Milo’s fashion wishlist [najaar ’17]

De zomer is nog niet voorbij (al lijkt dat op de meeste dagen wel zo), maar toch zijn de kledingmerken allang weer bezig met de herfst- en wintercollecties. Ik heb al vele persberichten voorbij zien komen, maar ook in de winkels zie je naast de zomersale al de meeste nieuwe collecties hangen.

En stiekem vind ik dat best leuk. Want zo heb ik een excuus om weer lekker te neuzen en een fashion wishlist te maken. Dit keer een wishlist qua kleding voor onze babyboy. Maar mijn wishlist voor Fay haar herfst/winter kleding komt er ook nog aan!

Tumble n dry

Dat Tumble ‘N Dry een van mijn favoriete merken is voor mijn kleine man wisten jullie misschien al. Het is dus ook niet gek dat ik ook van dit leuke merk weer een paar dingen op mijn wishlist heb staan voor hem. De gehele outfit links zou ik heel graag willen hebben. Het broekje vind ik super stoer met deze print en ook de ‘champ’ longsleeve vind ik echt iets voor een winnaar. De items zijn ook goed te combineren met andere dingen. Van het middelste plaatje zou ik graag het rompertje willen en het vest. En de onesie aan de rechterkant is echt een musthave!

VLNR: broekje €15,99 shirt €16,99; broekje €14,99 romper €17,99 vest €39,99; onesie €22,99

Hema

Bij de Hema is het zwart/wit volop aanwezig in de nieuwe collectie. Niet gek dus dat ik veel van dat soort items in mijn wishlist heb staan. Een aantal items uit de nieuwe collectie heb ik al gekocht dus deze kun je in mijn shoplog bewonderen. Maar onderstaande leuke stoere producten wil ik dus ook nog heel graag. Sowieso de tuinbroek, zoiets heeft Milo al in een ander kleurtje en dat staat hem zo leuk! Verder kan een sweater ook niet ontbreken en als boer zijnde moet je toch echt een blokjesblouse in huis hebben, haha!

VLNR VBNB: Tuinbroek €12,- Sweater €8,50 Blouse €14,- Vest €15,-

B.Nosy

Ook de babycollectie (62 t/m 86) van B.Nosy is er eentje die ik niet wil overslaan. Er zitten weer hele stoere dingen bij en ook de kleuren vind ik super. Zo heb je het broekje met de driehoekjes in twee kleuren. Zowel de grijze als de groene variant vind ik echt gaaf. Maar ook het spijkerbloesje heb je in blue denim en grey denim. De print achterop maakt het extra stoer. Ook het shirtje met koptelefoon heb je in verschillende kleuren. Zo heb je hem in zwart, blauw en groen. Als laatste het broekje met de letters en cijfers. Super stoer en ook in twee kleuren: grijs en blauw.

VLNR: broekje €22,95 spijkerblouse €29,95; broekje €22,95 shirt €22,95 spijkerblouse €29,95; broekje €22,95 shirtje €16,95

B*E*S*S

Dit leuke merk ontdekte ik pas tijdens mijn zwangerschap van Milo. Daarvoor had ik er nog nooit van gehoord. Toch kocht ik mijn allereerste B*E*S*S item onlangs pas, deze heb je kunnen zien in mijn vorige shoplog. Wel kreeg ik als kraamcadeau een hele leuke jumpsuit van B*E*S*S en heb ik zelf ook weer wat items op mijn wishlist gezet voor onze kleine knappe man. Deze komen uit de ‘never out of stock’ collectie.

VLNR: onesie €17,99; shirt €13,99 broekje €14,99; shirt €13,99 broekje €14,99

In dit artikel staan een aantal affiliatie links. Dit heeft geen invloed op de prijs van de artikelen, maar zorgt er wel voor dat wanneer jij daar iets koopt ik er een klein percentage van ontvang.

Nu ben ik benieuwd, heb jij ook (al) een wishlist?

4 reacties op “Milo’s fashion wishlist [najaar ’17]

Reageren is niet mogelijk.