Mijn man koopt nooit kleding voor zichzelf*

kleding-man

Als het gaat om kleding heeft mijn man vrijwel nooit iets nodig. Tenminste, dat vindt hij zelf. Ik snap het wel, want doordeweeks draagt hij altijd werkkleding. Maar toch. Het is gewoon leuk om niet altijd dezelfde broeken, truien, vesten of overhemden te dragen. Daarom vond ik het tijd om nieuwe kleding te kopen voor mijn man. Aangezien ik hem niet snel mee een winkel in krijg ben ik online gaan zoeken.

Favoriete merken van mijn man

Ondanks dat hij niet zo vaak kleding koopt heeft mijn man toch zo zijn voorkeuren voor kledingmerken. Stiekem vind ik dat wel fijn, want deze merken vind ik zelf ook mooi. Niet dat we zoveel verschillen qua smaak. Wat ik mooi vind dat vindt hij doorgaans ook mooi. Maar andersom is dat niet altijd zo. Hij kan soms wel eens dingen uitzoeken waarvan ik denk ‘never nooit niet!’ haha.

Omdat een van zijn favoriete merken Jack & Jones is ben ik op internet gaan zoeken naar dit merk. Tijdens deze zoektocht kwam ik 2trendy.nl tegen. Een webshop speciaal voor mannen mode. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ze hebben er hele leuke merken. Denk daarbij aan (natuurlijk) Jack & Jones, maar ook Only & Sons en Tailored & Originals. Ze hebben er hele trendy kleding (zoals de naam al zegt). En dat vind ik eigenlijk wel passen bij mijn man.

Twee voor …

Dat ik iets bij deze webshop ga kopen is zeker. Want ze hebben er nu niet alleen een fijne sale. Maar ze hebben ook fijne acties zoals twee items voor €40,- en twee voor €70,-. Kan ik meteen zijn voorraad aan shirts en sweaters aanvullen. En misschien een aantal van die shirts (waar ik niet weg van ben) aan iemand anders doneren haha.

Had jij al eens van deze webshop gehoord? En koopt jouw man regelmatig kleding voor zichzelf?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje