Mijn ouders: 30 jaar getrouwd

IMG_5322-e1433097434549

Dit zijn mijn ouders. Dertig jaar geleden (op 28 mei 2015). Een echte bruiloft hadden ze niet. Ze gingen in hun mooiste kleding naar het stadhuis en gaven elkaar daar het jawoord. Ik vind het prachtig om foto’s van die tijd te zien, al zijn er helaas niet zoveel.

Mijn vader, wat was hij nog een broekie. Veel veranderd nu, maar toch ook weer niet. Oké hij heeft geen schattige krulletjes meer en het weinige haar dat hij nog heeft is grijs. Maar hij heeft nog steeds die helderblauwe ogen (die je niet ziet op de foto) die stralen wanneer hij het naar zijn zin heeft. Ze zeggen dat ik op mijn vader lijk en als ik deze foto zie dan geef ik ze groot gelijk.

En dan mijn moeder, vind je haar niet prachtig? Zo prachtig is ze nog steeds! Ook zij is weinig veranderd maar toch ook weer wel. Haar haarkleur is anders (hoera voor de haarverf) en als ze tegenwoordig lacht dan zie je de (lach)rimpels staan. Maar wat een mooie vrouw is ze, mijn moeder. En stiekem begin ik steeds meer op haar te lijken, behalve als ik straks weer terug naar het blond ga denk ik…

Ja, mijn ouders. Alweer 30 jaar getrouwd en 31 jaar samen. Hoe bijzonder. Ik denk dat weinig mensen dertig jaar geleden dit gedacht hadden. Maar ze zijn nog dolgelukkig met elkaar en genieten nog steeds samen. Mijn ouders, op wie ik enorm trots ben en die mijn grote voorbeeld zijn.

Pap, mam, ik hou van jullie! Een hele mooie avond gewenst vanavond met al jullie dierbaren…

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Lifesabout op 30 mei 2015 om 09:02

  Gefeliciteerd met de trouwdag van je ouders! Bijzonder dat ze zo lang samen zijn. Ik vind dat altijd geweldig om te zien. Mijn ouders zijn dit jaar veertig jaar getrouwd, ook zo’n mijlpaal. Een fijne dag!

 2. Tamara op 30 mei 2015 om 09:21

  Ahhh wat een dierbare foto! Nog gefeliciteerd!!

 3. Laura op 30 mei 2015 om 10:19

  Gefeliciteerd met paps en mams! Vaak zijn het juist de mensen waar niemand het van verwacht die altijd samen blijven. En mensen waarvan je denkt dat ze eeuwig samen blijven gaan uit elkaar. Maar al te vaak meegemaakt om mij heen. 😉

 4. Malou op 30 mei 2015 om 10:28

  Gefeliciteerd!

 5. Xaviera op 30 mei 2015 om 11:20

  Gefeliciteerd! Wat een mooie foto en wat bijzonder dat ze al zo lang samen zijn. 🙂

 6. zomersproetje op 30 mei 2015 om 12:47

  Gefeliciteerd! Je hebt van beiden wel wat weg. Mijn ouders neem ik liever niet als voorbeeld, zij zijn helaas al weer bijna 16 jaar gescheiden :-(. Altijd fijn om te zien dat er gelukkig veel fijne huwelijken zijn! Veel plezier vandaag.x

 7. Vlijtig Liesje op 30 mei 2015 om 13:44

  Wat een leuke foto! Grappig hoe je een tijd kunt herkennen aan de kleding en haarstijl. En gefeliciteerd natuurlijk met je ouders!

 8. Anita op 30 mei 2015 om 17:27

  Gefeliciteerd met je ouders! Mijne zijn dit jaar 35 jaar getrouwd

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje