Mijn 9 favoriete Instagram foto’s #maart

puppy-max-e1426444154835

Het is 1 april en dat betekent een overzicht van mijn favoriete Instagram foto’s! Ik ben hier vorige maand mee begonnen en vond het eigenlijk wel een leuk rubriek dus ik ga er lekker mee door. Wel heb ik ook echt nog een aantal foto’s die ik nergens heb getoond maar die wel leuk zijn. Dus wellicht doe ik daar ook nog wat mee de komende tijd!

instagram puppyAls eerste deze geweldige foto van onze kleine Max. Hij is inmiddels alweer 6 weken bij ons en hij doet het echt super. Ik merk enorm dat hij groeit maar hij blijft toch nog steeds een kleine pup. instagram dreumesDeze foto is mijn favoriet omdat onze kleine meid er zo heerlijk bij ligt. Met twee speeltjes in haar hand lekker chillen haha. IMG_3662Deze cupcakes zijn de allereerste cupcakes die ik ooit gemaakt heb! Daarom verdienen ze zeker een plekje hier. Ik heb ze overigens daarna nog versierd, maar daar heb ik stom genoeg geen foto van gemaakt. instagram lebberHahaha deze kon echt niet ontbreken. Ik kreeg een heerlijke lebber van één van de honden van mijn ouders. Hij is echt een kusserd zoals je wel kunt zien haha.instagram rode paddestoelHier is hij dan eindelijk! De foto van ons meisje op de rode paddenstoel in de dierentuin. Ik had een paar maanden al eerder een poging gedaan en toen vond ze het vreselijk. Maar nu zat ze lekker te klappen en rond te kijken. Heerlijk! instagram kusDeze foto spreekt voor zich toch? Waarom ik hem leuk vind? En hij een favoriet is? Oké ik zeg al niks meer.. 😉 instagram quoteTsjah dit keer geen foto van mijzelf, maar een quote die ik toch nog even op mijn blog moest posten! Hij is namelijk zooooo toepasselijk! instagram 43Mijn favoriete drankje! Licor43. Ik had het al een eeuwigheid niet gehad dus heb flink genoten van de borreltjes bij mijn tante. Hiep hiep hoera voor mijn tante K! instagram foodEn dan alweer de laatste.. Mijn heerlijke wrap gerechtje. We hebben echt wat bij elkaar gepakt en daar iets van gemaakt. Maar het was echt heerlijk!

Zit jouw favoriet hier ook bij?

 

Volg je me al op Instagram?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Michelle op 1 april 2015 om 11:00

  Wat een leuke foto’s! De foto van Fay op de grote paddenstoel en van Max zijn toch echt wel mijn favoriet, beide zijn zo schattig

 2. Jenn op 1 april 2015 om 11:07

  Oh, Fay op de paddenstoel, smelt! Leuke foto’s!

 3. Cindy op 1 april 2015 om 11:54

  Die foto waarop Fay je een kusje geeft, die is zo lief. Ik heb nog een fles Liqor 43 staan, gekregen van mijn schoonouders (vraag me niet waarom, want ik ben totaal niet van de drank).. Ik vraag me af of die fles überhaupt ooit wel eens open gaat.

 4. Anita op 1 april 2015 om 13:51

  Natuurlijk die van Fay samen met jou 😉

 5. Lifesabout op 1 april 2015 om 14:40

  Wat is Max toch een lieverd! En van jouw wrap kreeg ik meteen trek….en nu weer…

 6. Thea van Galen op 1 april 2015 om 20:43

  leuke foto’s weer! Vooral van Fay op de paddenstoel en als ze je kust, en die quote over het schoonmaken….

 7. Jess op 1 april 2015 om 22:25

  Wat een fijne foto’s allemaal! Ik vind Max zo’n leukerd. (En jou en Fay natuurlijk ook :-))

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje