Moeder en dochter fotoshoot: matching outfits!

shutterstock_391747081

Gisteren vertelde ik al over een aantal dingen waar ik naar uit kijk de komende tijd. Maar stiekem hoorde daar nog een leuk uitje bij. Namelijk de moeder en dochter fotoshoot die Fay en ik binnenkort hebben. Eigenlijk is het een fotoshoot speciaal voor Fay aangezien ze bijna drie jaar is en we dit jaarlijks doen. Maar aangezien ik zwanger ben van onze tweede kindje lijkt het me leuk om ook een paar foto’s samen te maken. En tsjah, als we dan toch samen op de foto gaan is het wel leuk om matching outfits te dragen. 

Matching outfits voor moeder en dochter

Het is tegenwoordig een behoorlijke trend om matching outfits te hebben samen met je kroost. Dat noemen ze ook wel twinning. Ik heb daar eigenlijk nog niet veel mee gedaan, afgezien dan van onze matching pyjama’s een tijd terug, maar eigenlijk is het best leuk. Ik heb in ieder geval al heel wat leuke matching outfits voor moeder en dochter voorbij zien komen. Niet allemaal zijn ze even leuk, soms zijn de kinderen namelijk te volwassen gekleed en daar houd ik niet van. Maar je kunt op zoveel verschillende manier dezelfde outfits delen. Al zijn het alleen maar de schoenen. Allebei dezelfde Vans bijvoorbeeld, of Dr Martens.

Maar tijdens die fotoshoot wil ik eigenlijk wel volledig matching. Maar dat wordt wel een flink uitdaging. Ik heb al een aantal leuke outfits op het oog, maar ja we hebben niet echt veel dezelfde dingen. Gelukkig gaan we dus vóór de fotoshoot nog een weekendje weg dus mocht ik nog wat nodig hebben kunnen we het altijd dan nog kopen.

Het lijkt me bijvoorbeeld leuk om dezelfde jurkjes te dragen. Een jurkje is met een zwangerschap goed te doen en we hebben beide al zwart kanten jurkjes. Dus kiezen we daarvoor dan zijn we zo goed als klaar. Toch is zwart weer zo… zwart. En aangezien het een hele lichte/witte binnensetting is misschien ook té donker. Maar beide dezelfde spijkerblouse met jeans eronder zoals op een van de foto’s hierboven lijkt me ook wel tof. Of een gestreept jurkje met stoer jasje, beide een tule rok met spijkerblouse.. er is keuze genoeg in ieder geval!

Heb jij misschien nog een leuke tip voor matching moeder en dochter outfits?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Nicole op 26 januari 2017 om 06:15

  Poeh nee geen tips sorry. Dat twinning vind ik ook niet zo, vind het juist leuk als kinderen hun eigen identiteit hebben en het anders is zeg maar. Had Steps trouwens een tijd terug niet een kledinglijn voor moeders en dochters bedenk ik me nu?

 2. marije op 26 januari 2017 om 06:34

  Ik vind die grijze jurkjes met leren jasje ook leuk. Simpel maar stoer.

 3. Joni op 26 januari 2017 om 06:35

  Steps heeft een girls collectie, met matching-maar-toch-net-iets-anders outfits voor mam en kind! Zitten wel leuke dingetjes tussen 🙂 ik en M hadden van de zomer zo beiden een kleed met groene bolletjes 🙂

 4. Romy op 26 januari 2017 om 06:47

  Wat een schattige foto’s en superleuk idee, zo’n fotoshoot! Misschien is het leuk om een blauw T-shirt aan te trekken met bij jou ‘mama’ en bij Fay ‘zus’ erop geschreven.

 5. Patricia op 26 januari 2017 om 06:51

  Zou het alleen doen als het echt bij jullie past. Anders gewoon eigen kleding, zodat de eigen persoonlijkheid er wordt uitgelicht en als grap een met de matching pyjama’s. 😉

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:15

   Die matching pyjama’s zijn helaas door t vele wassen niet meer echt toonbaar op de foto haha.. Was anders wel een geinig idee!

 6. Volgmama op 26 januari 2017 om 07:39

  Superleuk, ik ben heel benieuwd naar jullie foto’s!

 7. Marguerita op 26 januari 2017 om 08:12

  Gewoon beiden in jeans met blote voetjes en een wit shirt erop. Altijd goed!

  • Nicole op 26 januari 2017 om 09:32

   Ja dat zei ik in eerste instantie ook maar vond de fotograaf zo standaard ? Maar grote kans dat we dat toch doen hoor ?

 8. Essma op 26 januari 2017 om 09:34

  Eerlijk gezegd geen idee. Misschien iets met wit? Alhoewel nu in de winter dat ook niet zo ideaal is…veel plezier in ieder geval!

 9. jodi - liefthuis op 26 januari 2017 om 11:42

  Vroeger vond ik het verschrikkelijk, maar nu vind ik het top. Vooral wanneer je in dezelfde kleur combineert. Ik vind het fout als je een kindje als volwassene kleedt of andersom, maar tegenwoordig heb je zoveel leuke dingen die goed kunnen voor beide.

 10. marleen@burgertrutjes op 26 januari 2017 om 11:47

  Wat grappig! Ik zou eerder de andere kant opgaan met stoere jeans, een hip shirtje en witte sneakers!

 11. Els op 26 januari 2017 om 18:05

  Wat een leuk idee dezelfde outfit. Ik vind het wel grappig. Ik zou het lekker meisjes achtig doen :-).

 12. Ilse van Kreanimo op 26 januari 2017 om 18:10

  Ik doe twinning wel met mijn dochters, soms.
  Maar niet met mezelf…

 13. Karin op 27 januari 2017 om 13:37

  Ik vind wit voor een fotoshoot toch echt het mooist, Misschien kun je iets met een accessoire doen die bij beide terugkomt? Of iets met blauw voor de kleine babyboy?

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje