Mijn avond

 

Wanneer ik klaar ben met het schrijven van dit artikel stap ik onder de douche en maak ik mezelf klaar voor vanavond. Ik ga namelijk samen met Linda naar de musical The Sound of Music, in het Carré. Zij was uitgenodigd en mocht een introducé meenemen en ik ben de gelukkige! Ik heb er echt enorm veel zin in want ik ben al eeuwen niet meer naar een musical geweest en ik hou er juist zo van!

Sowieso de film heb ik natuurlijk al tig keer gezien dus ik ben enorm benieuwd hoe het is om het live te zien. Er komen ook nog andere bloggers die ik ken dus ik hoop ze daar te ontmoeten, lijkt me gezellig. Ik neem mijn fotocamera mee en een videocamera zodat ik foto’s kan maken en lekker kan vloggen. Dus jullie kunnen binnenkort weer een vlog verwachten van mijn kant!

De reden overigens dat ik nu al bijna vertrek is omdat autorijden niet zo goed gaat, dat heb je in een eerder artikel al kunnen lezen. Dus ik wil geen risico nemen en ruim op tijd vertrekken zodat ik ook nog even langs de kant kan gaan staan mocht dat nodig zijn. Vanavond na de voorstelling rijd ik niet naar huis maar blijf ik bij Linda slapen en dan ga ik dus pas morgenochtend terug naar huis.

Ik wens jullie in ieder geval nog een hele fijne woensdag!

7 reacties op “Mijn avond

Reageren is niet mogelijk.