Lifestyle: mijn eigen werkplek

Degenen die hier regelmatig lezen weten dat ik sinds kort een eigen plek heb in onze kledingkamer. Ik heb natuurlijk mijn eigen blog plus ik ben graag bezig met Project Life dus mijn man vond dat ik een eigen werkplek verdiende. Lief he, die man van mij! We waren van plan om bij de kringloop te gaan zoeken naar een bureau maar er werd er zomaar eentje gratis aangeboden via een facebookgroep dus daar reageerde ik direct op. Ik had gelijk, we mochten hem op komen halen!

Bij de Ikea kocht ik ook nog een handige roltafel, namelijk de Råskog, voor al mijn crea spulletjes. Ze hebben hem gelukkig in mijn favoriete kleur, namelijk turquoise, en ondanks dat hij nog best aan de prijzige kant is vind ik hem echt ideaal! Ik zit er zelfs aan te denken om er nog eentje te kopen voor in de keuken. Lijkt me ook best handig.

Vandaag laat ik jullie mijn eigen werkplek zien, al moet je wel even in je achterhoofd houden dat hij nog niet af is. Ik wil er nog zoveel aan veranderen, maar voor nu is het prima!IMG_7669aHier zie je mijn werkplekje in zijn geheel. De rest van de kamer is nog steeds een kledingkamer, er staan rekken met jasjes/vestjes en een hele grote kast met allerlei kleding. Ook staat de strijkplank in dit kamertje en een droogrek. Dit kleine hoekje is dus van mij. Op dit moment is het genoeg. Je ziet overigens ook een shirt op de grond staan in een lijst. Dat is het shirt dat Bart droeg toen hij werd uitgeroepen tot “Beste keeper van de wereld” op een WK van CP voetbal. IMG_7670 IMG_7671 IMG_7673Op deze detailfoto’s zie je eerst het beeldscherm staan van de computer. Ik gebruik hem nog niet, maar ben wel van plan om hierop voortaan al mijn filmpjes te editen. Dit omdat mijn laptop het niet helemaal aankan. Op de tweede foto zie je een klein foto albumpje, daarin zitten de foto’s van mijn zwangerschap, daarnaast wat bakjes met klein materiaal erin zoals bloemetjes en kaartjes. Op de derde foto zie je een lade met daarin allerlei knutsel spul zoals washi tape, een lettertang, lintjes, stempels, scharen, enzovoort. IMG_7672 IMG_7679Ik heb ook wat kaarten en foto’s opgehangen op de muur om het wat leuker aan te kleden. Het behang zelf ziet er niet uit, is nog van de vorige bewoners en wij hebben het voorlopig laten hangen. Uiteindelijk wil ik er wel een andere vloer in en de muren bewerken, maar dit kost tijd en geld dus dit hoort denk ik bij een meerjarenplan!IMG_7675 IMG_7676 IMG_7677 IMG_7678Dan natuurlijk mijn Råskog! Hij vrolijkt de boel in ieder geval enorm op. En hij is echt handig om daarin allerlei spulletjes kwijt te kunnen zonder dat je het overzicht verliest! In de bovenste bak heb ik mijn Project Life kaarten, stickers en andere plakkers plus wat stempels. Ik heb er wel alleen mijn kleine kaartjes inzitten want de grote kaarten zitten in 1 van de bakjes die je op de eerdere foto’s al zag. In de middelste bak heb ik de letterstickers en het scrappapier zitten. Dan de onderste bak, dat is de bak die ik het minste gebruik, daar zitten nog een hoop stempels in (in de tas) en nog wat verf en glitters. Vooral de verf is een speciaal soort, heb ik gekregen van een tante van mijn vader, en ik weet niet zo goed wat ik ermee kan!IMG_7674Als laatste wilde ik jullie alvast een kleine blik gunnen op het voorblad van het album van Fay. Ik heb een groot 30×30 inch album aangeschaft en ben nu bezig met het voorblad. Ik vind hem al best mooi maar ben nog niet tevreden, vooral bovenin mist er nog iets..

Hebben jullie ook een eigen werkplek?

22 reacties op “Lifestyle: mijn eigen werkplek

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *