Mijn verjaardagswensen lijstje

Het is binnenkort weer feest hier in huize Eigenwijsje! Ik word weer een jaartje ouder en stiekem kijk ik daar wel naar uit. Ik roep altijd erg hard dat ik niets met mijn verjaardag wil doen, dat het onzin is. Maar eigenlijk bedoel ik dat ik graag even een dagje in de watten word gelegd. Plus elke reden om een feestje te vieren is er één toch?

Nu ben ik dit jaar op een woensdag jarig en zowel mijn man als ikzelf moet gewoon werken. Dus op de dag zelf zal er weinig gevierd worden. Maar we verschuiven het dan wel naar het weekend daarna op (het weekend ervoor is Paasweekend). Wat we precies gaan doen weet ik nog niet. Aan de ene kant wil ik eigenlijk best wel visite over de vloer. Aan de andere kant lijkt me een dagje weg met ons gezinnetje ook wel leuk. Ik denk er nog even over..

Verjaardagswensen lijstje

Waar ik niet echt over na hoef te denken is mijn wensenlijstje. Er zijn toch wel wat dingetjes die ik heel graag zou willen krijgen. Al kan ik met sommige dingen niet eens wachten tot mijn verjaardag zelf want dan is het al te laat haha. Zoals bijvoorbeeld de hosting van mijn blog. Die verloopt 10 april, dus voor die tijd kijk ik mijn man lief aan of ik hem mag verlengen. Nu is de vraag alleen: voor hoe lang?

Wat ik ook graag wil zijn Birkenstocks. Ik heb al een aantal paar versleten en die dingen zijn echt mijn heilige graal. Vooral nu zo aan het einde van de zwangerschap kan ik het wel gebruiken om gewoon instappers te hebben. Geen gedoe met veters strikken en een buik die in de weg zit. Plus het weer wordt steeds beter dus dan wil je ook gewoon open schoenen hebben. Aangezien die Birkenstocks gewoon heel goed voor je voeten en houding zijn (beter dan gewone slippers) is het ook nog eens een verantwoord cadeau!

Daarnaast wil ik ook nog heel graag een zwangerschapsmassage. Ik heb er een aantal weken terug al eentje gehad en dat was zo lekker en ontspannend. Dus binnenkort ga ik graag terug. Een heel leuk en fijn cadeau dus.

En tot slot heb ik dan ook nog een luiertas op mijn wensenlijst staan. Die van Fay hebben we al niet meer. Die was versleten en niet meer schoon te krijgen. Dus ik mag van mezelf een nieuwe aanschaffen. Het liefst wil ik een tas die niet lijkt op een luiertas maar het dus wel is. En die heb ik gevonden! De Baninni Milan in de kleur coffee is de tas die ik heel graag wil!

Nu zijn dit allemaal vrij prijzige cadeaus, dat besef ik me heel goed. Daarom wil ik ook nog even aangeven dat elk cadeau waarover nagedacht is (en die praktisch zijn) natuurlijk erg leuk is. En dat cadeaubonnen het in ieder geval ook altijd goed doen, haha!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

De uitgelichte foto van de cupcake komt van Shutterstock

20 reacties op “Mijn verjaardagswensen lijstje

 • Een massage lijkt me heerlijk. En Birkenstocks zijn altijd goed, kan je nog heeel lang mee doen (goed excuus).

  Vind het een mooi lijstje.

 • Leuke wishlist! Ik wist dit jaar voor het eerst ook niets voor mijn verjaardag. Ik had een vest gevraagd en die zit zo lekker dat ik hem in meerdere kleuren wil. Die staat nu dus op mijn wishlist, maar eigenlijk wil ik nog even wachten tot ze worden afgeprijsd.
  Liefs

 • Wel een heel leuk lijstje! Zo’n massage is echt mega fijn hé! Ik weet nooit iets te vragen.. maar eerlijk gezegt vier ik m’n verjaardag ook nooit.. ?

 • Massage is altijd lekker! Op mijn wishlist staat een mooie keukenmachine, ook niet goedkoop. En verder vooral dingen om te doen, een parachutesprong, een ballonvaart, een lekkere vakantie, dat soort dingen.

 • Ahh een massage is altijd goed, heerlijk! Snap wel dat je die op je verlanglijstje zet! Ik vind het altijd lastig om iets te vragen omdat ik vaak kleine dingen zelf al koop als ik het nodig heb. Dan blijven de grote wensen over, maar dat vraag je ook niet zomaar aan een ander. Dus dit jaar vraag ik denk ik een bijdrage voor een nieuwe camera. Vorig jaar ook gedaan, nog wat gespaard.. dan kan-ie er dit jaar komen! 🙂

 • Ik ben ook dol op Birkenstocks. Maar het model op jouw foto kan ik helaas niet aan. Ze doen zo’n pijn tussen mijn tenen! Ik snap niet hoe anderen dat verdragen. Dus ben ik veroordeeld tot Birkenstocks in Jezus model. Maar ik doe er geen sokken in aan ; )

 • Ik wil ook nog graag Birkenstocks! Hier in Frankfurt zag ik een paar hele leuke modellen! Dat wordt nog lastig kiezen dus…verder geen wensen dit jaar. Mijn verjaardag vier ik nooit…ik vier spontaan dingen ‘out of the blue’ ?

 • leuke cadeautjes zeker de luiertas.
  wat heb ik op mijn lijstje een manicurebehandeling daar heb ik zin in maar verder weet ik echt niet

 • Leuk lijstje! Hier staan er Birckenstocks en een slowcooker op het lijstje. Maar net een ‘nieuwe’ droger en koffieautomaat gekocht, dus lijstje wacht maar even. (vier verjaardag niet)

 • Ik vraag voor mijn verjaardag altijd kook items, leuke gadgets enzo. En die birkenstocks heb ik ook. Ik vind ze spuug lelijk maar ze zitten zooooo lekker. Ik loop er altijd de hele zomer op!

 • Wauw, mooie luiertas. Super cadeautje. En zo’n zwangerschapsmassage is echt een aanrader. Ik heb dat ook gehad en dat is zoooo lekker :. Sowieso is een massage lekker maar wanneer je zwanger bent natuurlijk helemaal. Het enige gemis vond ik, je kunt dus niet op je buik liggen 🙁

  • Oh nou bij de zwangerschapsmassage die ik heb gehad kon ik wel op mijn buik liggen. Zij had daar een speciale bank voor.. Super fijn!

 • Een massage zou ik ook wel willen, dan niet voor de zwangerschap ;-). Binnenkort mezelf eens cadeau doen :-).

 • O dan ben je echt al bijna jarig. En inderdaad, een reden voor een feestje is altijd goed. Al vind ik dagjes weg met het gezin ook altijd al geweldig. En lang leven de birkenstock squad, ze zitten zoooo lekker! En die tas is trouwens wel heel gaaf en niet eens zo duur voor een niet als luiertas uitziende luiertas.

Reageren is niet mogelijk.