Mijn verlof bucketlist

Op het moment van schrijven regent het dat het giet buiten. Niet echt heel erg zomers, maar toch is de zomer al begonnen. En omdat mijn zwangerschapsverlof (klinkt gek aangezien ik inmiddels al bevallen ben) geheel in de zomer valt vond ik een verlof bucketlist wel op zijn plaats. 

Heel erg veel staat er niet op mijn lijst, omdat ik het vooral lekker rustig aan wil doen en mezelf niet teveel wil opleggen. Maar er zijn wel een aantal belangrijke dingen die ik graag wil doen of in ieder geval mee wil starten.

 • Date night; Ik wil samen met mijn man op date night. Dat wordt wel heel spannend aangezien we dan onze beide kinderen moeten achterlaten bij iemand. Maar eens moet de eerste keer zijn.
 • Zwemmen; Mijn man is in de bouwvak twee weken vrij omdat zijn bedrijf dan ook dicht is en ik wil in die twee weken een keer gaan zwemmen met de kinderen. Milo is dan nog vrij jong dus die zal vooral bij mij lekker liggen maar voor Fay vooral is het zo leuk. Kan ze lekker met papa ravotten in het water!
 • Een boek lezen; ik heb echt al mega lang geen boek meer gelezen dus daar moet, als boekenwurm zijnde, toch wel verandering in komen!
 • Dagje weg alleen met de peuter; Omdat onze peuter nu natuurlijk opeens de aandacht moet verdelen lijkt het me leuk om ook eens een dagje met haar alleen weg te gaan. Dat wordt nog wel een dingetje hoor want dan moet ik mijn zoontje achter laten en daar ben ik nog helemaal niet aan toe haha. Maar komt vast goed.
 • Cocktails maken/drinken; Nu het zomer is horen daar toch ook echt cocktails bij. En aangezien ik niet meer zwanger ben en ook geen borstvoeding geef kan ik helemaal los met de cocktails. Ik heb inmiddels bijna alle ingrediënten in huis voor een caipirinha en wil ook daiquiries maken.
 • BBQ feestje houden; Ik ben dol op BBQen en helemaal met een aantal vrienden. Samen met mijn blogvriendinnetjes wil ik een BBQ feestje houden ter ere van Milo en onze vriendschap 🙂
 • Bedrijfsplan uitwerken; Ik loop al heel lang met een idee in mijn hoofd voor een eigen bedrijfje. Maar telkens deed ik er niets mee en bleef het bij een idee. Het plan is om nu tijdens het verlof echt koppen met spijkers te gaan slaan en het plan in actie te om te zetten!
 • Meer filmen/vlogs maken; ik vind filmen en vlogs maken stiekem hartstikke leuk. Maar ik doe het veel te weinig. Door de leuke reacties op mijn Efteling vlog laatst heb ik helemaal de inspiratie gekregen om er meer mee te doen.
 • Mooie foto’s maken van mijn kinderen; Ook dit heb ik al in gang gezet, onlangs maakte ik in een paar minuten tijd een paar mooie foto’s van Milo en dit wil ik vaker gaan doen.
 • Fietsen in de omgeving met het gezin; Van Thule ontvingen we een fietstrailer waarmee we ook gewoon nu al met Milo kunnen gaan fietsen. Deze gaan we dus zeker uittesten komende zomer. We wonen niet voor niets in een prachtig natuurgebied. Dat moet bewonderd worden.
 • Meedoen aan de mamachallenge; Het idee achter deze challenge is dat je ook hele leuke dingen kunt doen in de zomervakantie, zonder op vakantie te gaan. Binnenkort de eerste uitdaging online…

Heb jij leuke dingen gepland staan voor de zomer?

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

20 reacties op “Mijn verlof bucketlist

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *