Mijn moment van 2014

mijn-moment-van-2014-e1419582244739

Als je terugblikt op een jaar en er echt 1 moment uit moet kiezen wat dan JOUW moment was, dat is eigenlijk een onmogelijke opgave. Ik deed een poging, maar kwam tot de conclusie dat het eigenlijk een opeenvolging van momenten zijn wat jouw moment dan eigenlijk “het moment” maakt.

Toch wil ik graag vertellen over mijn moment. Want dit wat je nu leest, deze website waar je nu bent. Dat is mijn moment. Mijn moment, mijn kans om me te laten horen. Mijn moment om te vertellen hoe ik dingen zie en beleef. Het bloggen is voor mij niet meer slechts een hobby, iets wat ik erbij doe. Maar het hoort bij mijn leven.

Schrijven is iets wat ik altijd al mooi heb gevonden. Ik heb dan ook regelmatig gehoord dat ik er iets mee moest doen. Nu schrijf ik al meer dan 10 jaar op een “blog” maar pas sinds ik dit domein heb ben ik het serieus gaan nemen. Ik schrijf niet zomaar wat, ik denk erover na en probeer het op de best mogelijke manier te verwoorden.

Elke dag pak ik mijn moment en schrijf wat me bezig houd, wat me interesseert en probeer daarbij ook te denken aan mijn lezers. Dat dit zo’n grote invloed zou hebben op mijn leven en dat het zo ingeworven zou worden had ik nooit verwacht maar ik ben er enorm blij mee!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Eline op 28 december 2014 om 08:45

  Bloggen hoort er op een gegeven moment echt gewoon bij ja. Wordt net zo gewoon als iedere dag je tanden poetsen!

  • Nicole (misseagles) op 28 december 2014 om 08:46

   Haha ja he! Bedankt voor je reactie.. Leuk je hier te zien

 2. Petra op 28 december 2014 om 08:59

  Mooi. Ik ervaar het precies zo. Bloggen is niet meer weg te denken uit mijn leven. Het brengt je zo veel. Dat 2015 maar een mooi blogjaar mag worden.

 3. Martine op 28 december 2014 om 09:41

  Ik sluit me helemaal bij Petra aan! Ik kan me geen leven meer voorstellen zonder bloggen, hoe saai zou dat zijn 😉 Cheers to een fantastic 2015!!!

  • Nicole (misseagles) op 29 december 2014 om 11:47

   Echt he… Life would be boring 😀

 4. Anita op 28 december 2014 om 10:20

  Ook hier is het na 5 maanden al niet meer weg te denken. Als je eenmaal begint blijven de ideeën stromen! Blijf er in 2015 ook zo van genieten en wie weet wat het je allemaal nog gaat brengen ❤

 5. Jenn op 28 december 2014 om 11:25

  Leuk om te lezen! IK zou ook niet meer zonder kunnen.

 6. Xaviera op 28 december 2014 om 12:01

  Wat mooi om te lezen dat bloggen echt jouw moment is en dat je er zo blij mee bent! Ik sluit mij aan bij de vorige reacties, ondanks dat ik net ben begonnen kan ik mij ook al niet meer voorstellen dat ik niet zou bloggen. Het is echt heerlijk om te doen!

 7. Marion op 28 december 2014 om 16:43

  Wat leuk om jouw verhaal te lezen en dan ook al die reacties hierboven! Geweldig dat we allemaal zo enorm genieten van het bloggen. Het is echt een mooi wereldje.

 8. Simone op 28 december 2014 om 17:15

  Mooie post! En inderdaad ook wel herkenbaar. Op een gegeven moment is bloggen een onderdeel van je en van je leven. Maar wel een heel mooi onderdeel, als je het mij vraagt! 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje