Mijn wensenlijst update

wensenlijst-update-e1421087296860

In augustus 2014 maakte ik een wensenlijst. Een materialistische wel te verstaan. Ik ben totaal niet materialistisch ingesteld, want gezondheid en liefde is voor mij het allerbelangrijkste. Toch zijn er altijd wel dingetjes die een mens wilt. Zo ook ik… Vandaag kijk ik terug op het lijstje dat ik een half jaar terug maakte en kijk ik naar datgeen wat ik nu wens.

Ik wilde graag nieuwe broeken die bij mijn nieuwe lijf passen. Die wens is vervuld, bij de Primark vond ik hele fijne broeken dankzij Bibian dus ik kan vooruit. Daarnaast was ik al aan het denken (lees: dromen) over een agenda voor 2015. Ik heb hem nog niet maar hij is wel in bestelling bij Scrapdelight.. Spannend, want het wordt een agenda die ik zelf kan opfleuren met Project Life kaartjes! Love it!

Ook is er iemand bezig met visitekaartjes voor mij. Als het goed is zijn ze binnenkort klaar en dan kan ik ze eindelijk vol trots laten zien! Helaas ben ik nog niet naar de Efteling geweest en heb ik dus ook geen bordjes of ander serviesgoed gekocht van Blond Amsterdam in die lijn. Geen idee ook of ze er nog zijn zelfs..

Wat ik wel gevonden heb, bij Het Goed, is een leuk kastje voor op mijn werkkamer. Ik moet toegeven, ik heb hem nog niet zo netjes ingericht, maar hij zorgt er wel voor dat niet alles op de grond ligt in ieder geval! Het schuurtje dat we willen voor in onze tuin is er helaas nog steeds niet. Ik hoop dat mijn man en vader komende lente los gaan met hout en spijkers en er gewoon eentje in elkaar timmeren!

De stoffen bank is inmiddels wel weg en daarvoor in de plaats een rode leren bank. Erg blij met het leer en ook met de kleur, alleen het is geen bank om lekker op te chillen en dat mis ik toch wel! De mamafiets heb ik ook nog niet in huis (in de tuin), maar op zich is het daar ook nog geen weer voor. Wel wil ik binnen nu en korte tijd ervoor zorgen dat ik in ieder geval een fietsstoeltje heb zodat ik met beter weer eindelijk met Fay kan gaan fietsen!

Ik wilde ook een poef voor bij onze rode stoel zodat we er lekker de beentjes op konden leggen en dat is half gelukt. We hebben twee krukjes achtige dingen die ook als benenondersteuner gebruikt kunnen worden haha. Ze worden er echter niet echt voor gebruikt haha. Staan vooral in de weg. Ook wilde ik een speelgoedkist en dat is wel gelukt. Ik moet hem alleen nog schuren en opnieuw verven. De kist is ook direct een bankje dus zodra straks de box weg gaat kan ik hem daar neerzetten. Erg leuk!

Mijn laatste wens, en direct de duurste, was een iMac. En laat ik die vlak daarna gewoon gekocht hebben. Nou ja “gewoon” is een groot woord natuurlijk want daarvoor is het een dure aankoop geweest. Maar ik ben er echt super blij mee. Het is een ideaal ding en zijn geld zeker waard!

Al met al heb ik het best goed gedaan dus met het laten uitkomen van mijn wensenlijst. Dus ik durf het wel aan om een nieuw lijstje te maken waarop een aantal oude dingen van het vorige lijstje terug komen maa ook waar nieuwe items op komen te staan.

Mijn wensenlijst update:

 • Drie softboxen voor mijn fotografie
 • Daarbij ook een achtergrond voor mijn fotografie
 • De zolder verven zodat ik daar mijn studio kan opzetten
 • Een silhouette cameo 2, dat is een apparaat waarmee je woorden, letters, figuren kunt uitsnijden.
 • Een nieuwe telefoon die niet elke 3 uur opgeladen hoeft te worden
 • Mooie nagels, ik ben echt een ramp met nagels en heb een tijd gelnagels gehad.. Dat was super!
 • Een goede snijmachine voor mijn PL kaartjes
 • Nieuwe schoenen
 • Nog steeds: een moederfiets, Blond Amsterdam spulletjes (gepersonaliseerde mok = gaaf!) en een schuurtje voor in de tuin!

Heb jij nog wat te wensen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Sylvia op 13 januari 2015 om 06:44

  wat voor agenda is dat als ik vragen mag ? ☺️☺️

  • Nicole (misseagles) op 13 januari 2015 om 10:02

   De nieuwste agenda van Heidi Swapp. Als je een link wilt mag je me mailen!

 2. Marion op 13 januari 2015 om 09:13

  Lijkt me heerlijk om een mooie fotostudio te hebben! Lekker dat je fijne broeken hebt gevonden. 🙂

 3. Tamara op 13 januari 2015 om 12:27

  Fijne wensen!! Vooral de studio op zolder ben ik erg benieuwd naar 🙂

 4. Jenn op 13 januari 2015 om 12:34

  Leuk om je update te lezen!

 5. Christel op 13 januari 2015 om 22:47

  Je hebt toch al wat kunnen verwezenlijken. Dat is op zich toch al mooi.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje