Meisje eigenwijsje – geschreven door papa

In het ziekenhuis kreeg ik opeens van mijn man een notitieblok onder mijn neus geschoven. Hij zei.. even mama laten huilen en ja hoor daar ging ik. Hij had een stukje geschreven aan Fay.. over de bijnaam die ze kreeg van de verloskundige die bij mijn bevalling was en uit dit stukje blijkt ook waarom ze haar bijnaam eer aan doet.. Gelukkig maar!

Meisje eigenwijsje – dat is de naam die je kreeg in het ziekenhuis terwijl je nog niet eens geboren was. Je was namelijk al eigenwijs bij mama in de buik. Je moest eruit want mama was ziek maar je zat zo lekker bij haar! Maar omdat het ook jou aan zou kunnen tasten werd je gehaald met veel, heel veel moeite! Toen je er eindelijk was liet je al snel weten wat je wou. Ik wil eten of ik wil een schone luier, dat was allemaal snel uitgevogeld wat het was. Je liet ook snel weten als je klaar was en als je het er niet mee eens was, als je bij mama borstvoeding wou of er echt genoeg van had.

En daar lig je nou in het ziekenhuis. De artsen willen je sondevoeding geven omdat ze zien dat het je allemaal veel energie kost dat zuigen aan de fles. Maar ja, al raken de zusters het slangetje van de sonde al aan, jij laat weten dat je het gewoon door je mond wil door alles bij elkaar te blijven schreeuwen. Dat kost je alleen maar meer energie waardoor je het gewoon weer met het flesje krijgt.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wij zien je vechten tegen het virus en weten dat je de vechtlust in je hebt en vooral de kracht waarmee je vecht.

Meisje eigenwijsje, je doet het goed en ga zo door op je eigen wijze manier kom jij er wel. En laten we hopen dat we over een paar jaar terug kijken op deze periode met een grote lach!

Dikke kus, je papa

IMG_6139

18 reacties op “Meisje eigenwijsje – geschreven door papa

Reageren is niet mogelijk.