Mijn week volgens instagram #3

Ik vind het altijd erg leuk om foto’s te delen en aangezien ik vrij verslaafd ben aan Instagram wil ik deze rubriek toch vaker laten langskomen. Ik smokkel dit keer een beetje en deel mijn foto’s van zondag t/m zondag! Acht dagen dus, sssst niet verder vertellen!

Zondagweek volgens instagramDeze dag had ik ook geplogd en de papa plog dag hebben jullie dus al kunnen lezen en zien! Echter de rechterfoto stond er niet in omdat het echt een papa dag was en daar horen dikke knuffels met mama niet bij. Gelukkig krijg ik die wel heel veel hoor. Ons meisje is een enorme knuffelkont en is ook gek op haar mama! (En mama op haar uiteraard!)

MaandagIMG_20140818_140525Deze week was het ook jeugdvakantieweek bij ons in het dorp en op de maandag konden alle kindjes onder andere naar de poppendokter! Ik ging samen met Fay kijken en plots had haar beer last van buikpijn en zijn pootje. Wij moesten dus ook langs bij de poppendokter. Ze keek haar ogen uit en vond het allemaal zeer interessant.. Ook echt super om de andere kindjes bezig te zien met hun knuffel of pop.

DinsdagIMG_20140819_111731Het lijkt best rustig op deze foto hé, bij de Ikea. Nou dat was het alles behalve… Het was stampesdruk overal maar we hebben toch lekker rond kunnen lopen hoor. Op een gegeven moment moest ik nodig plassen, haha, dus zijn we maar richting restaurant gegaan. Het was inmiddels ook half 12 dus we besloten gelijk een broodje te pakken. En natuurlijk wilde mevrouw ook mee eten. Zonder kussentje blijft ze niet goed in de stoel zitten dus loste we dat provisorisch op.

Woensdagweek volgens instagram #2De linkerfoto is gemaakt in december 2012, in Volendam. Ik plaatste de foto omdat iemand me vroeg naar een picture from another day en ik deze bij toeval tegenkwam. Ik was er een stuk slanker en had een hele fijne taille. Daar ben ik nu jaloers op! Rechts mijn geweldige notitieboekje. Ik weet alleen niet meer of ik hem nu kocht bij de Action of de Hema.  Anyhow, hij is super fijn.

Donderdagweek volgens instagram #3Vandaag had ik een vrije dag, ik heb deze dag gefilmd dus jullie hebben er eigenlijk al alles van kunnen zien. Wel grappig achteraf dat ik ’s morgens een foto maakte dat Fay haar flesje “selluh” vast had en ik ’s middags een slabber kocht met “kan ut selluf”. Was me hier namelijk niet bewust van haha, zag het pas bij het maken van deze blog.

Vrijdagweek volgens instagram #4Het zonnetje scheen heel lekker in de ochtend en ik was haast jaloers op onze hond. Wat een hondenleven heeft hij toch. Lekker op de bank luieren, zijn eten krijgt hij, hij mag lekker mee wandelen en hoeft verder helemaal niets. Fay zat vandaag ook voor het eerst in haar tripp trapp stoel. Ze vond het mega interessant en voortaan als ze wakker is terwijl wij eten aan de tafel MOET ze erbij zitten. ’s Avonds zou ik mijn man verrassen maar dat ging door de weersomstandigheden niet door. Dus maakten we er maar een diner & movie avondje van. Mijn mega bak popcorn is overigens niet op gegaan hoor.. Al was hij wel leeg aan het einde. Haha! Popcornbucketchallenge!

Zaterdagweek volgens instagram #5Hier hadden we al lang naar uitgekeken. De Phoxy Babyfoto van PSV! Alle leden van de Phoxyclub van PSV onder de 1 jaar mochten komen om op het veld op de foto te gaan. Ook mocht je in de kleedkamers, in de dug out en in het stewardhome rondlopen. Het stewardhome was ook ingericht om je kindje te verschonen en voeden. En natuurlijk was Phoxy er ook om op de foto te gaan.. Ik heb die dag veel foto’s gemaakt, dus wellicht dat ik die nog eens laat zien…

ZondagIMG_20140824_190827De zondag begon rustig, lekker in huis rommelen en met mn meisje knuffelen. Maar het was toch papa dag en dus reed ik om half 2 zonder Fay en zonder Bart richting Overijsel. Daar woont namelijk mijn vriendin Mandy en we hadden daar onze Aruba Dushi Date! We hebben elkaar op Aruba leren kennen en zijn dikke vriendinnen geworden. Sindsdien houden we contact en komen we eens in de zoveel tijd samen. Mandy staat overigens niet op deze foto….. Wel Daniëlla (midden) en Chantal (rechts)!

Dat was mijn week volgens instagram.. Ik denk dat ik een volgende keer weer een overzicht maak met foto’s die je NIET zag op instagram. Ook wel weer een keer leuk, vind ik zelf dan.

9 reacties op “Mijn week volgens instagram #3

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *