Mijn meest gebruikte apps

Zoals vele anderen kan ook ik niet zonder mijn telefoon. Hij ligt naast me op mijn nachtkastje en zodra ik wakker ben kijk ik of er berichten zijn voor me. Best slecht eigenlijk, maar als ik wil kan ik best zonder. Zo leg ik hem soms bewust ergens anders neer zodat ik echt tijd en aandacht heb voor mezelf of een ander. Maar als ik dus bezig ben met mijn telefoon dan zijn het meestal dezelfde apps die ik gebruik. Ik heb in totaal ongeveer 20 apps, maar zal over mijn 5 meest gebruikte apps vertellen.

Meest gebruikte apps

1. Twitter. Op nummer 1 staat toch wel twitter. Ik gebruik deze media echt al jaren, dat kun je ook wel zien aan het aantal tweets wat ik heb gestuurd. Sinds ik dit domein heb en elke dag blog gebruik ik mijn twitter ook voor mijn blog. Maar ik blijf net zoals op mijn blog heel persoonlijk. Inmiddels heb ik wel een leuke kring opgebouwd daar en vandaar dat ik ook heel nieuwsgierig regelmatig per dag kijk naar wat de ander bezig houdt.

2. Instagram. Aangezien ik helemaal dol ben op foto’s en fotografie is het niet vreemd dat ik vaak met Instagram bezig ben. Wel ligt het echt aan mijn eigen dag of ik veel deel of niet. De ene dag kan ik zo 5 foto’s erop zetten en de andere dag slechts eentje. Ik kijk wel vaak naar de foto’s van een ander. Wel wil ik vaker echt een reactie achter gaan laten, dat doe ik te weinig vind ik.

Bol AlgemeenBol Algemeen

3. Whatsapp. Als het gaat om contact houden met mijn familie en vrienden dan doe ik dat niet per telefoon maar per whatsapp. Ik app vrijwel elke dag met mijn moeder en beste vriendin sowieso. Ik vind het een makkelijke manier om even snel iets te vragen of om een leuke foto te sturen van mijn kleine meid naar bijvoorbeeld mijn tante. Ook mijn vriendinnetjes die ver weg wonen kan ik hiermee makkelijk bereiken. En het kost ook weinig moeite om even snel een appje te sturen!

4. Photofy. Dit is een programma waarmee je collages kunt maken of je foto kunt verfraaien met een frame, tekst of sticker. Ik gebruik deze app vaak voor mijn foto’s op instagram, maar soms ook voor op twitter of facebook. Ik vind hem echt heel handig en je kunt er mooie dingen mee! Een aanrader dus.

5. Timehop. Sinds kort gebruik ik timehop weer. Ik heb hem een tijdje niet gebruikt, maar vind het soms toch wel bijzonder om te lezen en zien wat ik een jaar, twee jaar of zelfs drie jaar geleden schrijf en wat me bezig hield. Soms haal ik daar ook inspiratie uit!

Naast dat ik helemaal happy ben met bovenstaande apps was ik ook enorm happy met het hoesje dat ik gewonnen had bij Dagmar. Helaas voor mij ligt dat hoesje nu in een kast omdat ik een andere telefoon heb gekregen. Nu ben ik dus op zoek naar een ander hoesje en aangezien ik dol ben op foto’s wordt het denk ik een telefoonhoesje met foto. 17Maar ik twijfel nog want je kunt nu bij Smartphonehoesjes.nl ook een eigen hoesje ontwerpen en als je wint krijg je jouw eigen oplage hoesjes plus een iphone 6! Nu ben ik niet de beste ontwerper, maar niet geschoten is altijd mis toch?

Wat is jouw meest gebruikte app?

2 reacties op “Mijn meest gebruikte apps

Reageren is niet mogelijk.