Mijn mooiste marktplaatspareltje

marktplaatspareltjes

Ik heb iets in huis staan, op de zolder op dit moment, wat in mijn ogen echt het allermooiste tweedehands product is wat ik ooit heb gehad. Ik ben zelf dol op tweedehands spullen. Want waarom zou je veel betalen voor iets wat nog hartstikke goed is? Zo heb ik vele boeken gekocht en verkocht via marktplaats, maar ook een bank, een kast en kleding. Meubels hebben vaak slechts een likje verf nodig en het ziet er weer als nieuw uit. Kleding is wat dat betreft lastiger, maar ook die verdienen een tweede leven. 

Zo’n twee jaar geleden waren we bezig met het kinderkamertje van onze dochter. We twijfelden enorm of we wel een wieg wilden. In eerste instantie hadden we het idee dat we onze dochter beter direct op haar eigen kamer konden leggen maar stiekem voelde dat toch niet goed. Dus besloten we om op zoek te gaan naar een wieg. We kwamen allerlei wiegen tegen in de winkels maar we vonden ze óf niet mooi óf te duur.

Mijn schoonmoeder wist dat we een wieg zochten en stuurde opeens een enorm leuke foto door via de whatsapp. Het was een wieg.. en niet zomaar een wieg.. nee het was DE wieg. Wat vond ik hem mooi! Ik durfde bijna niet te vragen waar ze hem vandaan had, maar ze bleek hem dus op Marktplaats te hebben gevonden! Hij was niet helemaal in goede staat, maar zij zou hem wel opknappen en opnieuw bekleden. Zo gezegd zo gedaan… En zo hadden we hem dus opeens. Ons #markplaatspareltje. marktplaatspareltje wiegWe zijn er echt enorm blij mee, want op deze manier kon ons meisje heerlijk drie maanden lang bij ons op de kamer slapen voordat ze naar haar eigen kamertje ging. Ik ben echt trots op mijn schoonmoeder en op dit pareltje en we bewaren hem dan ook op zolder voor een eventueel tweede kindje. Daarna gaat hij weer op zolder en zal ik hem doorgeven aan mijn eigen dochter wanneer zij ooit kinderen krijgt. Mooi toch?!

Heb jij ook wel eens #marktplaatspareltjes gevonden?

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Anita op 5 november 2015 om 15:45

  Prachtige wieg! Wat je al wel niet op marktplaats kan vinden als je goed zoekt 🙂

 2. d. op 5 november 2015 om 15:59

  Gaaf zeg!!

 3. Bregje op 5 november 2015 om 20:01

  Wat een beauty zeg! Ik heb al leuke kleertjes gescoord, veeeel verkocht en kan me uren vermaken met het zoeken naar spulletjes op Marktplaats, heerlijk!

 4. Els op 5 november 2015 om 20:04

  Wat fijn dat je dit pareltje hebt gevonden. Heel mooi!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje