Mijn moment van 2014

Als je terugblikt op een jaar en er echt 1 moment uit moet kiezen wat dan JOUW moment was, dat is eigenlijk een onmogelijke opgave. Ik deed een poging, maar kwam tot de conclusie dat het eigenlijk een opeenvolging van momenten zijn wat jouw moment dan eigenlijk “het moment” maakt.

Toch wil ik graag vertellen over mijn moment. Want dit wat je nu leest, deze website waar je nu bent. Dat is mijn moment. Mijn moment, mijn kans om me te laten horen. Mijn moment om te vertellen hoe ik dingen zie en beleef. Het bloggen is voor mij niet meer slechts een hobby, iets wat ik erbij doe. Maar het hoort bij mijn leven.

Schrijven is iets wat ik altijd al mooi heb gevonden. Ik heb dan ook regelmatig gehoord dat ik er iets mee moest doen. Nu schrijf ik al meer dan 10 jaar op een “blog” maar pas sinds ik dit domein heb ben ik het serieus gaan nemen. Ik schrijf niet zomaar wat, ik denk erover na en probeer het op de best mogelijke manier te verwoorden.

Elke dag pak ik mijn moment en schrijf wat me bezig houd, wat me interesseert en probeer daarbij ook te denken aan mijn lezers. Dat dit zo’n grote invloed zou hebben op mijn leven en dat het zo ingeworven zou worden had ik nooit verwacht maar ik ben er enorm blij mee!

10 reacties op “Mijn moment van 2014

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *