Met veel plezier onder de douche

Onze badkamer is klein, de tegels zijn oudbollig en dus bracht ik er het liefst zo min mogelijk tijd door. Douchen was echt een must en datzelfde gold ook voor mijn dochter. Maar sinds een tijd hebben we een aantal nieuwe snufjes in de badkamer wat het douchen een stuk leuker maakt. Dus we gaan nu met veel plezier onder de douche!

Zingen onder de douche

In een eerder artikel kon je lezen dat mijn muziekjuffrouw van vroeger helemaal weg was van mijn stem. Ze vond dat ik prachtig kon zingen en daarom kreeg ik de hoofdrol in een musical. Nu denk ik dat wanneer ik diezelfde juf mijn zangkunsten van nu zou laten horen, ze haar mening direct zal wijzigen. Niet dat ik niet graag zing, nee ik zing heel graag. Vooral onder de douche. Maar het klinkt geloof ik nog valser dan een kraai. Nu heb ik echter nog een bekentenis: ik ben vroeger cheerleader geweest! Dus ik dans ook graag...

Meestal beperk ik mijn gedans en voornamelijk mijn zang tot de badkamer. Daar zet ik mijn nieuwe bluetooth waterproof speaker aan, kies ik een lijst uit op Youtube en is het swingen en zingen maar! Voordat ik die speaker had zette ik wel muziek op mijn telefoon aan, maar het water van de douche overstemde haast elk nummer. Nu met de waterproof speaker heb ik dat probleem niet meer.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ook de kinderen zijn fan want zij houden net zoals ik van zingen en dansen. Het is dan ook een fijn pressiemiddel want als mijn dochter geen zin heeft om te douchen mag ze een aantal liedjes uitkiezen voor op de ‘doucheradio’ en opeens is douchen weer leuk.

Een nieuw uiterlijk voor de badkamer

Naast de speaker gaan we nog meer dingen aangepassen in de badkamer waardoor het weer leuker is om er te komen. Zo hebben we een nieuwe wastafel op het oog. Eentje met een zwarte fonteinkraan. Maar we hebben ook leuke stickers voor op de tegels gezien waardoor ze niet meer zo oubollig lijken. We hebben ook een fleurige badmat gekocht en handig mandjes voor op de vensterbank zodat we daar alle doucheproducten in kunnen zetten. Nu willen we ook nog een nieuw douchegordijn en we zijn nog op zoek naar een leuke mand of kastje voor onder de wastafel.

Nog even en we zijn niet meer uit de badkamer weg te slaan!

11 reacties op “Met veel plezier onder de douche

 • Zingen onder douche is leuk, totdat je beseft dat het badkamerraam openstaat en de halve straat je heeft kunnen horen. Dat blijft gênant! Neemt niet weg dat het wel heel ontspannend is voor jezelf…mijn favoriete nummer?? Alles van de Spice Girls, incl. foute dansmoves!

 • Mijn dochtertje vind douche ook niet zo heel geweldig dus spelen we muziek op onze tel. En dan vooral liedjes van milan milano want daar is ze helemaal gek op. Een waterproof speaker zou natuurlijk helemaal te gek zijn om te winnen zodat ze weer plezier krijgt in het douche

 • Met mijn dochters zing ik vaak onder de douche. Momenteel is K3 toch een favoriet. Of het liedje laat het los laat het gaan van jaja Frozen.

 • Jaaaa die wil ik winnen!! Ik kan nooit muziek luisteren onder de douche en dat lijkt me nou juist zo handig hihihi Mijn favoriete (en ook die van mijn dochtertje) meezing nummer is: sexy als ik dans 😉

 • Ow dat zou echt fantastisch zijn, hoor ik me eigen stem niet meer zo erg als ik somebody that I used to know van gotye aan het zingen ben ???

 • Lollll vroeger zong ik altijd onder de douche, nu geniet ik juist daar van stilte, dus ik laat de speaker graag voor een ander, wel een leuke winactie!

 • Albertine van Veldhuizen zegt:

  Wat een UITKOMST !
  En wat wil nou het toeval….onze jongste dochter Daphne van 4 jaar wil in de auto de radio altijd harder wanneer het liedje “Shower” van Becky G. komt ……
  “Dancing in the mirror, singin in the Shower…..ladadee ladadaa ladadaa!”
  Wat zou het heerlijk zijn als we juist DAT in de badkamer mee kunnen zingen met z’n allen…..

 • Wat leuk! Singin in the shower!
  Ik maak graag kans en zou dan vooral top40 nummers draaien. De laatste tijd ben ik ook gek op wildfire van seafret of de man die niet kan gaan van nielson!

  Ik maak graag kans en heb een vriendin getagd op fb!

Reageren is niet mogelijk.