Mijn 9 favoriete Instagram foto’s #maart

Het is 1 april en dat betekent een overzicht van mijn favoriete Instagram foto’s! Ik ben hier vorige maand mee begonnen en vond het eigenlijk wel een leuk rubriek dus ik ga er lekker mee door. Wel heb ik ook echt nog een aantal foto’s die ik nergens heb getoond maar die wel leuk zijn. Dus wellicht doe ik daar ook nog wat mee de komende tijd!

instagram puppyAls eerste deze geweldige foto van onze kleine Max. Hij is inmiddels alweer 6 weken bij ons en hij doet het echt super. Ik merk enorm dat hij groeit maar hij blijft toch nog steeds een kleine pup. instagram dreumesDeze foto is mijn favoriet omdat onze kleine meid er zo heerlijk bij ligt. Met twee speeltjes in haar hand lekker chillen haha. IMG_3662Deze cupcakes zijn de allereerste cupcakes die ik ooit gemaakt heb! Daarom verdienen ze zeker een plekje hier. Ik heb ze overigens daarna nog versierd, maar daar heb ik stom genoeg geen foto van gemaakt. instagram lebberHahaha deze kon echt niet ontbreken. Ik kreeg een heerlijke lebber van één van de honden van mijn ouders. Hij is echt een kusserd zoals je wel kunt zien haha.instagram rode paddestoelHier is hij dan eindelijk! De foto van ons meisje op de rode paddenstoel in de dierentuin. Ik had een paar maanden al eerder een poging gedaan en toen vond ze het vreselijk. Maar nu zat ze lekker te klappen en rond te kijken. Heerlijk! instagram kusDeze foto spreekt voor zich toch? Waarom ik hem leuk vind? En hij een favoriet is? Oké ik zeg al niks meer.. 😉 instagram quoteTsjah dit keer geen foto van mijzelf, maar een quote die ik toch nog even op mijn blog moest posten! Hij is namelijk zooooo toepasselijk! instagram 43Mijn favoriete drankje! Licor43. Ik had het al een eeuwigheid niet gehad dus heb flink genoten van de borreltjes bij mijn tante. Hiep hiep hoera voor mijn tante K! instagram foodEn dan alweer de laatste.. Mijn heerlijke wrap gerechtje. We hebben echt wat bij elkaar gepakt en daar iets van gemaakt. Maar het was echt heerlijk!

Zit jouw favoriet hier ook bij?

 

Volg je me al op Instagram?

7 reacties op “Mijn 9 favoriete Instagram foto’s #maart

Reageren is niet mogelijk.