Mijn moment van 2014

Als je terugblikt op een jaar en er echt 1 moment uit moet kiezen wat dan JOUW moment was, dat is eigenlijk een onmogelijke opgave. Ik deed een poging, maar kwam tot de conclusie dat het eigenlijk een opeenvolging van momenten zijn wat jouw moment dan eigenlijk “het moment” maakt.

Toch wil ik graag vertellen over mijn moment. Want dit wat je nu leest, deze website waar je nu bent. Dat is mijn moment. Mijn moment, mijn kans om me te laten horen. Mijn moment om te vertellen hoe ik dingen zie en beleef. Het bloggen is voor mij niet meer slechts een hobby, iets wat ik erbij doe. Maar het hoort bij mijn leven.

Schrijven is iets wat ik altijd al mooi heb gevonden. Ik heb dan ook regelmatig gehoord dat ik er iets mee moest doen. Nu schrijf ik al meer dan 10 jaar op een “blog” maar pas sinds ik dit domein heb ben ik het serieus gaan nemen. Ik schrijf niet zomaar wat, ik denk erover na en probeer het op de best mogelijke manier te verwoorden.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Elke dag pak ik mijn moment en schrijf wat me bezig houd, wat me interesseert en probeer daarbij ook te denken aan mijn lezers. Dat dit zo’n grote invloed zou hebben op mijn leven en dat het zo ingeworven zou worden had ik nooit verwacht maar ik ben er enorm blij mee!

11 reacties op “Mijn moment van 2014

  • Mooi. Ik ervaar het precies zo. Bloggen is niet meer weg te denken uit mijn leven. Het brengt je zo veel. Dat 2015 maar een mooi blogjaar mag worden.

  • Ik sluit me helemaal bij Petra aan! Ik kan me geen leven meer voorstellen zonder bloggen, hoe saai zou dat zijn 😉 Cheers to een fantastic 2015!!!

  • Ook hier is het na 5 maanden al niet meer weg te denken. Als je eenmaal begint blijven de ideeën stromen! Blijf er in 2015 ook zo van genieten en wie weet wat het je allemaal nog gaat brengen ❤

  • Wat mooi om te lezen dat bloggen echt jouw moment is en dat je er zo blij mee bent! Ik sluit mij aan bij de vorige reacties, ondanks dat ik net ben begonnen kan ik mij ook al niet meer voorstellen dat ik niet zou bloggen. Het is echt heerlijk om te doen!

  • Wat leuk om jouw verhaal te lezen en dan ook al die reacties hierboven! Geweldig dat we allemaal zo enorm genieten van het bloggen. Het is echt een mooi wereldje.

  • Mooie post! En inderdaad ook wel herkenbaar. Op een gegeven moment is bloggen een onderdeel van je en van je leven. Maar wel een heel mooi onderdeel, als je het mij vraagt! 🙂

Reageren is niet mogelijk.