Met of zonder nachtkleding naar bed?

Het liefst slaap ik met zoveel mogelijk kleding aan. Ik weet het. Dat is verre van romantisch, maar ik ben nu eenmaal een ontiegelijke koukleum. Nu weet ik dat er mensen zijn die alleen in lingerie in bed stappen en sommigen zelfs helemaal zonder kleding. En dat heb ik dan zelf ook wel eens geprobeerd. Maar zelfs wanneer het bloedheet op de kamer is moet ik iets aan. Geen dikke trui dan hoor, maar wel een nachthemd of een shirtje.

Op zoek naar mooie nachtkleding

Op dit moment lig ik vrijwel elke avond met een joggingbroek en een fijne trui in bed. Geen trui die ik ook overdag trui, maar zo heerlijk huispak trui. Je kent ze wel. Ze zijn alleen niet bepaald matchend en het is ook geen echte pyjama.

Ik draag het liefst speciale nachtkleding willen dragen. Een echte pyjama voor in de winter en een nachthemd voor in de zomer. Daarom ben ik op zoek gegaan naar leuke, betaalbare en mooie nachtkleding in grote maten. Helaas kwam ik vooral nachtkleding tegen in maten waar ik niet in pas. En als ik dan iets in de juiste maat zag dan was het totaal niet trendy.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Grote maten

Gelukkig kwam ik de webshop van LASCANA tegen. Naast dat ze hele mooie nachtkleding hebben gaan ze tot en met maat 58. Dat is iets wat je niet zo heel veel ziet, dus dat vond ik een enorm pluspunt. Of je nu een kimono wilt, een negligé of een pyjama, ze hebben genoeg keuze in zowel de standaard maten als grote maten. En niet alleen qua nachtkleding. Je vindt er ook lingerie in grote maten. Echt top, want vindt maar eens een BH in cupmaat F of G. Nou hier dus wel!

Het enige wat ik jammer vind aan de site zelf is dat je geen plussize modellen ziet die de nachtkleding en lingerie dragen op de foto’s. Het zijn vooral slankere modellen en dus kan ik mij geen goed beeld maken of iets mij met al mijn curves ook zal staan. Maar goed, ik ben het wel gewend om daar doorheen te kijken. Plus ik bestel toch altijd meerdere items zodat ik het kan passen en eventueel retourneren.

Binnenkort zal ik dus eindelijk weer een leuke pyjama dragen in bed en zodra het mooier weer is kies ik een mooi nachthemd uit. Of misschien wel een negligé.

Wat draag jij in bed?

1 reactie op “Met of zonder nachtkleding naar bed?

Reageren is niet mogelijk.