Mega Sint Spektakel met Party Piet Pablo in Julianatoren!

Op het moment dat ik dit typ zit onze dochter achterin de auto van heerlijke pepernoten te genieten en te swingen op de muziek van Party Piet Pablo. We zijn namelijk op de terugweg van het Mega Sint Spektakel bij de Julianatoren. Vanmorgen rond 10uur vertrokken we richting Apeldoorn met een peuter die allerlei wilde plannen had. Ik was dan ook erg benieuwd wat er van terecht zou komen ?

Zo wilde ze bijvoorbeeld Amerigo aaien. Maar ook dank je wel tegen de Sint zeggen voor haar schoencadeau. Zodra we aankwamen bij het park begon Fay al enthousiast te springen want ze zag Jul en Julia. Nu kende ze deze muizen eigenlijk nog niet maar aangezien ze Mickey Mouse ook leuk vindt kon het niet anders dan dat dit ook een succes zou zijn. De eerste knuffel aan (een stenen) Jul werd dan ook meteen uitgedeeld. Zodra we de hoek om waren hoorden we al een boel commotie aangezien daar een hoop Pieten waren die de boel op z’n kop aan het zetten waren. Ook stond daar Amerigo dus Fay haar eerste wens kwam direct uit. Heel snel aaide ze het paard van Sinterklaas over zijn neus.

img_9120

Daarna gingen we op verkenning in het park want daar waren we zelf nog nooit geweest. Er waren een heleboel attracties enorm leuk voor de wat kleinere kinderen maar ook voor de wat oudere kinderen. Helaas is onze dochter niet zo’n held dus ze ging 1x samen met mij in de safari auto’s en durfde daarna nergens meer in. Toch hebben we ons een boel vermaakt aangezien je in het park bijvoorbeeld ook je pieten diploma kon halen. De kinderen moeten dan een viertal oefeningen doen en als ze alles goed hebben gedaan wordt het diploma ondertekent door een Piet en mevrouw Suikerspin. Ook is er een heuse pietendisco met DJ Piet en was er op een podium bij de toren om het uur dansles! En uiteraard lopen er ook nog een boel Pieten rond waarmee je op de foto kunt en die soms zelfs samen met jou in een attractie gaan, hoe leuk!

img_9123

Toen we lekker gingen lunchen bij Jul’s restaurant bleek daar opeens ook Sinterklaas naartoe te komen. Je kon daar dus hem een handje geven en/of op de foto. Dat wilde Fay heel erg graag dus we sloten aan in de (kleine) rij. Sinterklaas zag er heel erg goed uit (en dat voor zijn leeftijd) en was erg lief en hartelijk voor iedereen. Hij nam de tijd en dat kon ook omdat het niet stampvol was. Fay ging bij hem op schoot en hij vroeg meteen naar haar schoencadeau. Dus zo kon ze ook meteen dank je wel zeggen. Nadat we bij de Sint waren geweest was ons eten ook al klaar dus konden we gelijk aanschuiven. Qua drinken hebben ze daar voor de kinderen onder andere twee smaken Slimpie ranja. En bij de kidsbox kun je kiezen tussen een frikandel of chicken nuggets. Ook krijg je er een verrassing bij en in de doos van Fay zat een kleine kindernagellak. Daar was onze dame wel erg blij mee!

img_9135

Natuurlijk waren we vooral in het park vanwege het Mega Sint Spektakel. Deze voorstelling is maar liefst 5x op een dag te zien en wij kozen voor 14.30uur. In dezelfde zaal als waar normaal voorstellingen zijn van Jul en Julia mochten we nu plaatsnemen voor het gave optreden van onder andere Love Piet, Meisjes Piet en natuurlijk ook Party Piet Pablo.. Het was een leuke voorstelling met een goed kort verhaal erin waarbij een goede afwisseling was met de liedjes. Onze kleine dame heeft staan dansen, springen en swingen (vooral op mijn benen) op de deuntjes van de muziek. Ze vond het echt geweldig en als zij geniet dan wij ook.. Wat we wel jammer vonden was dat de meet en greet met deze Pieten pas om 17uur was en wij waren toen alweer onderweg naar huis. Het was een lange dag voor onze kleine meid die normaal nog een middagdutje doet dus we konden echt niet wachten.. Gelukkig deed dat niet af aan de geweldige dag die we gehad hebben.

img_9154

Mocht je nu ook naar het Mega Sint Spektakel willen dan kan dat gewoon nog. Vandaag, 20 november, kun je er nog voor naar de Julianatoren maar ook volgende week zaterdag, 26 november is het nog! Kijk snel op de site en bestel daar je kaarten..

1 reactie op “Mega Sint Spektakel met Party Piet Pablo in Julianatoren!

  • Wat een leuke dag! Fijn dat ze zo lekker heeft staan swingen :-). Leuke periode lijkt me dat sinterklaas met een klein dochtertje :-).

Reageren is niet mogelijk.