Webshoptip: moderne moeders

Wanneer je voor het eerst moeder wordt (of voor de tweede, derde, … keer) dan kun je wel wat hulp gebruiken. Daarom ben ik zo blij om de website van Moderne Moeders ontdekt te hebben. Zij hebben een aantal hele leuke unieke en vooral ook handige producten in hun assortiment die je helpen bij je (nieuwe) rol als ouder. Zo hebben zij er de mooiste bijtsieraden die baby en tandjes proof zijn, maar bijvoorbeeld ook leuke muurstickers. 

De vrouw achter Moderne Moeders

Mijn naam is Wendy, ik ben 33 jaar, getrouwd en moeder van twee jongens beide nog in de luiers. Naast de zorg voor mijn mannen run ik sinds 2013 de webwinkel Moderne Moeders, het begon als hobby naast een fulltime baan maar nu ben ik op een punt aangekomen dat dit niet meer te combineren valt. Mijn fulltime baan heb ik daarom dit jaar opgezegd, zo kan ik nog meer tijd en energie in de webwinkel steken. Mijn assortiment is nog groeiende; ik verkoop vooral unieke, praktische en innovatieve baby- en kinderproducten. Deze producten test ik eerst zelft voor ik ze in de webwinkel verkoop. Zo kan ik de kwaliteit garanderen en meer informatie geven over de producten.

Mijn top 5 favoriete producten

NumNum

Met dit handige lepeltje kan je je baby al snel leren zelfstandig te eten, doordat het lepeltje plat is maakt het namelijk niet uit hoe je hem vast houdt en dat maakt hem veel makelijker te hanteren. Ook hoef je met het lepeltje niet op te scheppen en/of te balanceren, hierdoor word er minder geknoeid.

Bijtsieraden

Deze stijlvolle sieraden zijn speciaal ontwikkeld voor moeders met kleine kinderen. Veel moeders stoppen namelijk met het dragen van sieraden zodra er een baby geboren wordt omdat ze bang zijn dat het sieraad kapot getrokken wordt of omdat ze bang zijn dat de baby er op gaat bijten/sabbelen en dit misschien schadelijk kan zijn. De bijtsieraden zijn dan de uitkomst deze zijn namelijk gemaakt van 100% veilig siliconen en de baby mag er naar harte lust op bijten/sabbelen.

w1170_421793_nl

Baby Shower Glove

De Baby Shower Glove is speciaal ontwikkeld om met je baby veilig onder de douche te kunnen, bij ons zijn ze gek op douche dus vond ik dit echt een uitkomst. Nu hoef ik niet meer bang te zijn de baby uit mijn handen te laten glippen zodra de handschoen nat is, wordt hij stroef en plakt de speciale organische badstof van de handschoen aan je arm, dit geeft meer grip zo is je baby in veilige handen tijdens het douche.

Wasbare Zwemluier

Met deze leuke wasbare zwemluiers staat niets meer in de weg voor een dag vol zwemplezier! De wasbare zwemluier is te gebruiken van 4 – 15 kg ideaal voor het babyzwemmen maar ook handig op vakantie. Tevens is de wasbare zwemluier is niet alleen beter voor het milieu maar ook nog eens veel goedkoper dan wegwerp zwemluiers.

AppeTEETHERS

AppeTEETHERS zijn een unieke bijtspeeltjes die helpen bij het verlichten van pijn bij het doorkomen van de eerste tandjes en in Nederland alleen bij Moderne Moeders verkrijgbaar. De bijtspeeltjes zien eruit als echt voedsel, een origineel kraamcadeau.

 

AppeTEETHERS2

Ken jij Moderne Moeders al?

1 reactie op “Webshoptip: moderne moeders

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *