Merry everything and a happy always!

merry-always-and-happy-everything

Lieve jij,

Ik wil even van de gelegenheid gebruik maken om jou te bedanken voor het lezen van mijn blog. Ik ben inmiddels alweer meer dan vijf jaar actief met bloggen en Meisje Eigenwijsje bestaat in april alweer vijf jaar. In die periode heb ik ontzetten veel lezers en volgers gehad. Waaronder jij. Ik ben enorm dankbaar voor elke lezer, of dat nu eenmalig is geweest of voor langere tijd.

De tijd en energie die jij steekt in het lezen van mijn verhalen en artikelen vind ik erg bijzonder. Vooral in een digitale tijd als nu met zoveel blogs om te bekijken.

Het afgelopen jaar is er enorm veel veranderd. Zowel in mijn leven als hier op de blog. En er gaat meer veranderen. Want ik wil dat mijn blog weer vooral van mij word. Waar ik mijn hersenspinsels deel, vragen stel, tips geef hoe ik dingen doe en mijn ei kwijt kan. Mijn blog gaat over mijn leven en dat moet gewoon beter en meer te zien zijn. Verwacht hier dus niet alleen dingen over mij als moeder, maar ook over het ondernemerschap. Want dat is een groot onderdeel van mij geworden.

Merry everything and a happy always!

Voor nu wil ik jou in ieder geval hele fijne dagen wensen. Neem tijd voor jezelf, geniet met volle teugen en denk vooral terug aan alle fijne dingen van afgelopen jaar. Bedenk wat je mee wilt nemen naar volgend jaar, maar ook wat je juist wilt achterlaten. Desnoods schrijf je dat laatste op een briefje en verbrand je het. Als symbool.

kerstgroet

Nogmaals, enorm bedankt voor alle steun de afgelopen jaren en fijne dagen gewenst!

Veel liefs, 

Nicole, Bart en de kinderen

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Marieke op 25 december 2018 om 07:21

  Ik wens jullie ook hele fijne dagen lieverds! X

 2. Maud op 25 december 2018 om 07:24

  Mooi Nicole! Ik wens jullie ook heeele fijne dagen! Op naar een fantastisch 2019!!

 3. Nic op 25 december 2018 om 10:25

  Dank voor je mooie blogs in het afgelopen jaar, Nicole! Vooral voor deze bovenstaande met goede wensen. Voor jou en je gezin gezellige en inspirerende Kerstdagen gewenst en veel succes en plezier bij de nieuwe plannen voor je onderneming en je blogs in een gezond en gelukkig 2019!

  • Nicole op 25 december 2018 om 12:00

   Dank je voor je lieve reactie Nic. Komend jaar gaat er heel wat veranderen hier.. Vooral de mooie blogs zijn mijn streven om deze weer veel te laten zien aan jullie.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje