Mijn nieuwe lens: Canon 50mm f/1.8

Op 6 maart 2013 (ja juist, de dag dat ik bevallen ben van Fay!) werd ik enorm verrast door mijn ouders! De dag ervoor was mijn wishlist online gekomen (heerlijk, vooruit plannen!) en daar haalden zij hun “inspiratie” vandaan. Oftewel, mijn wishlist is nu dus een stuk kleiner geworden… Ik kreeg namelijk de 50mm lens die ik graag wilde voor mijn Canon 650D plus een statief! De lens heb ik inmiddels al wat uitgeprobeerd en ik begin hem steeds beter te begrijpen. Daarom wilde ik jullie ook mijn uitprobeersels laten zien. Het statief gaat ook nog gebruikt worden, maar dan meer voor filmpjes waarschijnlijk die ik in de toekomst wil gaan maken en voor gezinsfoto’s en/of portretfoto’s!

Kijken jullie mee?

IMG_6172Focus op ’t neusje IMG_6191Focus op het handje met touwtje IMG_6261Focus op Fay IMG_6308Focus op vooral FayIMG_6335 IMG_6328 IMG_6336

Dit zijn nog niet echt de allermooiste foto’s. Maar goed, ik leer elke dag! En wie weet wat ik hiermee kan verder…

16 reacties op “Mijn nieuwe lens: Canon 50mm f/1.8

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *