Persoonlijk: mijn plannen

Plannen heb ik altijd genoeg. Nu nog de uitvoering ervan! Haha, stiekem valt dat best mee, maar ik moet toegeven dat het een stuk makkelijker is om dingen te bedenken dan om ze daadwerkelijk uit te voeren. Soms loopt mijn hoofd ook over van de ideeën en dan moet ik mezelf echt afremmen en bedenken wat ik nu werkelijk wil. Ook de manier waarop ik mijn plan (of doel, zo kun je het ook noemen) wil bereiken is vaak nog een heel gepuzzel. Want sommige dingen kun je wel willen, maar daarbij gelden een hoop externe factoren waar je rekening mee moet houden.

Mijn figuur

Zo wil ik graag mijn oude figuur terug. Daar was ik ook niet al tevreden mee, maar de Nicole zoals je haar nu ziet is Nicole niet. Dit hoort niet bij mij, dit past niet bij mij dus ik wil terug naar het oude. Toch zal ik moeten snappen dat dit nu even niet kan. Mijn figuur kan past echt weer de “oude” worden op het moment dat ik mijn medicatie niet meer slik. Tot die tijd zal ik altijd ietwat opgeblazen blijven want dat is helaas de stof die werkzaam is.

Uit de hand gelopen hobby

Gelukkig zijn er ook genoeg doelen waarbij ik de dingen zelf in de hand heb, grotendeels dan. Ik beleef bijvoorbeeld echt enorm veel plezier aan mijn blog. Het is echt een uit de hand gelopen hobby want doorgaans ben ik niet elke dag bezig met mijn hobby. Met deze hobby wel! Behalve op vakantie dan, daar kon ik me echt even afsluiten van deze hobby. Al was er dan mijn man die tegen me zei op momenten dat Fay sliep ‘goh gaat toch even lekker met je laptop naar het terras, fijn bloggen’. En als ik dan zelf geen zin had in een siësta deed ik dat ook lekker.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Nu heb ik besloten om deze hobby iets meer uit te breiden. Zo plaats ik al elke dag een artikel (met zeer hoge uitzondering wanneer het echt niet gaat) maar ben ik van plan om met regelmaat meerdere artikelen per dag te plaatsen. Dit zal vooral gebeuren wanneer ik bijvoorbeeld een vlog heb geplaatst, maar ook wanneer er een review online komt of een winactie. Ik kan nu helaas nog niet zeggen op welke dagen dit precies zal zijn, maar ook dat zal ik laten weten..

Nieuwsbrief

Ook wil ik maandelijks een nieuwsbrief gaan sturen. Met daarin vooral iets extra’s, dingen die je op de site zelf niet leest. Bijvoorbeeld grappige feitjes over de afgelopen maand, wat cijfers en getallen, een mini interview, wat interessante kortingen en winacties. Als jij je nog niet ingeschreven hebt doe dit dan maar snel want de eerste nieuwsbrief komt op 1 juli uit! (Zie sidebar om in te schrijven)

14 reacties op “Persoonlijk: mijn plannen

 • Herkenbaar! Zoveel plannen en ideeën maar het uitvoeren ervan is vele malen lastiger dan het bedenken. Maar dat inzien is al heel knap!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ik heb verder geen andere baan he, maar ben er inderdaad veel mee bezig. Is, naast mama zijn, een van de weinige dingen die me plezier geven helaas..

 • Leuk hoor! Ik ben een maand geleden begonnen met Mailchimp te ontdekken, maar heb de hoop even opgegeven… Te druk met studie, bloggen, events bezoeken, en op school helpen met van alles en nog wat… Dus wie weet komt er in september ofzo een nieuwsbrief, om het 1-jarig bestaan te vieren 😉

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Leuk! Ik heb amper events en ook geen studie of school, dus vandaar dat ik het eens probeer!

 • Leuke plannen! Ik zal zeker uitkijken naar je nieuwsbrief! Ook ik wil mijn werken aan mijn figuur, maar bij mij gaat dit helaas ook niet zo gemakkelijk! Alles op zijn tijd!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ja komt uiteindelijk ook wel, al is het wel frustrerend omdat het ook een deel van mijn zelfbeeld bepaald..
   Leuk dat je je inschrijft voor de nieuwsbrief!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Had je die nog niet gezien mijn nieuwe layout? Maar dank je wel 🙂

Reageren is niet mogelijk.