Met de billen.. uh buik bloot! | 24 uurs vlog

Het is weer dinsdag en dat betekent dat er weer een vlog online staat! Dit keer heb ik afgelopen zaterdag een hele dag gevlogd. Dit was namelijk de dag dat ik richting Waalwijk mocht rijden om daar Kimberly van Newborn Fit Mama te ontmoeten. Zij hield namelijk een food & training clinic en aangezien ik daar erg mee bezig ben leek me dit reuze interessant.

Dat was het achteraf gezien ook zeker.. Al ging ik dus wel met de spreekwoordelijke billen bloot haha. Best confronterend hoor, maar het voelde helemaal niet ongemakkelijk omdat we met allemaal moeders waren die eigenlijk met precies hetzelfde zitten. Wil je weten wie of wat Newborn Fit Mama is kijk dan zeker eens op haar website. Zij houdt regelmatig clinics, maar heeft ook cursussen waarbij je online begeleid wordt qua afvallen en fit worden! En nee ik word niet betaald om dit soort dingen te schrijven, maar ik ben gewoon enthousiast hierover.

Met de billen bloot

Ik hoop dat jullie ook dit keer de vlog leuk vinden.. En aan het einde stel ik nog een belangrijke vraag. Dus laat mij aub in een reactie weten wat jouw voorkeur is.

Kun je de video hier niet zien of je hebt je nog niet geabonneerd? Doe dit dan snel via mijn Youtube kanaal!

1 reactie op “Met de billen.. uh buik bloot! | 24 uurs vlog

  • Als ik moet kiezen een weekendvlog! Maar ze zijn allemaal leuk. Geweldig zo’n clinic die op een positieve en enthousiaste manier gegeven wordt. En wat zie je er goed! Klopt die weegschaal wel want ik zie geen overgewicht hoor ?

Reageren is niet mogelijk.