Moederdag cadeau tips

moederdag-boeket

Het zal je inmiddels duidelijk zijn dat Moederdag er weer aan komt. De winkels liggen weer vol troep producten voor jouw allerliefste en geweldigste moeder.

Hoewel ik het aan de ene kant een veel te commercieel iets vind, blijf ik het toch leuk vinden om iets kleins voor mijn eigen moeder en schoonmoeder te doen. Vooral nu ik zelf moeder ben waardeer ik zoveel meer wat zij voor ons doen en gedaan hebben. En die waardering uit ik graag met een leukigheid. Daarom geef ik in dit artikel leuke Moederdag cadeau tips!

Cadeau tips

De cadeau tips die ik geef voor Moederdag kun je natuurlijk eigenlijk op vrijwel elk ander moment ook gebruiken. Dus voor verjaardagen, of gewoon zomaar.

Bloemen

Bloemen mogen niet ontbreken op Moederdag en ik vind dit boeket (zie hieronder) van Greetz een echte aanrader. Een mooi roze boeket met leeuwenbekken en chrysanten. Alle bloemen bij Greetz kun je ook Moederdag zelf laten bezorgen, wat het ook een handig cadeau maakt, als je zelf niet in de gelegenheid bent om langs te komen. En welke moeder houdt nu niet van bloemen?

Een beleving

Wat ik zelf altijd leuk vind zijn belevingen. Dus bijvoorbeeld een tegoedbon van een musical krijgen. Of een leuke workshop. Wellicht een shopsessie of gewoon een etentje op een andere dag. Ik houd ervan om tijd te krijgen als cadeau. Maar ook om tijd te geven. Tijd samen. Tijd om weer even stil te staan bij de vluchtigheid van alledag.

Sieraden

Al eerder gaf ik mijn eigen moeder met Moederdag een hele mooie ketting. Aangezien de foto’s die ik toen maakte niet echt mooi zijn (lees veel te donker) voeg ik geen foto toe. Maar je begrijpt het idee. Naast een ketting kun je natuurlijk ook een mooie armband geven of wellicht een nieuw horloge of ring.

Eten & Drinken

Wat ook altijd erg leuk is, is om een Moederdag ontbijt of Moederdag High Tea te organiseren. Bij ons in het dorp zit een geweldig bedrijf (Zoet & Zo)die dit soort dingen verzorgd. Zo kun je een Moederdag ontbijt voor €13,50 pp laten bezorgen of een speciale Moederdag high tea voor €16,50 pp. Wellicht zit er bij jullie in de buurt ook wel zo’n handig cateringbedrijf. Of je organiseert het natuurlijk zelf.

 

Cadeaubon

En heb je alles al eens gegeven en weet je het echt niet meer dan is een cadeaubon eigenlijk altijd goed. Met zo’n cadeaubon kan de moeder in kwestie zelf iets moois uitkiezen. Er zijn dan ook zoveel cadeaubonnen te bedenken. Bijvoorbeeld van een tuincentrum, mijn ouders zijn namelijk bezig met een grote renovatie in de tuin. En dan komt zo’n cadeaubon altijd van pas. Maar je kunt bijvoorbeeld ook denken aan een bon van de favoriete kledingwinkel, een parfumerie zoals de ICI Paris cadeaukaart of van een sauna als je moeder daar erg van houdt!

Hopelijk heb ik je met deze tips wat verder geholpen.. Wellicht om zelf te geven aan je moeder of als hint voor je partner!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Patricia op 6 mei 2017 om 06:05

  Dit jaar mijn eerste Moederdag; zo benieuwd naar wat ik ga krijgen.

 2. Els op 6 mei 2017 om 08:53

  Goede tips, ik zit nog enorm te twijfelen…. dit jaar maak ik eens iets niet zelf ;-).

 3. Lisette op 6 mei 2017 om 16:18

  Ik word naast de creaties van mijn dochter, altijd erg blij van een ontbijtje op bed en een mooie blos bloemen. Ben benieuwd volgende week!

  • Nicole op 7 mei 2017 om 09:41

   Dat lijkt me ook wel wat. Maar heb zelf ook een moeder en denk niet dat ze mijn knutsels leuk vind haha. Dus wellicht een mooie bos bloemen of een leuke beleving 🙂

 4. Anniek op 10 mei 2017 om 09:56

  Ik dacht er niet zo veel mee te hebben, met Moederdag. Maar wat vond ik het speciaal! Ook voor mij zit het in de kleine dingen: dat je niet gelijk je bed uit hoeft en man en mini samen bezig hoort, in afwachting van waarmee ze weer op de slaapkamer verschijnen… Dat is een groter geluk dan ik me ooit had kunnen voorstellen.
  PS ik maakte een leuke poster/kleurplaat printable voor moederdag, mocht je het leuk vinden kun je die downloaden :).

 5. Cynthia op 11 mei 2017 om 15:50

  Ik doe er niet zo aan. Geef een bloemetje en laat mijn waardering het hele jaar blijken. X

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje