Babyboom in Blogland – deel 4

In een vrij korte tijd hebben weer een heleboel bloggers hun zwangerschap aangekondigd! De allereerste editie stamt af uit 2015 en de laatste “update” is van mei vorig jaar. Het werd dus wel weer tijd voor een nieuwe editie. Ik moet toegeven dat ik wat aansporing nodig had, omdat het toch veel werk is. Maar aangezien ik zelf ook zwanger ben en dus deel uit maak van die babyboom kon ik eigenlijk geen nee zeggen. 

Ik heb mijn best gedaan om alle zwangere (mama)bloggers op te sporen, maar mocht ik iemand vergeten zijn dan vertel me dit gerust, dan vul ik het lijstje onder aan!

Mama’s (to be) die op ploffen staan

Als eerste zijn er een aantal moeders (in spé) die al zover zijn dat de kleine op elk moment kan komen. Nee ik zal je nog iets grappigs vertellen, terwijl ik dit artikel in elkaar aan het zetten ben bereikt me het nieuws dat een van deze zwangere dames die ik op mijn lijstje had ook werkelijk al bevallen is.

Charlotte van Aukjeswereld.nl

Als eerste noem ik natuurlijk lieve Charlotte. Zij is naar een blogcollega ook echt een blogvriendin geworden en het grappige is dat wij elkaar eigenlijk al kenden buiten het bloggen om. Maar juist door deze gezamenlijke hobby en onze kinderen zijn we onder andere weer met elkaar in contact gekomen. Charlotte is alweer bijna 38 weken zwanger van hun tweede dochtertje en ik mocht haar prachtige buikfoto tonen.

Patricia van Twijfelmoeder.nl

Patricia is het gezicht achter Twijfelmoeder. Een site  die zij heeft opgezet voor vrouwen die, net als haar, twijfelen over het feit of ze wel of geen kinderen willen. Echter is de twijfel van Patricia omgeslagen in een ‘ja ik wil kinderen’ en verwacht ze nu dan ook samen met haar partner hun eerste kindje. Patricia is ongeveer net zover als Charlotte, dus ook al bezig met de eindsprint!

Marijke van Easydailyfood.nl 

Marijke heeft een foodblog waar zij snelle, gezonde en makkelijke recepten op plaatst. Een blog die ik ongeveer vanaf het begin af aan al ‘volg’ omdat zij precies snapt wat nu echt makkelijk en snel is. Soms kom ik wel eens recepten tegen op andere sites die claimen makkelijk te zijn maar waarbij je 100 ingrediënten nodig hebt die ik niet ken of in huis heb. Marijke is ook zwanger van haar tweede kindje en heeft bijna de 37 weken mijlpaal gehaald. De eindstrijd is in zicht!

Channah van Bodyafterbaby.nl

Ook Channah is zwanger van haar tweede kindje. Ze heeft al een dochtertje en is nu ongeveer zo’n 36 weken zwanger van een tweede meisje. Channah blogt over, je raadt het wellicht al, hoe je na een zwangerschap weer een beetje terug in shape kunt komen. Hoe je weer een mooie body after a baby kunt creëren dus. Geloof dat ik na mijn bevalling onder andere haar blog eens flink ga doorspitten.

Shirley van Mommyhood.nl

Wie kent Shirley nu niet? Je kunt haar namelijk kennen van Styleguid maar ook van Mommyhood (wat vroeger Mommytobe heette). Shirley is, ik heb haar al eens mogen ontmoeten, precies zo op haar blog als dat ze in het echte leven is. Echt een hele lieve en leuke vrouw. Ook Shirley is zwanger van haar tweede kindje en naast haar zoontje Skyler komt er nog een tweede zoontje bij. Met zo’n 35 weken zwanger is het voor haar ook aftellen. Bij Skyler had ze rond dit termijn nog maar even te gaan. Hopelijk blijft nr2 wel iets langer zitten!

Laura van Lauraenjames.com

Laura ken ik eigenlijk van Meet the Blogger waarbij ze in de organisatie zit. Maar ze heeft zelf ook een hele leuke en fijne blog waarbij ze zich vooral richt op duurzaamheid. Vanwaar de naam Laura en James? Nou James is haar zoontje en ze is nu dus zwanger van nummer twee. Ze mag bijna met verlof dus zit ook aan de laatste loodjes.

Marike van Mamalifestyle.nl

En dan Marike.. Ook al zo’n lief persoon waarvan wij zelfs een kaartje hebben mogen ontvangen met kerst. Over haar (tweede) zwangerschap had ik hier al een stukje geschreven, maar tijdens dat schrijven las ik het nieuws dat haar tweede zoontje Senne gewoon al geboren was! En wat een prachtig mannetje is het zeg. Haar zoontje Javian (maart 2014) is op 10 maart grote broer geworden.

Ongeveer even ver als ik

En dan komen er een paar bloggers waar ik zelf met mijn zwangerschap wel heel dichtbij zit. Dat is altijd wel leuk, want wanneer ik hun verhalen en updates lees dan herken ik me er vaak heel erg in.

Angela van Mamametpassie.nl

Angela is ook al een zwangere blogger die zwanger is van haar tweede. Haar dochtertje Naomi is anderhalf en wordt grote zus van een babybroertje. Super leuk dus, ook Angela heeft dadelijk een koningskoppel, net als ik! En Angela is slechts een week verder in de zwangerschap dus kunnen we straks ‘samen’ genieten van ons verlof en kraamtijd 😉

Gwen van Mijnlevenalsmama.nl

Nadat ik bekend had gemaakt dat ik zwanger was kreeg ik een prive berichtje van Gwen. Zij was ook zwanger, maar wilde dit nog even uitstellen qua vertellen. Super leuk want Gwen ontmoette ik voor het eerst bij Kelly tijdens een draagconsult en we volgen elkaar ook echt al jaren. Gwen heeft al twee enorm leuke meiden en is nu zwanger van dochter nummer drie! Wat een rijkdom.

Manon van Littlewonderworld.nl

Toen Manon bekend maakte dat ze zwanger was wist ik het ook al, alleen kon ik nog niets zeggen omdat het zo pril was. Wel las ik dus haar zwangerschapsupdates en herkende me er volledig in. Super leuk dus om dat geheimpje dan nog even te hebben. Ook nu lezen we regelmatig bij elkaar en merken we dat veel herkenbaar is. Manon heeft al een zoontje en is nu ruim 31 weken zwanger van een dochter.

Marjo van Mar-joya.nl

Ook Marjo is, net als Gwen, zwanger van haar derde kindje. Ze heeft al een zoon en een dochter en krijgt daar nog een tweede zoontje bij! Marjo zit net een paar weken in het derde trimester en volgens mij gaat het tot nu toe wel goed!

Yasemin van The-fitmom.com

En dan Yasemin, die ik eigenlijk vooral via Instagram volg, maar die dus ook blogt over fit worden als moeder zijnde. Ze heeft al een prachtig dochtertje en is nu zwanger van haar tweede kindje. Ook erg leuk, Yasemin scheelt net een week met mij en ziet dus ook veel herkenning in de updates.

Roos van Mylifemystory.nl

Eigenlijk is Roos geen blogger meer. Tenminste ik keek even op haar blog en de laatste update stamt geloof ik af van een jaar geleden. Maar Roos is leuk en zij is wel lekker actief op Instagram en vooral Twitter. Dus daarom hoort ze gewoon in dit rijtje vind ik. Ze wordt voor de derde keer moeder en wat een prachtige moeder is ze dan ook!

De “net” zwangere bloggers

In een korte periode maakten een heleboel bloggers bekend dat ze zwanger zijn. Zelfs gisterenavond nog! Eigenlijk zijn zij ook wel een beetje dé aanleiding om dit artikel te maken. Ik presenteer jullie de bloggende babyboomers haha.

Elisabeth van Alweereennieuwemoederblog.nl

Alhoewel Elisabeth met haar 19 weken zwanger niet bepaald net zwanger is zet ik haar toch in dit rijtje. Dit omdat ze het wel pas onlangs bekend heeft gemaakt. De geruchten gingen al langer in de ronde omdat ze toch al een paar weekjes afwezig was. Maar nu is het dan ook echt out in the open!

Odile van Gomommygo.nl

Het nieuws van Odile zag ik eigenlijk niet aankomen. Maar des te leuker toch? Odile is al meer dan 3 jaar moeder van haar knappe zoontje Maxim en nu dus zwanger van haar tweede kindje. Het gaat echter niet zo lekker aangezien ze last heeft van HG, waardoor ze eigenlijk niets binnenhoud. Hopelijk is dit snel over.

Jodi van Liefthuis.nl

Lieve Jody ken ik al langer dan vandaag. We hebben bij elkaar op school gezeten namelijk. Nu is kennen dan wel een groot woord haha, want we zaten niet in dezelfde vriendenkring ofzo. Maar toch. Door het bloggen hebben we elkaar weer “ontdekt” en ook zij is zwanger van haar tweede kindje. Al is haar eerste spruit (jaja onderstaande aangekondigingsfoto van is van haar haha) wel een stuk jonger dan Fay.

Joyce van Joyfromjoyce.nl

Het valt me tijdens deze update op dat er nog best veel mama’s zijn die al hun derde kindje verwachten. Zo ook Joyce. Op haar 18e kreeg ze haar eerste kindje Aron en twee jaar geleden kwam Sofie in hun gezin erbij. En dan nu de derde op komst, weer een meisje. Wat leuk!

Tamara van Themommydiaries.nl

Maar er is altijd baas boven baas en daar hoort Tamara wel bij. Zij heeft namelijk al drie kinderen en is momenteel in verwachting van nummer vier! Het was niet gepland maar volgens mij net zo welkom als de andere drie. De aankondiging van Tamara was dan ook bij iedereen een verrassing, zelfs bij henzelf 😉

Marisca van Mamablogger.nl

Een tijdje terug las ik al een update bij Marisca waarbij ze aangaf wat minder te bloggen door prive omstandigheden. Toen had ik al het vermoeden dat ze wel eens zwanger kon zijn. Maar zoiets vraag je natuurlijk niet. En ja hoor, pas geleden maakte ze het dan ook bekend. Ze krijgen hun tweede kindje. Ze hebben al een zoon van zes genaamd Milan en er is nu dus een broertje of zusje voor hem op komst!

Mariëtte van Brabantsemamas.nl

Is de een van Brabantse mama’s net bevallen (er zijn drie Brabantse mama’s te vinden op de blog), is de volgende baby weer op komst. Mariëtte heeft al een zoontje Sepp en is momenteel zo’n 16 weken zwanger. Het is een hele creatieve mama dus ik ben benieuwd naar de dingen die ze dit keer voor haar newborn gaat maken.

Maxine van Thedailymax

En dan Maxine, oftewel Max. Moeder van Julius en momenteel bijna 17 weken zwanger van nummer twee. Julius is alweer vier jaar en gaat dus naar de basisschool wat volgens mij best fijn is als je zwanger bent. Dan heb je even tijd om echt zwanger te zijn terwijl de oudste op school zit!

Ioni van Iooon.nl

Ioni kwam ik op de negenmaandenbeurs nog tegen met een aantal andere leuke moeders. Een aantal daarvan waren zwanger (ja zij staan ook in dit overzicht) en stiekem vermoedde ik dat Ioni ook een geheimpje had. Ze maakte ook een aantal opmerkingen waardoor ik dat helemaal dacht. Maar ja zoiets vraag je niet. En toen kwam gisterenavond de bekendmaking! Ioni haar gezin wordt met nog een telg uitgebreid!

Miriam van Meervanmir

En dan nu écht the last but not least. Deze heb ik gisterenavond nog toegevoegd omdat Miriam op dat moment haar zwangerschap wereldkundig maakte. Miriam is zwanger van haar derde kindje, maar dat heeft nog wel wat voeten in de aarde gehad. Ik ben in ieder geval enorm blij voor haar dat het nu zo goed gaat en ze eindelijk blij kan zijn.

“Vergeten zwangere bloggers”

 • Yvette van Yvetteschrijft.nl (sorry)
 • Zélia van Chezzelia.com
 • Cindy van Allinonefamily.nl (vlogt vooral)
 • Debbie van Daydreamer.nl (sorry!!)
 • Maud van Ukkiegeniet.nl (nogmaals sorry!)
 • Margot van MySimplySpecial.com
 • Michelle van Bijzonderkleinwonder.nl
 • Sabine van Ohmyfoodness.nl
 • Jessika van Kidstravelservice.nl
 • Meike van Jekindjedoethetzo.nl
 • Joke van Mamanaturelli
 • Lies van Liesseling.nl
 • Jolanda van Zazazoo.nl
 • Wendy van itswendy.nl
 • Sheila van Beineffable.com
 • Lisse van Lavidalisse.nl
 • Femke van Mamacool.be
 • Sanne van Lavisagista.nl
 • Kim van Wereldvanpsychologie.nl
 • Angelique van Jongemamasblog.nl

Ben ik toch nog iemand vergeten laat dit dan weten dan voeg ik ze alsnog toe!

Comments

comments

Moederschap
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

84 Comments

 • Reply
  simpel, met een snufje liefde
  14 maart 2017 at 06:13

  Het is weer een hele lijs en gefeliciteerd alle zwangere. Laten we afspreken dat je mij de volgende keer erbij mag zetten 😉

 • Reply
  Karin
  14 maart 2017 at 06:37

  Hihi een serieuze babyboom! Gefeliciteerd allemaal (al zijn sommige al bijna uitgerekend)!

 • Reply
  Merel
  14 maart 2017 at 06:43

  Haha zo op een rijtje zijn het er helemaal veel he? Zo leuk, vooral voor Miriam ben ik echt heel blij. Wist niet dat ze het online had gezet dus ga meteen ff kijken.

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 06:50

   Ja en er zijn nu alweer een aantal die ik dus vergeten ben dus hij wordt straks aangevuld ?

 • Reply
  Marije
  14 maart 2017 at 07:03

  Ah superleuk, al die zwangere bloggers! Ik brn benieuwd wanneer de eerste baby geboren zal worden!

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 07:38

   De eerste uit dit rijtje is al geboren, die staat ertussen haha. Maar inderdaad, benieuwd naar de volgende!

   • Reply
    Marije
    14 maart 2017 at 08:12

    Haha ja na Marike bedoelde ik ook 🙂 Leuk dat je steeds zo’n lijstje maakt!

 • Reply
  Volgmama
  14 maart 2017 at 07:06

  Wat zijn het er veel! Ik krijg door al die blogs wel rammelende eierstokken maar ik houdt mijn benig voorlopig maar even stijf op elkaar hahaha.

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 07:38

   Haha groot gelijk!

 • Reply
  Joyce
  14 maart 2017 at 07:08

  Een gezellige hormonen bende Hahah!

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 07:39

   Haha ja dat wil je niet in 1 ruimte hebben hoor 😉

  • Reply
   Brabantse mamas
   14 maart 2017 at 08:16

   Hahaha ik zeg zwangere meet up. Kijken wie het eerste huilt! Haha

 • Reply
  Bregje
  14 maart 2017 at 07:11

  Zo leuk dit overzicht! Heb je tof gedaan! X

 • Reply
  Mèlanie
  14 maart 2017 at 07:15

  Haha ik zat het pasgeleden nog te bedenken, er heerst een heuse babyboom. Wel super leuk. Net als wat Nathalie zegt, mijn eierstokken beginnne ook zo langzamerhand wel weer te rammelen voor nummer 2?

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 07:39

   Hihi.. kan ik me voorstellen!

 • Reply
  Patricia
  14 maart 2017 at 07:16

  Dank! Inmiddels 39 weken + 1… maar baby heeft er nog geen zin in, haha.

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 07:40

   Oooh zo ver al.. dat kon ik nergens goed terug vinden haha. En graag gedaan, leuk je in t rijtje te zien 🙂 Deel hem gerust 😉

   • Reply
    Patricia
    14 maart 2017 at 07:54

    Had het ook alleen op mijn Twitter zo duidelijk staan, haha. Nu maar even blogje over geplaatst, haha.

 • Reply
  Cindy
  14 maart 2017 at 07:26

  Mogen zwangere Vlogmama’s ook meedoen? Vandaag alweer 24 weken zwanger ?

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 07:42

   Oh ja.. jij blogde eerst ook toch, maar niet meer? Zal je erbij zetten!

   • Reply
    Cindy
    14 maart 2017 at 07:55

    Thanks 🙂 Heel af en toe blog ik nog maar we zijn vooral aan het vloggen. Elke vrijdag komt mijn nieuwe zwangerschapsupdate online!

 • Reply
  Miriam
  14 maart 2017 at 07:29

  Wat zijn het er veel!!!!!

 • Reply
  Mathiske
  14 maart 2017 at 07:35

  Ik moest wel even lachen toen ik je lijstje voorbij zag komen. Wat veel hé haha. Bij ons is jet tot dusver nog niet gelukt en moeten we weer het hele ivf riedeltje, anders had ik ook al bij het lijstje gestaan ?

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 07:42

   Ahhh vervelend! Maar wie weet bij een volgende babyboom.. hoop t voor je!

 • Reply
  Channa
  14 maart 2017 at 07:40

  Haha, wauw. Het zijn er wel echt heel veel! Gefeliciteerd dames 🙂

 • Reply
  Alissa
  14 maart 2017 at 07:47

  Op instagram viel het me ook al op, zoveel opeens (weer) zwanger. Volgens mij zitten daar ook bloggers bij, maar ik heb niet allemaal onthouden wie… als ik ze spot, tag ik je wel. Ik kom er in ieder geval nooit meer bij.

 • Reply
  Essma
  14 maart 2017 at 07:48

  Allen van harte gefeliciteerd en succes met de laatste weken, zo niet dagen! ? Leuke post, Nicole!

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 07:52

   Dank je lieve Essma!

 • Reply
  MARIJKE
  14 maart 2017 at 08:00

  Jeetje dat is zeker een babyboom! Wat leuk dat je mij genoemd hebt! Ik wist wel dat er veel bloggers zwnger waren, maar zooooveel, wauw!

 • Reply
  Nicole
  14 maart 2017 at 08:07

  Nou zeg zat mijn zwangerschap echt precies tussen je overzichten in 😉

  • Reply
   Anita
   14 maart 2017 at 09:41

   Mijne ook! Ze heeft ons gewoon overgeslagen 😉

   • Reply
    Nicole
    14 maart 2017 at 09:59

    Jullie waren gewoon niet met genoeg zwangeren 😛

 • Reply
  Marijke
  14 maart 2017 at 08:15

  Jeetje als je ze zo bij elkaar ziet zijn het er echt wel heel veel!
  Leuk overzicht weer zo Nicole!

 • Reply
  Brabantse mamas
  14 maart 2017 at 08:17

  Heel blij dat ik mag aansluiten bij het zwangere lijstje!!!
  Ik ga snel aan de freubel! Werk therapeutisch sinds kort dus ik hou voldoende tijd over.

 • Reply
  Charlotte
  14 maart 2017 at 08:28

  Wauw wat een overzicht! En wat een lieve woorden! 🙂 Ben benieuwd welke baby’s zich het eerste laten zien nu…

 • Reply
  Sabrina
  14 maart 2017 at 08:43

  amai wat een mooi lijstje! de winter heeft zijn werk gedaan;-)

 • Reply
  Angela - Mama met passie
  14 maart 2017 at 08:45

  Jaaaaaaaaaa wat zijn het er veel. Superleuk om te lezen, ik ken er een aantal nog niet, dus extra leuk! 🙂 Vind het zo leuk dat we bijna even ver zijn!

 • Reply
  Debbie
  14 maart 2017 at 09:01

  Wat leuk zo,n lijst. Ga eens neuzen bij sommige. Maar ik mis mijzelf erop….

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 09:53

   Oh no wat stom stom stom 🙁 Excuses ik zet je er bij!!

 • Reply
  Dewi
  14 maart 2017 at 09:32

  Jeetje wat een hoop zo ..! Van een hoop wist ik wel, maar toch veel van dit lijstje niet. Het was inderdaad een koude winter;) allemaal een voorspoedige zwangerschap gewenst

 • Reply
  esther
  14 maart 2017 at 09:55

  Heel leuk, wat een rijkdom! Aan alle mama’s een heerlijke tijd toegewenst! X

 • Reply
  Roos
  14 maart 2017 at 09:55

  Aaah wat leuk dat ik er tussen sta! En dan ook nog zulke lieve woorden!!! Je bent een lieverd!

 • Reply
  janske
  14 maart 2017 at 10:11

  Ohhh zoveel zwangere mama’s (to be)…hopelijk kunnen jullie allemaal genieten van jullie zwangerschap! Voor alle dames in de eindsprint…je bent er bijna! Straks de hele zomer lekker babyknuffelen! Voor de rest…laat mij maar de zwangerschapskwaaltjes expert blijven, dat gun ik jullie niet 😉 Liefs!

 • Reply
  Silke
  14 maart 2017 at 10:35

  Wat een leuke lijst! Dat is behoorlijk wat werk geweest! Ik ga eens lekker neuzen… Wie ik echt mis, Michelle van bijzonderkleinwonder.nl mist nog! Die is zwanger van hun tweede kindje. Ze heeft al een zoontje Morris! En niet echt een “mamablogger” maar Sabine van OhMyFoodness is ook bezig met de laatste loodjes.

 • Reply
  Jessika
  14 maart 2017 at 11:13

  Wow dat is inderdaad een echte babyboom! Ik ben geen mamablogger, maar wel een mama en ik blog over vakanties met kleine kinderen. En ben nu ruim 38 weken zwanger, ook aan het aftellen dus!

 • Reply
  Meike
  14 maart 2017 at 11:41

  Er is een ware babyboom gaande in bloggersland. Een flinke lijst en dan zag ik mijzelf er nog niet bij staan ??. Stiekem best leuk dat we dit toch een beetje samen kunnen doen.

  • Reply
   Leonie van Mil
   14 maart 2017 at 18:31

   Ja, ik mis mijn grote zus!! ? Maar wauw wat een hoop zwangeren!! Leuk zo’n overzicht 🙂

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 20:11

   Ohhh echt serieus ben zoveel mensen vergeten. Snap niet hoe ik jou kon vergeten ?

   • Reply
    Meike
    14 maart 2017 at 21:31

    Hahaha… nou, ik snap het wel. Het zijn echt zo ontzettend veel zwangeren.

 • Reply
  Jess
  14 maart 2017 at 12:36

  Dat zijn er veel 🙂
  Joke van mamanaturelli is ook zwanger. Bijna uitgerekend.

  X

 • Reply
  Liess
  14 maart 2017 at 12:58

  Ik ben 22 weken ?

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 20:12

   Ohhh leuk! .Zet je er zo bij ??

 • Reply
  Anja
  14 maart 2017 at 13:20

  Wat leuk, was me inderdaad ook al opgevallen dat er veel zwangere bloggers zijn. Ik wens jullie allemaal een fijne zwangerschap en een hele goede bevalling.

 • Reply
  Shirley
  14 maart 2017 at 13:40

  Haha ja, dat zijn er wel heel erg fijn. Goede timing 😉

 • Reply
  MamaPlaneet
  14 maart 2017 at 13:45

  Als dat geen babyboom is dan weet ik het ook niet. Niet alleen in je overzicht maar ook in de reacties. Super leuk! Een fijne en vooral makkelijke zwangerschap gewenst allen en nog een makkelijkere bevalling.

 • Reply
  Jolanda
  14 maart 2017 at 14:56

  Leuk al die zwangere bloggers!! Ik ben zelf ook bijna uitgerekend, nog drie weken te gaan ??

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 20:12

   Oh spannend zeg, ik zet je er zo even bij!

 • Reply
  Jenn
  14 maart 2017 at 15:25

  Wendy van itswendy.nl en Sheila van beineffable.nl zijn ook zwanger 🙂

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 20:13

   Oh natuurlijk Sheila ?

  • Reply
   Wendy
   20 juni 2017 at 19:41

   Ik kom nu dit artikel tegen en zie deze reactie. Net geen 2 uur later was ik bevallen. 😉

   • Reply
    Nicole
    20 juni 2017 at 20:06

    Haha wat grappig!!

 • Reply
  Patricia
  14 maart 2017 at 16:24

  Wat een mooi overzicht zo. En wat veel zwanger in blog land. Super leuk om te lezen. Iedereen een fijne zwangerschap en degene die bijna mogen succes met de laatste loodjes?

 • Reply
  Jennifer
  14 maart 2017 at 17:01

  Je hebt Lisse van (http://www.lavidalisse.nl/) ook vergeten!

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 20:14

   Die ken ik niet ? Maar zal haar zo toevoegen!

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  14 maart 2017 at 18:17

  Ongelofelijk wat een lijst. Het is echt niet origineel om zwanger te zijn ??
  Gelukkig wel heel leuk en idd wat een hormonen allemaal ala je ons bij elkaar zou zetten ?

 • Reply
  Joke
  14 maart 2017 at 19:34

  Zo op een rijtje is dat wel erg indrukwekkend! Leuk om te volgen. Ik kende ze zeker niet allemaal. Ikzelf ben ook zwanger (mei 2017) van mijn tweede ? mamablogger op Mama Naturelli!

 • Reply
  MamaIssues
  14 maart 2017 at 19:48

  Wat ontzettend veel zwangere bloggers!!!! Laat den baby’s maar komen ?

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  14 maart 2017 at 19:53

  Amai…. hele lijst.
  Het is toch niet besmettelijk eh. ?

 • Reply
  Femke
  14 maart 2017 at 20:06

  Dat zijn er al een heel aantal! Ik wist niet dat we met zoveel waren! Ik ben ook zwanger, maar heb nog niet zo lang een blog. Zou het leuk vinden moest ik ook bij het lijstje mogen … 🙂 En nu me eens lekker verder verdiepen in al deze blogs, die ik nog niet kende 😉

  • Reply
   Nicole
   14 maart 2017 at 20:50

   Ik heb je erbij gezet hoor Femke, van harte nog 🙂

   • Reply
    Femke
    14 maart 2017 at 21:29

    Oh dankjewel!! x2 🙂

 • Reply
  Manon
  14 maart 2017 at 21:02

  Sjonge jonge, allemaal lekker origineel he: tegelijk zwanger hahahaha. Echt megaveel. Ik vind t ook altijd leuk om jouw updates te lezen omdat we zo lekker dichtbij elkaar zitten! Ik lees ze wel maar ik ben zo’n irritante lurker.

 • Reply
  Jacqueline
  14 maart 2017 at 21:04

  O wauw, dat zijn echt een hoop zwangeren!

 • Reply
  Marieke
  14 maart 2017 at 21:47

  Jeetje wat een hoop zwangeren! Allemaal gefeliciteerd!
  En ook ik krijg er rammelende eierstokken van. Al heb ik die altijd volgens mij 🙂

 • Reply
  Jessica
  15 maart 2017 at 18:53

  Wauw wat veel he! en ik volg er zelf ook echt wel heel veel van deze dames haha… Ik hoop dat je mij de volgende keer op het lijstje mag zetten!

  • Reply
   Nicole
   16 maart 2017 at 08:54

   Dat hoop ik ook Jessica!

 • Reply
  Kim van Gulik
  16 maart 2017 at 08:53

  Ook zwanger! 🙂 eerste kindje en 20.april uitgerekend dus het schiet al op. Niet zo vreemd dat je me “vergeten ” bent hoor, mijn blog staat nog niet zo lang online 😉 Leuk dat er aandacht wordt besteed aan alle mama-to-be’s! 🙂

  • Reply
   Nicole
   16 maart 2017 at 08:55

   Ooh leuk! Succes dan zo die laatste weken 🙂

   • Reply
    Kim
    17 maart 2017 at 09:03

    Thx! 🙂

 • Reply
  Angelique Jongemamasblog
  16 maart 2017 at 14:34

  Nog een zwangere blogger van nummer 4 🙂 in Juni uitgerekend, komt steeds dichterbij.

 • Reply
  Sheila
  16 maart 2017 at 22:52

  Dit is zo’n leuke blog! Wat een mega lijst zeg. En er zitten heel veel bloggers tussen die ik niet ken. Echt leuk. Super tof ook dat je mij hebt genoemd. Thanks! Erg leuk om er tussen te staan. Wat een werk moet dit zijn geweest om alle namen te verzamelen.

  P.S. het is wel beineffable.com (i.p.v. nl) 🙂

 • Reply
  Joyce
  24 maart 2017 at 18:34

  Kelly van Kellycaresse.nl heeft vandaag bekend gemaakt 12+4 zwanger te zijn van hun 3e kindje

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: