Mijn nieuwe lens: Canon 50mm f/1.8

Op 6 maart 2013 (ja juist, de dag dat ik bevallen ben van Fay!) werd ik enorm verrast door mijn ouders! De dag ervoor was mijn wishlist online gekomen (heerlijk, vooruit plannen!) en daar haalden zij hun “inspiratie” vandaan. Oftewel, mijn wishlist is nu dus een stuk kleiner geworden… Ik kreeg namelijk de 50mm lens die ik graag wilde voor mijn Canon 650D plus een statief! De lens heb ik inmiddels al wat uitgeprobeerd en ik begin hem steeds beter te begrijpen. Daarom wilde ik jullie ook mijn uitprobeersels laten zien. Het statief gaat ook nog gebruikt worden, maar dan meer voor filmpjes waarschijnlijk die ik in de toekomst wil gaan maken en voor gezinsfoto’s en/of portretfoto’s!

Kijken jullie mee?

IMG_6172Focus op ’t neusje IMG_6191Focus op het handje met touwtje IMG_6261Focus op Fay IMG_6308Focus op vooral FayIMG_6335 IMG_6328 IMG_6336

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dit zijn nog niet echt de allermooiste foto’s. Maar goed, ik leer elke dag! En wie weet wat ik hiermee kan verder…

16 reacties op “Mijn nieuwe lens: Canon 50mm f/1.8

 • De foto van papa en Fay is geweldig!

  Ik ben me ook aan het verdiepen in een camera. Maar af en.toe zie ik door de bomen het bod niet meer. Nog tips? Gebruik puur voor de kids en mijn blog. Ik heb totaal geen ambitie om er professioneel iets mee te doen.

 • Leuk om zo te ‘stoeien’ met de camera. Ik vind dat om erg leuk om te doen. Op een dag wil ik ook een mooie lens erbij kopen, maar ik vind dat ik de camera dan eerst meer eigen moet maken.

 • Ik heb sinds kort ook een spiegelreflex, een geweldige camera. Je kan er zoveel meer mee, en de foto’s tja dat is echt een verschil. De jouwe zijn ook al mooi geworden!

 • Wat lief van je ouders! Ik heb ook een spiegelreflex en wil graag een nieuwe lens, maar weet nog niet zeker welke lens, ga me er binnenkort maar eens in verdiepen!:)

 • Priscilla zegt:

  Ik heb ook verschillende lenzen voor mijn camera en dat is echt heel fijn!
  Ik wil alleen nog een cursus doen zodat ik meer uit mijn camera kan halen dan nu….

  Maar ach, de foto’s die ik nu maak zijn ook prima dus dat kan nog wel eventjes wachten….

 • Wat lief van je ouders! En nu heerlijk die lens uitproberen en veel foto’s knippen. Deze foto’s zien er al mooi uit en met Fay heb je altijd een goed excuus om veel foto’s te maken 🙂

  Veel plezier ermee!

Reageren is niet mogelijk.