Moeder en dochter fotoshoot: matching outfits!

Gisteren vertelde ik al over een aantal dingen waar ik naar uit kijk de komende tijd. Maar stiekem hoorde daar nog een leuk uitje bij. Namelijk de moeder en dochter fotoshoot die Fay en ik binnenkort hebben. Eigenlijk is het een fotoshoot speciaal voor Fay aangezien ze bijna drie jaar is en we dit jaarlijks doen. Maar aangezien ik zwanger ben van onze tweede kindje lijkt het me leuk om ook een paar foto’s samen te maken. En tsjah, als we dan toch samen op de foto gaan is het wel leuk om matching outfits te dragen. 

Matching outfits voor moeder en dochter

Het is tegenwoordig een behoorlijke trend om matching outfits te hebben samen met je kroost. Dat noemen ze ook wel twinning. Ik heb daar eigenlijk nog niet veel mee gedaan, afgezien dan van onze matching pyjama’s een tijd terug, maar eigenlijk is het best leuk. Ik heb in ieder geval al heel wat leuke matching outfits voor moeder en dochter voorbij zien komen. Niet allemaal zijn ze even leuk, soms zijn de kinderen namelijk te volwassen gekleed en daar houd ik niet van. Maar je kunt op zoveel verschillende manier dezelfde outfits delen. Al zijn het alleen maar de schoenen. Allebei dezelfde Vans bijvoorbeeld, of Dr Martens.

Maar tijdens die fotoshoot wil ik eigenlijk wel volledig matching. Maar dat wordt wel een flink uitdaging. Ik heb al een aantal leuke outfits op het oog, maar ja we hebben niet echt veel dezelfde dingen. Gelukkig gaan we dus vóór de fotoshoot nog een weekendje weg dus mocht ik nog wat nodig hebben kunnen we het altijd dan nog kopen.

Het lijkt me bijvoorbeeld leuk om dezelfde jurkjes te dragen. Een jurkje is met een zwangerschap goed te doen en we hebben beide al zwart kanten jurkjes. Dus kiezen we daarvoor dan zijn we zo goed als klaar. Toch is zwart weer zo… zwart. En aangezien het een hele lichte/witte binnensetting is misschien ook té donker. Maar beide dezelfde spijkerblouse met jeans eronder zoals op een van de foto’s hierboven lijkt me ook wel tof. Of een gestreept jurkje met stoer jasje, beide een tule rok met spijkerblouse.. er is keuze genoeg in ieder geval!

Heb jij misschien nog een leuke tip voor matching moeder en dochter outfits?

15 reacties op “Moeder en dochter fotoshoot: matching outfits!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *