Mijn wensenlijst update

In augustus 2014 maakte ik een wensenlijst. Een materialistische wel te verstaan. Ik ben totaal niet materialistisch ingesteld, want gezondheid en liefde is voor mij het allerbelangrijkste. Toch zijn er altijd wel dingetjes die een mens wilt. Zo ook ik… Vandaag kijk ik terug op het lijstje dat ik een half jaar terug maakte en kijk ik naar datgeen wat ik nu wens.

Ik wilde graag nieuwe broeken die bij mijn nieuwe lijf passen. Die wens is vervuld, bij de Primark vond ik hele fijne broeken dankzij Bibian dus ik kan vooruit. Daarnaast was ik al aan het denken (lees: dromen) over een agenda voor 2015. Ik heb hem nog niet maar hij is wel in bestelling bij Scrapdelight.. Spannend, want het wordt een agenda die ik zelf kan opfleuren met Project Life kaartjes! Love it!

Ook is er iemand bezig met visitekaartjes voor mij. Als het goed is zijn ze binnenkort klaar en dan kan ik ze eindelijk vol trots laten zien! Helaas ben ik nog niet naar de Efteling geweest en heb ik dus ook geen bordjes of ander serviesgoed gekocht van Blond Amsterdam in die lijn. Geen idee ook of ze er nog zijn zelfs..

Wat ik wel gevonden heb, bij Het Goed, is een leuk kastje voor op mijn werkkamer. Ik moet toegeven, ik heb hem nog niet zo netjes ingericht, maar hij zorgt er wel voor dat niet alles op de grond ligt in ieder geval! Het schuurtje dat we willen voor in onze tuin is er helaas nog steeds niet. Ik hoop dat mijn man en vader komende lente los gaan met hout en spijkers en er gewoon eentje in elkaar timmeren!

De stoffen bank is inmiddels wel weg en daarvoor in de plaats een rode leren bank. Erg blij met het leer en ook met de kleur, alleen het is geen bank om lekker op te chillen en dat mis ik toch wel! De mamafiets heb ik ook nog niet in huis (in de tuin), maar op zich is het daar ook nog geen weer voor. Wel wil ik binnen nu en korte tijd ervoor zorgen dat ik in ieder geval een fietsstoeltje heb zodat ik met beter weer eindelijk met Fay kan gaan fietsen!

Ik wilde ook een poef voor bij onze rode stoel zodat we er lekker de beentjes op konden leggen en dat is half gelukt. We hebben twee krukjes achtige dingen die ook als benenondersteuner gebruikt kunnen worden haha. Ze worden er echter niet echt voor gebruikt haha. Staan vooral in de weg. Ook wilde ik een speelgoedkist en dat is wel gelukt. Ik moet hem alleen nog schuren en opnieuw verven. De kist is ook direct een bankje dus zodra straks de box weg gaat kan ik hem daar neerzetten. Erg leuk!

Mijn laatste wens, en direct de duurste, was een iMac. En laat ik die vlak daarna gewoon gekocht hebben. Nou ja “gewoon” is een groot woord natuurlijk want daarvoor is het een dure aankoop geweest. Maar ik ben er echt super blij mee. Het is een ideaal ding en zijn geld zeker waard!

Al met al heb ik het best goed gedaan dus met het laten uitkomen van mijn wensenlijst. Dus ik durf het wel aan om een nieuw lijstje te maken waarop een aantal oude dingen van het vorige lijstje terug komen maa ook waar nieuwe items op komen te staan.

Mijn wensenlijst update:

  • Drie softboxen voor mijn fotografie
  • Daarbij ook een achtergrond voor mijn fotografie
  • De zolder verven zodat ik daar mijn studio kan opzetten
  • Een silhouette cameo 2, dat is een apparaat waarmee je woorden, letters, figuren kunt uitsnijden.
  • Een nieuwe telefoon die niet elke 3 uur opgeladen hoeft te worden
  • Mooie nagels, ik ben echt een ramp met nagels en heb een tijd gelnagels gehad.. Dat was super!
  • Een goede snijmachine voor mijn PL kaartjes
  • Nieuwe schoenen
  • Nog steeds: een moederfiets, Blond Amsterdam spulletjes (gepersonaliseerde mok = gaaf!) en een schuurtje voor in de tuin!

Heb jij nog wat te wensen?

6 reacties op “Mijn wensenlijst update

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *