Goede start van het jaar: mega Eurocamp winactie!

Eurocamp-Avant-Duinrell

Er is gewoon alweer een week voorbij in dit nieuwe jaar. Vind jij het ook al zo snel gaan? Om het jaar nog even een extra leuke start te geven houd ik een mega Eurocamp winactie waarbij ik een reischeque van €200,00 mag weggeven!

Afgelopen jaar heb ik door het jaar heen niet veel winacties gehad. Ja ik had een winweek rondom mijn verjaardag en aan het eind van het jaar kwamen daar weer de grote speelgoed winacties. Maar verder doe ik dit maar weinig. Niet omdat ik mijn volgers niets gun, maar meer omdat ik de balans wil houden tussen persoonlijke verhalen en samenwerkingen. Maar er zijn gewoon winacties waar je een uitzondering voor maakt. Zoals deze!

Wel of niet op vakantie?

Er zullen veel mensen zijn die graag op vakantie willen maar nog niet weten of ze wel of niet gaan. Vaak heeft het financiële plaatje er toch wel mee te maken of er zijn gewoon andere prioriteiten. En wanneer je dan besluit om te gaan is dan ook nog eens de vraag: wat voor een een vakantie en waar gaan we naartoe.

Heb je al eens gedacht aan een vakantie met Eurocamp?

Mijn ervaring met Eurocamp

Vroeger toen ik nog een klein blond meisje was gingen wij regelmatig op vakantie met de caravan. Of we huurden een tent of stacaravan. Deze vakanties vond ik als kind sowieso geweldig, maar ik weet ook dat mijn ouders zich prima vermaakten. Zodra ik zelf dus moeder werd kozen wij ook voor een vakantie op een camping. Maar dan wel in een stacaravan. Ik zie mezelf namelijk niet met een caravan achter mijn auto rijden (wellicht in de toekomst wel hoor..) en zo’n stacaravan zorgt toch voor wat extra luxe.

Eind september mocht ik met mijn gezin alvast een voorproefje nemen en verbleven we tijdens het Eurocamp Kick-off event op camping Duinrell in een Avant stacaravan. Benieuwd naar hoe deze eruit ziet en hoe ons weekend was? Bekijk dan onderstaande vlog..

Onze reisplannen voor dit jaar

Het kick-off event van Eurocamp was dus een voorproefje, omdat we dit jaar met hen een weekje op vakantie mogen! De reis gaat naar Peschiera del Garda in Italië waar we verblijven in een Eurocamp Avant stacaravan verblijven op camping Bella Italia. Ik ben erg benieuwd naar deze ervaring want een bezoek aan het Gardameer stond hoog bovenaan mijn wensenlijst. Uiteraard zal ik jullie na deze vakantie uitgebreid verslag doen van zowel de camping, de ervaring met de stacaravan en natuurlijk de omgeving.

Mega Eurocamp winactie

Wil jij graag op vakantie met Eurocamp en kun je de Eurocamp reischeque dus goed gebruiken? Lees dan eerst onderstaande voorwaarden goed door:

 • Te besteden aan een vakantie in 2018 naar één van onze Eurocamp bestemmingen
 • Geldig voor een verblijf van minimaal 3 nachten in een van de Eurocamp accommodaties, op basis van beschikbaarheid
 • De korting is geldig op de accommodatie types: Stacaravan Azure, Avant, Vista, Espace, Esprit, Classic, de bungalowtent en safaritent
 • Het aanbod is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar tegen contanten
 • Extra’s zoals bedlinnen, strandlakens of een startpakket zijn voor eigen rekening bij te boeken
 • Geldig voor nieuwe reserveringen

Weet je zeker dat je de reischeque gaat gebruiken? Doe dan mee met deze Eurocamp winactie en laat hieronder in een reactie weten waar je het liefst op vakantie zou willen en met wie. Het liken van de Facebookpagina en het delen van het Facebookbericht over de winactie waardeer ik heel erg!

 

Op 16 januari maak ik de winnaar van de Eurocamp winactie bekend!

(De uitgelichte afbeelding komt van Allinmam.nl)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

32 reacties

 1. Anna op 8 januari 2018 om 07:02

  Ik zou heel graag een paar daagjes met mijn dochter op vakantie… naar Frankrijk denk ik..

  Facebook: An Na

 2. Joyce op 8 januari 2018 om 07:24

  Wauw wat een mooie prijs Nicole. Op een weekje bivakkeren op de camping bij mijn schoonouders na (overigens geen aanrader), zijn we al 6 jaar niet op vakantie geweest door financiële tegenslagen. Het zou dus heerlijk zijn om met deze bon een deel van de rekening te kunnen spekken. Ik doe dus heel graag mee!

  • Joyce op 8 januari 2018 om 07:25

   Vergeet ik helemaal te vertellen dat Frankrijk of Italië bij joost en mij heel hoog op het lijstje staat. En we gaan dan natuurlijk met de kinderen samen!

 3. Marjo op 8 januari 2018 om 07:32

  Hey wat gaaf Bella Italië zijn wij al geweest. Heel veel plezier dat zal vast goedkomen. Ik doe niet mee want wij hebben een eigen caravan dus hopelijk wint iemand het die anders niet op vakantie gaat.

 4. elisabeth maria martina op 8 januari 2018 om 08:16

  met mijn man naar duitsland, genieten

 5. Albertine op 8 januari 2018 om 08:57

  Mag je ook gewoon lekker in Nederland blijven? Ik ben nog nooit in Zeeland geweest. .. ik vind eigenlijk dat we daar als gezin een keertje heen moeten gaan…ik hoor regelmatig dat het daar wèl mooi weer is als het in de rest van Nederland bagger is…

 6. Marange Krouwel op 8 januari 2018 om 09:19

  Ohhhh geweldig!!! Ik zou ook naar Duinrell gaan. Met mijn gezinnetje. Heerlijk quality time met z’n vieren

 7. Monique op 8 januari 2018 om 09:29

  Hele gave winactie Nicole! Wij gaan in de zomer naar Zeeland, maar ik zou heel graag in het voor- of naseizoen nog een paar nachtjes weg willen. Ik ben nog niet bekend met Eurocamp dus erg benieuwd!

 8. Patricia Paling op 8 januari 2018 om 12:12

  Dat zou echt zooooo gaaf zijn! Eindelijk weer eens op vakantie na jaren niet… Alleen de gedachte al…heerlijk! ❤ We zouden dan in Nederland blijven en naar Camping Duinrell of Vakantiepark Beekse Bergen gaan! Al is het maar 3 nachtjes… We zouden volop genieteten met onze 2 kids (8 en net 6 jr)! We gaan hard duimen met z’n 4tjes! ??

 9. Sharon de Ridder op 8 januari 2018 om 15:50

  Wow, wat een leuke prijs! Ik heb al heerlijk op de site zitten neuzen en krijg ontzettend veel zin in een weekendje weg met mijn gezin 🙂

 10. Corinne op 8 januari 2018 om 16:35

  Hoi Nicole, wat leuk! Ik ga graag met onze zoon Lennon, dochter Lily (zelfde leeftijd als jouw jongste knapperd) en vriend Bart/vader van de kids mag natuurlijk ook mee, iemand moet toch rijden naar Duitsland! 🙂 Daar zou ik graag heen gaan, omdat dat Barts’ keuze zou zijn (hadden we het gisteren toevallig over).

 11. Marieke op 8 januari 2018 om 20:45

  Wat gaaf dat je een weekje weg mag met Eurocamp!!
  Wij willen rond pinksteren/hemelvaart nog een weekendje weg dus dan is deze cheque wel echt ideaal. Ik doe dus graag mee 🙂

 12. Gera op 8 januari 2018 om 22:11

  Wat een superleuke prijs! Natuurlijk zouden we die inwisselen het wordt nog lastig kiezen 🙂

  • Gera op 8 januari 2018 om 22:13

   Ben alleen nog benieuwd: is dit een kortingsbon of hele reissom?

 13. Ilse op 9 januari 2018 om 11:51

  Ooohhh je gaat naar Bella Italia! Als ik daar aan denk, gaat mijn hartje sneller kloppen! Ik heb daar mijn halve jeugd doorgebracht en de camping is zo tof. Ik krijg er nog kriebels van in mijn buik. Het was zo’n fijne tijd samen met mijn ouders en broertje. Zo heerlijk vrij en onbezorgd. Jullie gaan het er zo naar jullie zin hebben. Weet ik zeker. Ik kijk nu al heel erg uit naar de foto’s die je met ons gaat delen, want ik ben er al 12 jaar niet meer geweest. So, I stay tuned.

  Mocht ik deze toffe prijs winnen, dan zou ik een Mountain Lodge boeken op Camping Airotel Pyrénées en daarheen gaan met mijn vriend (tevens verloofde…ahh) en ons bijna 8 maanden zoontje. Lijkt me heel spannend, maar ook heel gaaf om daar heen te gaan als gezin.

  Ik zou dolgraag de FB pagina liken, maar ik ben een van de weinige Nederlanders zonder FB 😉 Sorry!

 14. Bodil op 9 januari 2018 om 14:13

  Peschiera del Garda is prachtig! Wij zijn er in april 2017 geweest. Alvast heel veel plezier (en sla vooral een uitstapje naar Sirmione niet over 🙂 )

  Zelf zou ik ook dolgraag weer met mijn meiden naar het Gardameer gaan, alleen in mijn eentje vind ik de reisafstand wel een issue. (Mijn man is vorig jaar overleden en hij reed de langste stukken wanneer we op vakantie gingen).
  Aangezien ik wel super graag met ze op vakantie zou willen en uitstapjes maken, zou ik het dichter bij huis zoeken.
  Dus dan gaan we op safari!
  (In Beekse Bergen 😀 )

 15. Iris op 9 januari 2018 om 16:06

  Ooooooh, ik kan niet kiezen. Een lang weekend naar Vakantiepark Beekse Bergen lijkt me echt te gek! Met toegang tot het Safaripark en Speelland. Maar Camping Koningshof zou dan weer een wat rustiger weekend zijn waarin we even uit kunnen puffen. En dat binnenzwembad ziet er echt te gek uit voor onze dreumes en kleuter. Okee, eerst maar eens winnen, tot die tijd blijf ik er lekker over dagdromen

 16. Marloes op 9 januari 2018 om 16:46

  Wauw wij hebben komend jaar weinig budget voor een vakantie omdat we zelf een huis gaan bouwen maar willen dolgraag toch een heerlijk weekje weg met de kindjes (2 en 3,5 jaar)! Met al dat drukke werk en de bouw kunnen we dat goed gebruiken om lekker even echte family time te hebben. We willen graag ergens heen waar we in een paar uurtjes zijn dus denken aan Duitsland. Zou echt een topprijs zijn voor ons!

 17. Sonja Hubregtse op 10 januari 2018 om 13:03

  Op gure, natte winterdagen
  horen ze mij wel eens klagen:
  “Kon ik maar in een warm land wonen!
  Dan had ik nooit meer koude “konen.”
  Dan zat ik nu in het zonnetje
  op mijn kleine balkonnetje.
  ‘s Middags, rond een uur of twee,
  doop ik m’n tenen in de zee.
  Maar met Meisje-eigenwijsje kom ik alvast in de stemming,
  En denk ik nu al aan mijn zon bestemming.
  In Kroatië zouden we dit jaar graag willen genieten,
  daarom laat ik deze win-kans dus niet schieten…
  Bij Eurocamp vindt iedereen wel wat naar zijn zin,
  Daarom hoop ik ook dat ik deze actie win ! 😉

 18. G.T. op 10 januari 2018 om 22:17

  Leuke actie! Ik doe graag mee. Met mijn gezin op vakantie, leuk. En dit is dan een mogelijkheid om mijn vriend te overtuigen dat een camping ook leuk is. Waarheen dat weet ik nu nog niet zo goed, er zijn zo veel leuke plekken!

 19. Alicia Voshol op 11 januari 2018 om 15:38

  Deze cheque zou zeer welkom zijn, samen met mijn vakantie geld zouden we hiervan best een aantal dagen weg kunnen (hoop ik!) het zou de eerste vakantie worden van mij samen met mijn dochters!

 20. Loes Johanna op 11 januari 2018 om 20:40

  Wat een toffe winactie! Ik zou heel graag met mijn man en dochtertje op pad gaan! Heb al even zitten speuren, maar zie zoveel gave campings. Al lijkt die bij Parijs me wel heel tof om een lang weekend heen te gaan. De stad waar we een paar dagen heen gingen toen we een paar maanden samen waren, lijkt me wel heel bijzonder om nu met Norah te bezoeken (en dan natuurlijk met een toffe camping als uitvalsbasis ?).

 21. Kimberly op 11 januari 2018 om 21:48

  Jaaaaaaaaa tof! Alleen maar hartjes voor Italië! Daar zou ik dus heel graag heen gaan dit jaar. Uiteraard samen met m’n significante andere en onze kleine dame. Vorig jaar zijn we niet weggeweest dus dit jaar willen we wel heel graag. Pizza’s, wijntjes en pasta ’s roepen me heel hard in ieder geval.

 22. Nelly op 12 januari 2018 om 08:07

  Met mijn man, heerlijk in België

 23. l tromp op 12 januari 2018 om 13:26

  woww lijkt me geweldig samen met de tweeling( hun eerste vakantie) de mooiste plekken van ons kikkerlandje verkennen en dan ook nog eens wakker worden op een geweldig mooie lokatie wie wil dat nou niet?

 24. Kristel op 12 januari 2018 om 20:38

  Met de gewonnen cheque zou ik een heerlijke vakantie naar Italië boeken. Met mijn man en 2 kinderen. Lijkt me helemaal fantastisch daar deze zomer door te brengen!

 25. Danielle op 13 januari 2018 om 19:48

  Het liefst ga ik op vakantie naar Frankrijk. Lekker weer en genieten van een ander landschap met het gezin 🙂

 26. Judith op 14 januari 2018 om 11:30

  Hey ik had gereageerd maar zie mn reactie niet dus eh even opnieuw; ik zou de camping in de Jura doen, met de spectaculaire glijbanen!!

 27. Corinne de Graaf op 14 januari 2018 om 22:59

  Ja leuk.Ik zou met het gezin een weekend naar duinrell willen.

 28. maaike op 15 januari 2018 om 12:44

  Oh, super tof! Ik maak heel graag kans om met mijn gezin een weekendje Duitsland te doen. We moeten flink sparen voor een nieuwe keuken en tuin dit jaar, dus vakantie zit hem er even niet in. Maar zo kunnen we toch heerlijk er even tussenuit!

 29. lottie op 15 januari 2018 om 18:16

  Naar DUINRELL! Daar kikkeren mijn neefjes, mijn zus en ik van op!

 30. Will op 16 januari 2018 om 16:35

  Graag zou ik met mijn man naar Duinrell gaan.
  Lekker dichtbij het strand en de grote stad.
  En natuurlijk graag met mijn man er naar toe.
  Zijn wij samen echt aan toe.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje