Mevr. monopoly voor ondernemende vrouwen (en meisjes)

mevr-monopoly-ervaring

Mevr. Monopoly is het eerste Monopoly spel waarbij vrouwen meer verdienen dan mannen. Als ondernemende vrouw was ik natuurlijk hartstikke blij toen ik het persbericht van Mevr. Monopoly zag binnenkomen. Ze is het zuivere nichtje van Mr. Monopoly en houdt van het avontuur. Haar doel: opkomende ondernemers steunen. En dan vooral vrouwen!

Mevrouw Monopoly – gemaakt door vrouwen, voor vrouwen

Er zijn inmiddels al veel verschillende edities van het leuke gezelschapsspel Monopoly op de markt. Maar er was er nog geen waarbij je als vrouw zijnde altijd in het voordeel bent. In deze stoere editie speel je dan ook niet om straten maar om de meest iconische en belangrijke uitvindingen die allemaal door vrouwen uitgevonden zijn. Wat dacht je van WiFi, zonne-energie en het kogelvrijvest. Uitvindingen waarvan ik niet eens wist dat het door een vrouw uitgevonden was. Je bouwt dan ook geen huizen maar ondernemingen.

Ook de chocolate chip cookie en shapewear is door een vrouw uitgevonden. Maar dat had ik dan weer wel verwacht.

Naast dat de straten nu dus uitvindingen zijn heb je ook speciale girlboss-pionnen. Denk aan een jet – omdat je nooit weet wanneer je weg wilt, een witte hoge hoed – om je eraan te herinneren dat alles mogelijk is, een dumbbell – omdat je sterker bent dan je denkt en een stoer horloge – want het is tijd voor verandering.

Voor wie is Mevr. Monopoly?

Leeftijd: girlbosses van ca. 8 tot 100

Aantal spelers: 2 tot en met 4 spelers

Consumentenrichtprijs: € 27,99

Wat vinden wij van dit nieuwe spel?

Onze dochter is nog te jong om dit spel te spelen met haar vijf jaar, maar ze kan wel samen met mij spelen. Op die manier kan ze al een beetje oefenen ook met tellen plus ze ziet zo ook hoe succesvol vrouwen kunnen zijn. Naast dat ze dat natuurlijk ook bij mij al ziet met mijn eigen bedrijf haha.

Ik heb het samen met mijn man gespeeld en gaan het met de kerstdagen nog een keer met de familie spelen. Wat ik zelf zo leuk aan het spel vind is dat je niet alleen een leuke avond hebt maar het is ook nog eens leerzaam. Want er zitten echt een hoop uitvindingen bij waarvan ik echt niet wist dat het door een vrouw bedacht was. Enorm interessant dus. Verder is het ook weer mooi vormgegeven en vind ik de pionnen heel leuk. Het enige wat ik jammer vind is dat er geen bakje of houder bij zit voor het geld en de kaartjes. Dat is bij het originele spel wel en dat ruimt wat fijner op. Plus de bank kan zo’n houder ook wel gebruiken.

Heb jij een van de Monopoly edities in huis? Zo ja welke?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje