Eigenwijsjes weekoverzicht: migraine, shoppen en familie uitje

Hallo! Wat leuk dat je weer even een kijkje komt nemen op mijn blog. Vandaag weer een kleine weekoverzicht. Dit keer pak ik het wat anders aan en heb ik voor elke dag één foto uitgekozen en vertel ik daar wat bij. Ik vond het uitzoeken van alle foto’s echt enorm veel werk plus mijn dag van gisteren wil ik bijvoorbeeld in een apart artikel stoppen. Dus vandaar deze nieuwe versie. Ben benieuwd of hij mij en jullie ook bevalt. Laten jullie het me weten?

Zondag

zondag eigenwijsjeDit was echt een heerlijke zondag. Afgezien van dat ik dus echt futloos was, was het een echte zondag. Waarbij we eerst lekker hebben uitgeslapen en daarna nog heerlijk in bed filmpjes hebben gekeken hihi. ’s Middags is mijn man lekker gaan voetballen en ging ik samen met mijn kleine meid naar mijn ouders toe. Ik had haar nieuwe Lief! Lifestyle dekentje meegenomen want daar is ze dol op. Ik probeerde ook een paardenstaart te maken maar die bleef niet zolang zitten.

Maandag

maandag eigenwijsjeOp maandag had ik echt enorm last van migraine, ik voelde me het weekend ook al niet lekker maar nu met die migraine erbij.. Pff echt niet fijn! Ik heb dus ook echt bijna niets gedaan die dag. Fay ging weer lekker kleien en heeft lekker zelf gespeeld. En ik ontdekte (ja spuit 11) deze gave kledingrek op internet. Verder dus echt een saaie dag, veel op de bank gelegen en met de honden en mn dochter geknuffeld.

Dinsdag

Dinsdag eigenwijsjeOp de dinsdag was mijn man vrij dus nadat we even lekker ‘uitgeslapen’ hebben besloten we om naar Venlo te gaan. Ik was nog steeds niet helemaal lekker, maar dat klein beetje energie dat ik had heb ik dus in de Primark opgemaakt. Over de kleding die we kochten heb ik een shoplog gemaakt, die is al online gekomen. Ook kwamen er weer leuke pakketjes binnen, waaronder eentje van Souza. Daar komt dinsdag nog een leuke winactie van online op deze blog. Vergeet dus niet te kijken.. Vandaag had ik ook weer een gesprek met mijn hulpverlener, ik had haar gevraagd eerder te komen dan de eigenlijke afspraak, die was pas volgende week en ik had haar even eerder nodig.

Woensdag

woensdag eigenwijsjeOp woensdag begon de herfst!! Mijn dochtertje ging met mijn moeder en oma mee naar de Beekse Bergen dus ik had de dag voor mezelf. Dit was wel erg fijn want zo kon ik mijn email bijwerken, het huishouden een beetje en de shoplog opnemen. Ik heb ook nog een ander filmpje opgenomen samen met mijn man dus die kun je binnenkort ook nog verwachten. Ik moet hem wel nog editten, dus ben benieuwd hoe het geworden is haha.

Donderdag

donderdag eigenwijsjeVandaag maakte ik deze overheerlijke pompoen smoothie. Ik had hem de dag ervoor al gevonden op internet maar besloot hem vandaag te maken en te fotograferen ook direct voor de blog. Het is echt lekker en vult goed. Helaas had ik deze dag weer gruwelijk veel last van migraine. Mijn dochtertje speelde veel zelf wat fijn was, maar ik moest eigenlijk slapen en dat werkte dus niet. Deze dag kroop echt voorbij… Geen idee hoe ik hem heb overleefd haha.

Vrijdag

vrijdag eigenwijsjeOp vrijdag had ik weer ‘geluk’. Mijn dochtertje gaat die dag altijd naar mijn schoonmoeder en mijn man had haar heel vroeg al meegenomen om haar daar af te zetten. Dit betekende dat ik dus wakker kon worden zonder man en kind. Wauw, dit is toch wel lekker hoor. Even met niemand rekening houden en echt helemaal mijn eigen ding doen! Ik had nog genoeg over van de smoothie van gisteren dus heb hem lekker opgedronken. Ik wilde in de ochtend naar de Action gaan voor wat DIY spulletjes maar ik was mijn portemonnee kwijt. Gelukkig was mijn man op tijd klaar en konden we samen nog even de spullen halen en daarna naar mijn schoonzusje gaan, die jarig was. Direct daarna haalden we onze kleine meid op en na wat gedol thuis (en het avondeten) brachten we haar naar bed en kon onze avond met K3zoektK3 beginnen haha. Ik ontving trouwens ook bovenstaand ‘pakketje thee’ van Marion. Echt super lief..!

Zaterdag

zaterdag eigenwijsjeVandaag was echt een super leuk dagje uit met ons gezinnetje. Een echt familie uitje hebben we gehouden. Maar omdat daar morgen een blog over online komt zal ik er verder niet zoveel over vertellen. Eigenlijk niets. Behalve dat we ’s avonds voetbal hebben gekeken en ik lekker door het boek ‘Shoot!’ van Anki Wijnen heb gebladerd.

Hoe was jouw week en weekend?

 

 

4 reacties op “Eigenwijsjes weekoverzicht: migraine, shoppen en familie uitje

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *