Mijn week volgens instagram #1

Om jullie een beetje inzicht te geven hoe een week er bij mij doorgaans uitziet dacht ik dat het leuk was om mijn week te laten zien met de foto’s die ik afgelopen week op instagram plaatste. Het is een overzicht van woensdag t/m dinsdag want dat is precies 7 dagen!

Woensdag

IMG_20140611_181110Op deze dag reed ik ongeveer 1,5 uur naar het noord-westen vanuit mij gezien om daar Jess van Inaflowaroundtheworld te ontmoeten. Ja en natuurlijk haar leuke ondeugende zoontje Sam! Samen met Fay ging ik er dus heen en we vertrokken al vroeg zodat we op tijd daar zouden zijn voor het volgende flesje van Fay. Het was echt super gezellig en het klikte direct, tenminste zo voelde het voor mij haha! Ik heb er nog geluncht en daarna zijn we het centrum nog even ingegaan voor wat oranje versiering.

Donderdag

IMG_20140612_073508IMG_20140612_113159Ik plaatste de eerste foto in de ochtend. Ik had net gedoucht en kwam erachter dat alle haar handdoeken op waren. Er was zelfs nog maar 1 handdoek over en die was voor mijn lijf. Dus pakte ik een hydrofiel luier uit de kast van Fay en heb daarmee mijn haren afgedroogd. Multifunctioneel zijn die dingen! Later op de dag was ik in een gekke bui en Fay ook en aangezien het WK die dag begon met een wedstrijd van Brazilië vond ik het niet meer dan logisch om haar dan eindelijk haar Brasil shirtje aan te trekken! Ik vond ook nog ergens een gekke Unox muts van Oranje en kon het niet laten om hem bij mezelf (en Fay) op te zetten!

Vrijdag IMG_20140613_084716 IMG_20140613_123105 IMG_20140613_155124 IMG_20140613_180718 IMG_20140613_205019

Vandaag plaatste ik wel ERG veel foto’s op instagram, vandaar dat ik ze ook niet allemaal erop heb gezet. Maar kon deze gewoon niet laten. Ik had in de ochtend bij Fay haar Tromper jurkje aangedaan. Ik vond het zo’n leuk jurkje maar hij is nogal breed! En Fay is totaal niet breed, ze is juist best klein. Nou ja gewoon gemiddeld.. Dus het jurkje ging later uit en werd verruild voor een oranje shirtje met de tekst “Like to eat”. Ik maakte ook een lekker broodje met brie, honing en sla. Met dank aan Jess want sinds ik het bij haar weer een keer gegeten had ben ik verslaafd nu en maak ik het elke dag klaar haha! Ook kwam het slabbertje binnen die we gewonnen hadden bij Twinkelbella. Echt super leuk dat slabbertje en we maakten er ook direct gebruik van! We versierden eindelijk onze voor- en achtertuin met de oranje versieringen die ik woensdag kocht en maakten in de eerste minuten van de wedstrijd nog even vlug een onsie! Fay heeft 10 minuutjes gezien daarna was ze toch echt te moe.. Zonde want wat een wedstrijd zeg!!!

Zaterdag
IMG_20140614_080150 IMG_20140614_174930

De eerste foto is eigenlijk een filmpje. Maar omdat het me niet lukte om die hierop te zetten dan maar een foto ervan. In het filmpje is Fay lekker aan het kletsen tegen haar papa. Echt zo leuk hoe ze dat steeds meer aan het doen is. Ze brabbelt tegen ons, maar ook tegen Lucky of tegen de knuffeltjes in de box. De tweede foto had ik erop gezet op aandringen van mijn man. Ik had namelijk een poosje terug een foto geplaatst met de vraag waar ik was, de eerste die het goed zou hebben die kreeg een kleinigheidje opgestuurd. Het was alleen wel erg makkelijk, dus vond mijn man het tijd om nu een wat moeilijkere foto erop te zetten. Niemand zou het raden zei hij. Nou daar ging  hij toch mis, want Moonoloog raadde het en mijn vriendinnetje Jennifer ook!

Zondag
IMG_20140615_011504ABM_1402813022

Zaterdag gingen wij naar het concert van Guus Meeuwis in het Philips Stadion maar omdat ik totaal geen ontvangst had in die mensenmassa kon ik geen foto’s plaatsen. Dus ik deed dit de dag erop lekker. Nog even nagenieten van die fantastische avond. Heb tranen gelachen, met de nadruk op tranen want oei oei oei, veel herkenning in de liedjes! Ook hadden we op zaterdag het bureautje opgehaald (gratis) bij een buurtgenoot en besloten we hem zondag samen met het karretje van de Ikea in elkaar te zetten!

Maandag
IMG_20140616_092750 IMG_20140616_074214 IMG_20140616_172117 IMG_20140616_180104

Op maandag richtte ik mijn nieuwe plekje in met de spulletjes van project life. Het ziet er nu nog allemaal netjes uit, ik ga ook nog wel eens een foto maken van een moment nadat ik er gewerkt heb. Dat zal er heel anders uitzien haha! Ook plaatste ik 2 keer Fay-spam. Als eerste een foto waarbij ze mijn hand vastheeft. Dit doet ze voortaan altijd als ik haar de fles geef. Ze pakt mijn vinger of mijn hand, ze maakt in ieder geval altijd wel contact. Haar andere handje heeft ze altijd om haar fles heen. Wijs kind! De tweede Fay foto is een foto waarvoor we zelfs nog gestopt zijn onderweg. Want ze had dus voor het eerst zelf een speeltje gepakt en ze bleef hem maar vasthouden. Toen ik besefte wat voor een mijlpaal dit was moest mijn man de auto aan de kant zetten en maakte ik een foto! Op de laatste foto zie je mijn allereerste quiche ooit gemaakt. Ik vind koken en bakken altijd erg leuk maar het moet niet te moeilijk zijn en ook geen ingewikkelde ingrediënten hebben. Ik dacht altijd dat het maken van een quiche enorm moeilijk zou zijn dus waagde me er niet aan.. Nou verkeerd gedacht want het is super makkelijk en enorm lekker!

Dinsdag

IMG_20140617_122206 IMG_20140617_175818En toen waren we bij gisteren. Fay speelde weer heerlijk in de box met haar Nijntje (die ze steeds beter vast weet te houden) en later op de dag was ze naar mama aan het kijken door de camera. Tenminste dat probeerde ze. Ze lag heel zoet te spelen met haar vingertjes en maar kijken in de camera. Zag er echt zo grappig uit, ik moest er gewoon ene foto van maken. Alsof ze gewoon weet dat ik haar zo kan zien.

Zo en dat was mijn week. Zoals ik hem op instagram heb gezet dan. Want ik had nog wel wat afspraken bij de gynaecoloog tussendoor en kreeg visite. Ook haalde ik gisterenochtend van die OV kaarten bij de Kruidvat voor in het weekend. Ze zijn geldig tot oktober dus mijn man en ik kunnen samen met Fay een keertje gaan treinen door Nederland!

Zoals je kunt zien heb ik al in de titel de #1 gezet, want ik ben van plan om dit vaker te doen. Niet elke week, maar gewoon zo af en toe eens een keer! Als je nog tips hebt voor wat een volgende keer beter kan of misschien wil je wel iets specifieks zien/weten. Let me know! Ik sta overal voor open…

11 reacties op “Mijn week volgens instagram #1

 • Haha, zie ik opeens mijn eigen hoofd voorbij komen. Het was zeker heel gezellig meid. Ik vind jou en Fay zo leuk! En die broodjes zijn te lekker. Hier gisteren ook alweer een lekker stuk brie gehaald bij de kaasboer. Mmm!

 • Brie honing walnoot… De ultieme favoriet van mijn man haha! Klinkt dus bekend:)

  Wat een wedstrijd was dat he vrijdag? Ik hoop op nog een mooie vanavond!:)

 • Heerlijke fijne week! En pakte Fay nu haar speen of rammelaar?? Guus is zo leuk! Twijfel om volgend jaar naar het jubileum te gaan

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Een speeltje.. rammelaartje dus, zoals je op de foto kunt zien! Haar speen houdt ze wel tegen als die in haar mond zit met haar vuistje maar ze pakt hem nog niet echt vast 🙂

 • Wat een leuk foto-overzicht van jouw week 🙂 Ik vind vooral de foto’s van donderdag erg leuk! Je ziet gewoon dat Fay plezier heeft!

 • Mooie foto’s in zo’n weekoverzicht. Wat een gaaf oranje queen pakje! Gaat ze vanavond weer in iets spetterends?

Reageren is niet mogelijk.