Mijn zwangerschap in buikfoto’s

Voordat ik voor de tweede keer zwanger werd nam ik me voor om deze tweede zwangerschap heel bewust mee te maken. Te genieten van elk klein dingetje want het zou ook meteen de laatste keer zijn. Echter liep het heel anders. Want wanneer je al een kindje hebt rondlopen gaat zo’n zwangerschap nogal snel langs je heen. Daarom wilde ik wekelijkse buikfoto’s maken en dat is (op een enkele foto na) vrij goed gelukt!

Toen ik bij Shirley haar zwangerschap in buikfoto’s voorbij zag komen bedacht ik me dat ik dit ook erg leuk vond om te laten zien aan jullie. Want de meeste zullen de losse foto’s wel ergens voorbij hebben zien komen. Maar zo allemaal bij elkaar geeft toch een betere indruk van hoe een lichaam verandert tijdens een zwangerschap!

Mijn zwangerschap in buikfoto’s

Bol AlgemeenBol Algemeen

In de eerste weken van de zwangerschap heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt. Alleen op de dag dat ik ontdekte zwanger te zijn en daarna pas weer op het moment dat ik het wereldkundig maakte. Je ziet eigenlijk ook nog niet zoveel veranderen aan mijn lichaam. Ja wellicht begon ik meer te stralen..

Vanaf de 13 weken zie je toch wel verandering. Al lijkt de buik tussen de 16 en 17 weken opeens verdwenen te zijn haha.

Vanaf de 20 weken maakte ik de foto’s net iets anders. Door mijn buik ook vast te houden. Daardoor zie je ook echt de verandering naar voren komen. Letterlijk en figuurlijk!

Behalve de blauw/wit gestreepte jurk (Zeeman) en de zwart/rode blouse (gewone kleding H&M) draag ik hier alleen maar zwangerschapskleding van de H&M. Die broeken zitten zo fijn! En ik had eigenlijk helemaal geen eigen shirtjes met lange mouwen, dus deze maar op de maternity afdeling gehaald..

Vanaf de 30 weken wordt mijn buik pas echt mooi. Ik draag hem vanaf dan ook echt met trots!!

De laatste weken lukte het me weer om wekelijks een foto te maken en je ziet vooral verschil in hoe hij ligt. Alhoewel ik dus precies 40 weken zwanger was heb ik helaas geen buikfoto van 40 weken. Die laatste dagen gingen zo hectisch dat ik er niet meer aan gedacht heb.

Daarom even een provisorische foto in de slaapkamer van mijn buik zonder baby na ongeveer een week! Alle huid en vet zit lekker verstopt onder de kleding. Maar zo ziet het er al best goed uit he…

Maakte jij buikfoto’s tijdens je zwangerschap? 

15 reacties op “Mijn zwangerschap in buikfoto’s

Reageren is niet mogelijk.