Mijn man koopt nooit kleding voor zichzelf*

Als het gaat om kleding heeft mijn man vrijwel nooit iets nodig. Tenminste, dat vindt hij zelf. Ik snap het wel, want doordeweeks draagt hij altijd werkkleding. Maar toch. Het is gewoon leuk om niet altijd dezelfde broeken, truien, vesten of overhemden te dragen. Daarom vond ik het tijd om nieuwe kleding te kopen voor mijn man. Aangezien ik hem niet snel mee een winkel in krijg ben ik online gaan zoeken.

Favoriete merken van mijn man

Ondanks dat hij niet zo vaak kleding koopt heeft mijn man toch zo zijn voorkeuren voor kledingmerken. Stiekem vind ik dat wel fijn, want deze merken vind ik zelf ook mooi. Niet dat we zoveel verschillen qua smaak. Wat ik mooi vind dat vindt hij doorgaans ook mooi. Maar andersom is dat niet altijd zo. Hij kan soms wel eens dingen uitzoeken waarvan ik denk ‘never nooit niet!’ haha.

Omdat een van zijn favoriete merken Jack & Jones is ben ik op internet gaan zoeken naar dit merk. Tijdens deze zoektocht kwam ik 2trendy.nl tegen. Een webshop speciaal voor mannen mode. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ze hebben er hele leuke merken. Denk daarbij aan (natuurlijk) Jack & Jones, maar ook Only & Sons en Tailored & Originals. Ze hebben er hele trendy kleding (zoals de naam al zegt). En dat vind ik eigenlijk wel passen bij mijn man.

Twee voor …

Dat ik iets bij deze webshop ga kopen is zeker. Want ze hebben er nu niet alleen een fijne sale. Maar ze hebben ook fijne acties zoals twee items voor €40,- en twee voor €70,-. Kan ik meteen zijn voorraad aan shirts en sweaters aanvullen. En misschien een aantal van die shirts (waar ik niet weg van ben) aan iemand anders doneren haha.

Had jij al eens van deze webshop gehoord? En koopt jouw man regelmatig kleding voor zichzelf?