Miskoop van het jaar… of toch niet?

Miskoop van het jaar! Sinds een tijdje zie je ook op Instagram gesponsorde posts voorbij komen. Bij de meeste scroll ik door, sommige klik ik bewust weg en sommige trekken mijn aandacht. Zo ook dit keer met reclame van Shein. Ik zag er een super toffe sweater voor slechts twaalf euro. Aangezien ik dol ben op sweaters besloot ik om mezelf deze cadeau te doen. Op de foto leek het een normale trui, zoals truien horen te zijn. Helaas bleek dat in werkelijkheid anders…

Een trui voor tienermeisjes

Dolblij was ik toen de deurbel ging en ik de pakketbezorger daar zag staan met mijn pakketje van Shein. Ik keek al een week uit naar dit moment, want het was alweer maanden geleden dat ik iets voor mezelf kocht. Je begrijpt dat mijn teleurstelling nogal groot was toen bleek dat ik een trui voor tienermeisjes in mijn handen had..

Miskoop van het jaar

Ik had de grootste maat bestelt, XL, want ik weet gewoon dat ik dat nodig heb. Plus bij een trui vind ik het fijner als hij iets groter uitvalt.

shein miskoop sweater

Het is niet dat ik de trui niet past, maar het was gewoon niet wat ik ervan had verwacht. Zo bleek de trui tot aan mijn navel te komen. En was de onderste band enorm strak. Ook de mouwen waren korter dan verwacht. Heel die trui leek totaal uit verhouding. Ik baal er natuurlijk ontzettend van, want ik zie desbetreffende trui gewoon overal langs komen door de cookies. Op Facebook, nog steeds op Instagram, in reclamebanners op blogs, noem maar op.

Toch geen miskoop?

Uiteindelijk trok ik hem toch een keer aan, terwijl ik een hoge spijkerbroek aan had. Mijn man vond hem juist erg leuk staan zo, omdat het bij die broek past. Door zijn enthousiasme maakte ik er toch een foto van en liet ik hem aan een aantal mensen zien. Zij vonden hem leuk, maar dan wel op een zwarte kokerrok of zwarte broek.

En warempel… Ik trok hem aan bij een zwarte broek en vond hem zelfs leuk! Het enige is wel dat ik er een zwart topje onder moet doen. Want anders zie je al snel een blote rug.

Wat vind jij van mijn trui? Leuk of niet leuk?

2 reacties op “Miskoop van het jaar… of toch niet?

Reageren is niet mogelijk.