Moederdag

Ik heb een hele lieve mama.
Elke ochtend als ik wakker word dan heeft zij mijn flesje al klaar of gaat hem super snel klaar maken. Ook mag ik altijd ’s ochtends knuffelen met mama in het grote bed en soms als ik heel stil bij mama lig dan mag ik zelfs blijven slapen in het grote bed! Dat is echt boffen! Als ik dan weer geslapen heb en wakker word mag ik met mama mee naar beneden. Daar staat de box en daar liggen hele leuke speelgoedjes in. Maar het allerleukste vind ik het als ik in de box lig en mama gek doet tegen mij. Dan moet ik altijd erg lachen en kir ik het uit!

Mama gaat ook altijd lekker wandelen met mij en de hond mag dan ook mee. Ik vind het altijd lekker om een frisse neus te halen en lekker rond te kijken. Daarom vind ik het nooit zo leuk als ik in de kinderwagen moet, ik vind het veel leuker in de Maxi-Cosi. Maar soms regent het of is het gewoon koud dus dan moet ik wel in de kinderwagen en ga ik gewoon slapen tijdens het wandelen. Ook wel prettig hoor, dan ben ik daarna goed uitgerust om weer lekker te spelen.

Wat ik ook heel leuk vind is om op schoot te zitten bij mama.  Dan zingt ze of leest ze voor uit een boekje. Dat vind ik erg grappig, vooral het zingen van mama. Ze zegt zelf dat ze niet zo mooi zingt, maar daar geef ik niks om. Mama zingt met zoveel plezier en liefde dat alles mooi is! Ook doet ze gekke stemmetjes tijdens het voorlezen, ook dan moet ik vaak erg lachen. Mama moet ook soms huilen, dan zegt ze dat ze huilt omdat ze zo gelukkig is. Meestal gebeurd dat als ik lach. Gekke mama!

Vandaag ga ik extra veel lachen naar mama en extra veel met haar knuffelen want het is Moederdag! Papa en ik hebben ook nog iets leuks voor haar gekocht en ze krijgt ook nog een lekker ontbijtje van ons… Is dat niet boffen? Nou ze verdient het hoor! Want ik heb de liefste, de gekste, de grappigste, de geweldigste en de leukste mama die er is…

Fay.

20140409_164953a

15 reacties op “Moederdag

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *