Mijn avond

the-sound-of-letters

 

Wanneer ik klaar ben met het schrijven van dit artikel stap ik onder de douche en maak ik mezelf klaar voor vanavond. Ik ga namelijk samen met Linda naar de musical The Sound of Music, in het Carré. Zij was uitgenodigd en mocht een introducé meenemen en ik ben de gelukkige! Ik heb er echt enorm veel zin in want ik ben al eeuwen niet meer naar een musical geweest en ik hou er juist zo van!

Sowieso de film heb ik natuurlijk al tig keer gezien dus ik ben enorm benieuwd hoe het is om het live te zien. Er komen ook nog andere bloggers die ik ken dus ik hoop ze daar te ontmoeten, lijkt me gezellig. Ik neem mijn fotocamera mee en een videocamera zodat ik foto’s kan maken en lekker kan vloggen. Dus jullie kunnen binnenkort weer een vlog verwachten van mijn kant!

De reden overigens dat ik nu al bijna vertrek is omdat autorijden niet zo goed gaat, dat heb je in een eerder artikel al kunnen lezen. Dus ik wil geen risico nemen en ruim op tijd vertrekken zodat ik ook nog even langs de kant kan gaan staan mocht dat nodig zijn. Vanavond na de voorstelling rijd ik niet naar huis maar blijf ik bij Linda slapen en dan ga ik dus pas morgenochtend terug naar huis.

Ik wens jullie in ieder geval nog een hele fijne woensdag!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Bregje op 29 juli 2015 om 14:05

  Wat leuk, heel veel plezier!!!

 2. Anita op 29 juli 2015 om 14:11

  Geniet ervan meis!

 3. Godelieve op 29 juli 2015 om 15:27

  De Sound of Music is een van mijn all time favoriete films! Geniet er maar lekker van 🙂

 4. Linda op 29 juli 2015 om 17:25

  Heel gezellig zo’n logeerpartijtje zonder mannen en kinderen 😉

 5. zomersproetje op 29 juli 2015 om 17:47

  Erg leuk en gezellig!! Heel veel plezier maar dat gaat vast lukken!x

 6. Kim op 29 juli 2015 om 18:12

  Enjoy! 🙂

 7. Michelle op 29 juli 2015 om 19:15

  Gezellig zeg, veel plezier samen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje