Meet & Greet @ De Brandevoortse Hoeve

MG_9160

Sinds een poosje zit ik in een app groepje met allemaal andere mamabloggers uit het zuiden. Super leuk want niet alleen kun je dan lekker sparren over de kinderen, ook is het afspreken wat “makkelijker” omdat je redelijk in de buurt woont. We waren het er dus al snel over eens dat we een meet & greet moesten organiseren. Nu hebben we het geluk dat Charlotte een speelschuur heeft, namelijk de Brandevoortse Hoeve.  Het was dus al snel besloten dat de meeting daar zou zijn, daar kunnen de kinderen lekker spelen en de mama’s kletsen..

 

Kleiner groepje

In eerste instantie hadden we een datum gevonden waarop iedereen kon, echt zeldzaam, maar helaas kon uiteindelijk toch niet iedereen. Dat drukte de pret niet hoor. Het leek namelijk net alsof iedereen er wel was, we hadden namelijk op een gegeven moment 4 tafels bezet met onze spullen! Ik ontmoette Laura en haar twee kinderen al op de parkeerplaats en eenmaal binnen bleken Barbara en Jankske er ook al te zijn. Charlotte ken ik nog van vroeger, maar het was wel lang geleden dat ik haar gezien had, een leuk weerzien dus! De dametjes van Barbara, Janske en Charlotte waren al aan het spelen en na vijf minuten deed Fay ook lekker mee.

Ook had Laura voor iedereen een Inspiration Bag meegebracht. De inhoud verklap ik niet, want je kunt hem ook winnen op de Facebookpagina Ik denk aan jou. Zelf had ik ook een grote tas met spullen bij. Allerlei  dingen uit goodiebags waar ik zelf niets mee kan omdat ik ze dubbel heb of omdat mijn dochter te jong of te oud is. Zo heb ik een paar mama’s enorm blij kunnen maken en daar doe ik het dan voor. Niet veel later kwamen ook Monique en Marij binnen vallen met de twee dametjes Lise en Eline.

De ballenzee

_MG_9128

De meeste tijd werd in de ballenzee doorgebracht. Heel begrijpelijk want het was niet zomaar een ballenbak. Nee bij deze ballenbak kon je ballen in een gat gooien (zie achtergrond) en dan kwamen ze na een tijdje helemaal van bovenaf naar beneden gerold! Echt te gek! Het leuke aan een ballenbak is dan ook dat de moeders zo ook hun jeugd kunnen herbeleven. _MG_9139Op deze foto zie je Janske samen met de dochter van Barbara de ballen in het gat gooien. Wat een lol! Uiteindelijk wilden Fay en Lola (dochter van Janske) ook graag ballen erin gooien, dus daar hielp Janske hun mee.

 

Nog een paar kiekjes

_MG_9161Marij met haar lieve dochtertje Eline. Eline scheelt 1 dag met Fay maar is een totaal ander kind, echt grappig om te zien. Qua ontwikkeling lopen ze wel redelijk gelijk maar hoe Fay het geweldig vindt om met andere kinderen te spelen gaat Eline helemaal haar eigen gangetje. Prachtig om te zien!

_MG_9158Lekker op schoot bij mama om een broodje te eten. We waren allemaal zo slim om totaal niet aan de lunch te denken dus lieve Charlotte zorgden voor wat broodjes voor de kinderen. Lekker smullen hoor! Sowieso waren we allemaal niet zo snugger, wij als echte bloggers vergaten gewoon een groepsfoto te maken. Ja ik bedacht het me toen Aukje, het dochtertje van Charlotte, al in bed lag. Ja dan gaat het niet meer. Handig!

Gelukkig hebben we in januari alweer een nieuwe meeting staan dus die foto komt er heus wel. Voor de liefhebbers hieronder een filmpje van de meeting. Of nou ja, gewoon een kleine impressie. Ik ben niet zo goed met vloggen geloof ik!

Heb jij wel eens (andere) bloggers ontmoet?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

 1. Josan op 16 oktober 2015 om 06:25

  Wat ontzettend leuk dat jullie elkaar ontmoet hebben. Toe maar een eigen speelschema. Wij gaan elkaar zondag weer zien.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 16 oktober 2015 om 08:37

   Ja super leuk!

 2. Tamara op 16 oktober 2015 om 06:51

  Wat ontzettend gezellig zeg! Ohhhh ik wil ook een speelschuur bij mijn huis! Hahahaha!

  Ja ik heb wel een paar bloggers ontmoet, vond het zo gek om ze dan in het echt te zien!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 16 oktober 2015 om 08:38

   Haha ja lekker he zo’n speelschuur! Ideaal..

 3. Charlotte op 16 oktober 2015 om 07:02

  Ah dat kusje van Aukje voor Fay op het einde ?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 16 oktober 2015 om 08:38

   Om te smelten he.. Deden we toen al!

 4. zomersproetje op 16 oktober 2015 om 07:24

  Het filmpje is leuk hoor meid. Wat gezellig in de ballenbak! En daar kwam Eline aan met haar ‘auto’ hihi… Mooie foto’s ook. Heb nu al zin in januari, was een erg geslaagde dag.x

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 16 oktober 2015 om 08:38

   Hihi ja die was er helemaal weg van!

 5. Barbara op 16 oktober 2015 om 07:54

  Wat een geweldig filmpje is het geworden!! In heb zitten genieten van Riana die lekker met de ballen in de weer was en zichtbaar genoot. Het was een topmeeting!! Ik zet het filmpje gelijk bij mijn favorieten!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 16 oktober 2015 om 08:38

   Ja ik vond het ook erg gezellig met Riana!

 6. Bregje op 16 oktober 2015 om 08:28

  Zo leuk! Jammer dat ik er niet bij kon zijn, hopelijk lukt het de volgende keer wel!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 16 oktober 2015 om 08:39

   Ja daar gaan we gewoon voor!

 7. Nicole @ Everyday-Life.nl op 16 oktober 2015 om 09:18

  Ziet er gezellig uit! En zondag heb je alweer een mama-meeting!

 8. Vlijtig Liesje op 16 oktober 2015 om 09:31

  Wat gezellig! Dit soorten dingen vond ik ook altijd geweldig: contact met andere moeders. Zeker toen de kinderen nog klein waren.

 9. janske op 16 oktober 2015 om 10:31

  Ik heb genoten van jullie en van alle dames in de ballenzee…was weer eens een andere soort workout 😉 Ook tof om zo de meiden achter de blogs in het echt te ontmoeten. En het klikte meteen erg goed. Alsof we elkaar al jaren kenden! Zeker voor herhaling vatbaar!

 10. Anita op 16 oktober 2015 om 10:46

  Ziet er ontzettend gezellig uit!

 11. marjon op 16 oktober 2015 om 21:23

  Leuk fimpje zeg! Ik had hier en daar al wat gelezen en voorbij zien komen. Ik blog nog als hobby en geen hele grote blog maar met een aantal andere mama’s die bloggen wel contact.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 16 oktober 2015 om 23:01

   Wij bloggen ook allemaal als hobby.. 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje