Mijn babyproducten wishlist

Aangezien dit mijn tweede zwangerschap is zou je zeggen dat ik eigenlijk niets meer te wensen heb qua producten. Maar toch heb ik nog een aantal dingen op mijn babyproducten wishlist. Dit omdat ik deze dingen miste de vorige keer, of omdat ik niet eens wist dat het bestond. 

Op het moment dat ik dit lijstje maak weet ik nog niet of ik een jongetje of een meisje in mijn buik heb zitten. Wanneer het een meisje is dan hebben we het heel makkelijk want dan hebben we eigenlijk best veel dingen nog. Mocht het een jongetje zijn dan wil ik toch een nieuwe Maxi-Cosi (of een hoes, aangezien de huidige Maxi-Cosi roze is), een nieuw badje, nieuwe hoezen voor over het aankleedkussen en natuurlijk.. Kleertjes! Maar goed, laten we niet op de zaken vooruit lopen want het is nog niet bekend. Bovenstaande dingen zijn niet de dingen die ik bedoel voor mijn wistlist. Nee ik heb stiekem best een duur wensenlijstje.

Babyproducten wishlist

Iets wat ik heel erg gemist heb bij mijn eerste kindje was de newbornset voor de Tripp Trapp. We kregen deze geweldige stoel van mijn schoonouders met een babyset erbij. Maar daar kan een kindje pas vanaf een maand of 6 in zitten. Dat was in principe geen ramp want wij aten toch op andere tijden dan onze dochter. Maar nu we dus al een peuter hebben rondlopen is het straks wel erg fijn als we met zijn viertjes aan tafel kunnen zitten tijdens het eten. En dan is zo’n newbornset een uitkomst. Wij zijn trouwens enorme bofkonten want de tweede Tripp Trapp stoel hebben we ook al in huis. In de mooie Hazy Grey kleur.

Bol AlgemeenBol Algemeen

newbornset-tripp-trapp

 

Wat ik ook nog heel graag wil is een mooi nieuw boxkleed. Voor onze dochter hadden we onder andere een gepersonaliseerde boxkleed met haar naam. Dat was nog in de tijd dat Zreefer dat soort producten maakte. Echt heel gaaf. Maar aangezien ons nieuwe kindje sowieso geen Fay gaat heten en misschien wel een jongetje is moeten we wel op zoek naar een nieuw kleed. Mij lijkt een kleed in de kleuren grijs en mint erg mooi. En ook voor zowel jongen als meisje te gebruiken!

Toen onze dochter nog een baby was wilde ik haar heel graag dragen. We kochten een Bondolino en ik volgde ook een workshop die een draagconsulente gaf bij Kelly Caresse thuis. Uiteindelijk was het dus vooral mijn man die de Bondolino gebruikte want hij was voor mij eigenlijk te klein. Ook voelde ik me niet goed genoeg om haar te dragen. Maar dat is hopelijk dit keer anders! En daarom wil ik, naast de Bondolino, ook nog een Tula draagzak. Deze is nóg makkelijker dan een Bondolino en ook ergonomisch.

Mede door mijn lieve blogvriendinnetjes Janske en Monique heb ik het volgende item op mijn wishlist staan. Namelijk een babynestje en dan het liefst van Done by Deer. Bij Fay gebruikte ik regelmatig het voedingskussen om haar in/op te leggen. Maar deze bleef nooit goed liggen en dat vond ik dus ook helemaal niet prettig. Dit babynestje geeft geborgenheid aan je kindje plus door de lage randen kun je toch je kindje goed in de gaten houden.

babynestje-done-by-deer

Als we het dan toch hebben over iets wat geborgenheid geeft dan wil ik ook nog graag een co-sleeper. De grote voordelen van een co-sleeper is dat het veiliger is dan je kindje bij je in bed nemen en ook heel praktisch met het geven van borstvoeding. Wij hebben onze dochter de eerste drie maanden in een wieg gehad bij ons op de kamer. Maar dan moet je nog uit bed om het kindje eruit te halen en uiteindelijk sliep ze alsnog vaak bovenop mij of tussen ons in op een voedingskussen. Dat lijkt me nu niet meer fijn dus vandaag een co-sleeper.

Naast al bovenstaande dingen zou ik ook nog graag een Koeka deken willen, in een mint kleur. Dit zijn echt prachtige dekens, heel erg praktisch ook en kosten alleen wel een godsvermogen. Dus vandaar op mijn wishlist, al weet ik niet of deze afgevinkt gaat worden haha. Ook moet er natuurlijk nog een eerste pakje komen voor de baby. Daar ga ik naar op zoek als we weten wat het geslacht wordt. En ik doe ook mee met een winactie voor een Puckababy want die inbakerzakjes lijken me ook echt enorm fijn voor de rust!

Heb jij nog een aanvulling op mijn wishlist?

* De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

11 reacties op “Mijn babyproducten wishlist

  • Een baby nestje is wel erg leuk en dan vooral die! Bij de 2de had ik ook niet zoveel meer nodig en bij de derde was ik al helemaal goedkoop uit haha ik had alles al en omdat het ook een jongen was was dat wel handig

  • Een aantal dingetjes staan inderdaad ook op mijn wensenlijstje! Wil ook graag de newborn set voor de Tripp Trapp (hier nog inclusief stoel nodig, haha), lijkt me heel gezellig mee aan tafel!

  • Geen aanvullingen maar een Tula is iig erg fijn! Ik kwam pas achter het bestaan van babynestjes toen Jim er al te groot voor was maar anders had ik er zeker eentje gekocht. Oh, en puckababy kocht ik idd ook voor baby nummer twee. Het enige dat ik daar wel eng aan vond, was dat meneer zich zo kon overstrekken dat hij in zijn inbakerzak zo op zijn buik rolde. Verder wel een fijn ding overigens.

  • Ik heb ook een bondolino. En ik was er eigenlijk heel tevreden over. Maar je leest over de tula ook alleen maar goede verhalen inderdaad!

  • Hier groot fan van het Done nu deer baby nestje,voedingskussen en baby gym..maar ook van de puckababy en de stokke steps….veel shopplezier ?

  • Jep, zowel het babynestje als de newbornset van stokke zijn aanraders! Hier trouwens ook een nieuw boxkleed. Ben zo benieuwd naar het geslacht van jullie baby!!

  • Die newborn set voor de tripp trapp zag ik bij een vriendin, ideaal! Had ik het maar geweten.. Draagzak van Tula is fantastisch. Mooie lijst zo, hoop dat je alles mag afvinken!

Reageren is niet mogelijk.