Mijn mooiste marktplaatspareltje

Ik heb iets in huis staan, op de zolder op dit moment, wat in mijn ogen echt het allermooiste tweedehands product is wat ik ooit heb gehad. Ik ben zelf dol op tweedehands spullen. Want waarom zou je veel betalen voor iets wat nog hartstikke goed is? Zo heb ik vele boeken gekocht en verkocht via marktplaats, maar ook een bank, een kast en kleding. Meubels hebben vaak slechts een likje verf nodig en het ziet er weer als nieuw uit. Kleding is wat dat betreft lastiger, maar ook die verdienen een tweede leven. 

Zo’n twee jaar geleden waren we bezig met het kinderkamertje van onze dochter. We twijfelden enorm of we wel een wieg wilden. In eerste instantie hadden we het idee dat we onze dochter beter direct op haar eigen kamer konden leggen maar stiekem voelde dat toch niet goed. Dus besloten we om op zoek te gaan naar een wieg. We kwamen allerlei wiegen tegen in de winkels maar we vonden ze óf niet mooi óf te duur.

Mijn schoonmoeder wist dat we een wieg zochten en stuurde opeens een enorm leuke foto door via de whatsapp. Het was een wieg.. en niet zomaar een wieg.. nee het was DE wieg. Wat vond ik hem mooi! Ik durfde bijna niet te vragen waar ze hem vandaan had, maar ze bleek hem dus op Marktplaats te hebben gevonden! Hij was niet helemaal in goede staat, maar zij zou hem wel opknappen en opnieuw bekleden. Zo gezegd zo gedaan… En zo hadden we hem dus opeens. Ons #markplaatspareltje. marktplaatspareltje wiegWe zijn er echt enorm blij mee, want op deze manier kon ons meisje heerlijk drie maanden lang bij ons op de kamer slapen voordat ze naar haar eigen kamertje ging. Ik ben echt trots op mijn schoonmoeder en op dit pareltje en we bewaren hem dan ook op zolder voor een eventueel tweede kindje. Daarna gaat hij weer op zolder en zal ik hem doorgeven aan mijn eigen dochter wanneer zij ooit kinderen krijgt. Mooi toch?!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Heb jij ook wel eens #marktplaatspareltjes gevonden?

testafbeelding

4 reacties op “Mijn mooiste marktplaatspareltje

Reageren is niet mogelijk.