbox natuurlijk ook niet ontbreken. Daarbij heb je geen keuze uit printjes, maar kun je wel de naam met een leuk figuurtje ervoor uitkiezen. Ook zijn er verschillende kleuren qua deksels. Het enige wat jammer is dat is dat de kleuren van de deksels niet helemaal overeenkomen met de kleuren van de broodtrommels. Maar het is dan ook niet dezelfde productlijn. 

Wij ontvingen de Mepal lunchbox Campus (twv €14,99), de Mepal Campus schoolbeker (twv €13,99) en de Mepal fruitbox (twv €9,99).

Winactie

Naast dat ik zelf deze mooie producten mocht uitkiezen voor Fay mag ik ook iemand anders blij maken met een setje ter waarde van €38,97.

Wat moet je hiervoor doen?

Laat hieronder een reactie achter met welke kleur jij zou uitkiezen voor de broodtrommel, beker en fruitbox. Als je ook al een printje op het oog hebt vind ik het ook leuk om dit te lezen. 

Het delen van deze winactie op social media of in je directe omgeving wordt zeer gewaardeerd. Op 31 augustus maak ik de winnaar bekend.

Comments

comments

Moederschap
Previous Story
Next Story
 • G.T.
  26 augustus 2020 at 23:05

  Rood! Mijn zoontje is dol op rood. Qua printjes kan ik niet zo goed inschatten wat hij zou kiezen, daarmee zou hij me wel kunnen verrassen. Maar rood is zijn kleur.
  Ik maak graag kans; een nieuwe beker en trommeltjes voor het nieuwe schooljaar zijn altijd tof.

 • Gera
  26 augustus 2020 at 23:21

  Ik zou voor mint groen gaan met de vosjes of de regenbogen!

 • Marian B
  27 augustus 2020 at 09:43

  Top! Mijn dochtertje wordt over een maand 4 jaar. Een nieuw lunch- en fruitsetje zou dan natuurlijk wel op zijn plaats. Er eentje winnen zou helemaal geweldig zijn! De kleur zal vermoedelijk roze worden. Leuke printjes ook, ik vind zelf de jungle party erg leuk, maar het is mijn dochtertjes feestje dus zij mag kiezen. Nu alleen nog zien te winnen 😉🍀

 • Pauline
  27 augustus 2020 at 09:51

  Ik vind de mintgroene met vosjes heel gaaf. Maar ben bang dat Noa of Faya daar iets anders over denken! 😄 Die gaan denk ik voor roze met regenbogen 🤣

 • Anna wienen
  27 augustus 2020 at 13:40

  Ooooh die met de regenboogjes zijn echt super leuk!!

 • riggie van lochem
  27 augustus 2020 at 22:33

  https://www.bulbby.com/nl/backtoschool/lunchboxcampus.html#/2389-color-turquoise/1491-size-1_maat

  Ik.ga voor deze voor 1 van mijn kids.

 • Joyce Joshua
  28 augustus 2020 at 07:39

  Wat een geweldige actie. Zo handig, want de spullen van mijn zoon raken een beetje op. En top dat zijn naam erop kan! Net samen gekeken en hij gaat voor een blauwe met camouflage erop.

 • Erika van koert
  28 augustus 2020 at 12:42

  Heel leuk! Ik zou jullie kleur kiezen maar dan met hartjes. Ze gaat naar groep 6 en heeft ook een agenda met hartjes gekozen

 • Linda Raaijmakers
  28 augustus 2020 at 14:48

  Ik vind deze print erg leuk voor nichtje Tess 😍

 • Linda Smeets
  29 augustus 2020 at 15:34

  Wat enorm leuk en origineel! Ik zou kiezen voor roze met een zwart hartje voor onze dochter. Ik doe overigens graag mee.

 • Manon
  30 augustus 2020 at 12:28

  Ik zou een mooi setje uitzoeken voor mijn zoon van 5 die naar groep 2 gaat. Hij vindt zichzelf nu te groot voor het nijntje bakje wat hij vorig jaar had, dus ik zou een stoere print uitzoeken in blauw, liefst met Dino-thema en met zijn naam in dikke letters erop.

 • Charlotte
  30 augustus 2020 at 20:59

  Ohhhh ik doe mee! Ik denk dat Aukje voor roze zal gaan en ik twijfel tussen de regenbogen en de panterprint, beiden erg leuk! 🙂

 • %d bloggers liken dit: