Mijn perfecte moederdag

Vorig jaar vierde ik mijn allereerste moederdag! Het voelde echt heel bijzonder, maar het was eigenlijk maar een doodnormale dag. Mijn man had allerlei plannen gemaakt met Fay om te doen voor mij, maar uiteindelijk is dat er niet van gekomen. Wel kreeg ik heel lief ontbijt op bed en dat vond ik echt geweldig, plus ik kreeg vingerverf.

Nu dit jaar wordt het mijn tweede moederdag maar ik kijk er net zoveel naar uit. Misschien zelfs wel meer! Dit omdat mijn dochtertje nu een stuk ouder is en om eerlijk te zijn.. misschien ook wel leuker! Vorig jaar was ze net 2 maanden oud en moesten we nog zo aan elkaar wennen. Nu is ze alweer groot genoeg om zelf te gaan staan, op haar hurken te zitten, te brabbelen en woordjes te zeggen, dingen aan te wijzen.. enzovoort. Een geweldig leuke leeftijd dus!

Ik verwacht dus een echte moederdag.

Mijn perfecte moederdag

Als eerste laten mijn man en dochter me heerlijk in bed liggen terwijl zij al naar beneden gaan. Ik doezel weer heerlijk in slaap en wordt uiteindelijk wakker geaaid met een klein handje op mijn wang en een knuffel ♥

Wanneer ik mijn ogen open doe, doet mijn man de gordijnen en rolluiken omhoog en zie ik dat de zon schijnt! Heerlijk, ook de zon doet aan moederdag. ♥

Mijn twee liefsten hebben een heerlijk ontbijtje voor me gemaakt met verse jus, een gekookt eitje, bakje met kwark, bakje vers fruit, croissantje (sorry Eline!) en een glaasje melk. Om het allemaal wat mooier te maken geeft mijn kleinste me een roos of gerbera. ♥

Met zijn drietjes kliederen we lekker het bed onder en blijven we heerlijk onder de wol terwijl we iets leuks op tv kijken. Veel kijken naar de tv wordt er niet gedaan want we zijn lekker elkaar aan het kietelen enzo. ♥

Daarna is het tijd om naar beneden te gaan waar er een cadeautje ligt te wachten. Wat dat is dat maakt me helemaal niets uit, als het maar iets is van de kleine meid. Met liefde gemaakt door haarzelf met een beetje hulp van papa (of oma). ♥

Daarna gaan we lekker wandelen in de zon met de honden, ondertussen heb ik ook de camera mee en maak ik mooie plaatjes van deze prachtige dag.. ♥


Mocht de dag nu heel anders gaan, wees gerust, het is vast een perfecte moederdag. Want ik mag mezelf heel gelukkig voelen met zo’n lieve man en een geweldige dochter. Eigenlijk voelt elke dag wel als moederdag, want elke dag krijg ik van die kleine meid de liefste kusjes, knuffeltjes en lachjes.. Datgene wat een moederdag zo mooi maakt. Dingen krijgen uit liefde!!

4 reacties op “Mijn perfecte moederdag

  • Dat is nou precies waar moederdag volgens mij ook om draait! Ik hoef geen dure gekochte cadeaus of weet ik het! Je maakt mij zo gelukkig met een simpele knutsel of een klein gebaar!

Reageren is niet mogelijk.