Merry everything and a happy always!

Lieve jij,

Ik wil even van de gelegenheid gebruik maken om jou te bedanken voor het lezen van mijn blog. Ik ben inmiddels alweer meer dan vijf jaar actief met bloggen en Meisje Eigenwijsje bestaat in april alweer vijf jaar. In die periode heb ik ontzetten veel lezers en volgers gehad. Waaronder jij. Ik ben enorm dankbaar voor elke lezer, of dat nu eenmalig is geweest of voor langere tijd.

De tijd en energie die jij steekt in het lezen van mijn verhalen en artikelen vind ik erg bijzonder. Vooral in een digitale tijd als nu met zoveel blogs om te bekijken.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het afgelopen jaar is er enorm veel veranderd. Zowel in mijn leven als hier op de blog. En er gaat meer veranderen. Want ik wil dat mijn blog weer vooral van mij word. Waar ik mijn hersenspinsels deel, vragen stel, tips geef hoe ik dingen doe en mijn ei kwijt kan. Mijn blog gaat over mijn leven en dat moet gewoon beter en meer te zien zijn. Verwacht hier dus niet alleen dingen over mij als moeder, maar ook over het ondernemerschap. Want dat is een groot onderdeel van mij geworden.

Merry everything and a happy always!

Voor nu wil ik jou in ieder geval hele fijne dagen wensen. Neem tijd voor jezelf, geniet met volle teugen en denk vooral terug aan alle fijne dingen van afgelopen jaar. Bedenk wat je mee wilt nemen naar volgend jaar, maar ook wat je juist wilt achterlaten. Desnoods schrijf je dat laatste op een briefje en verbrand je het. Als symbool.

kerstgroet

Nogmaals, enorm bedankt voor alle steun de afgelopen jaren en fijne dagen gewenst!

Veel liefs, 

Nicole, Bart en de kinderen

4 reacties op “Merry everything and a happy always!

  • Dank voor je mooie blogs in het afgelopen jaar, Nicole! Vooral voor deze bovenstaande met goede wensen. Voor jou en je gezin gezellige en inspirerende Kerstdagen gewenst en veel succes en plezier bij de nieuwe plannen voor je onderneming en je blogs in een gezond en gelukkig 2019!

    • Dank je voor je lieve reactie Nic. Komend jaar gaat er heel wat veranderen hier.. Vooral de mooie blogs zijn mijn streven om deze weer veel te laten zien aan jullie.

Reageren is niet mogelijk.