Mijn 9 favoriete Instagram foto’s #februari

Een nieuwe maandelijkse rubriek! Wel jammer dat ik dit niet bedacht heb toen het nog januari was, maar vooruit.. In principe wil ik elke eerste dag van de maand mijn favoriete Instagram foto’s delen van de maand ervoor. Echter stond gisteren natuurlijk de Smile Sunday op het programma dus heb ik hem verschoven naar vandaag.

Vandaag deel ik negen favoriete foto’s. En uiteraard vertel ik waarom ze favoriet zijn.Schermafbeelding 2015-02-28 om 18.33.32Deze foto plaatste ik op een hele zonnige dag. Ik vind de tekst op het glas helemaal geweldig natuurlijk, mijn man wat minder haha. En de inhoud is vooral mijn favoriete koffie!
Schermafbeelding 2015-02-28 om 18.33.01Dit is een geweldige foto omdat mijn lieve zwangere vriendinnetje totaal geen idee ervan had wat er die dag zou gebeuren. Ik deed een fotoreportage met haar en haar vriend, maar daarna zou haar babyshower zijn! Totale onwetendheid dus….
Schermafbeelding 2015-02-28 om 18.32.31De laatste keer dat ik in een bad zat was vlak voor mijn bevalling. Ik lag in het ziekenhuis en had er echt zo’n behoefte aan want alles deed pijn. Dat was echter geen fijne ervaring en dit wel…. Hmmm genieten!
Schermafbeelding 2015-02-28 om 18.31.51Een fijne tekst waar je even over na moet denken. Hij stond in de Flow Magazine!
IMG_3271Er was voor ons een tafel gereserveerd in het Mama Café van de NegenMaandenBeurs. Dit had Linda voor ons geregeld, erg leuk want zo konden we gezellig even samen zitten.
IMG_2916Dit bordje heeft mijn #mamaswapmaatje gemaakt. Echt super leuk, enorm persoonlijk en origineel!
IMG_3085Uiteraard moest er ook een foto van mij en onze nieuwe aanwinst komen. Lieve kleine Max..
IMG_3179Zo’n mooi gezicht. Oma en haar kleindochter. Ons meisje komt telkens weer met een boekje aan bij oma: voorlezen!!
IMG_2752En dan deze… Het resultaat van de Cake Smash. Echt heel goed geslaagd was hij! Dat kun je ook wel zien aan alle viezigheid.

Nou dit waren mijn favoriete foto’s van afgelopen maand.
Volg jij me al op Instagram? En zit jouw favoriete foto van mij hiertussen? Of had je voor een ander gekozen?

Bol AlgemeenBol Algemeen

10 reacties op “Mijn 9 favoriete Instagram foto’s #februari

Reageren is niet mogelijk.