Meet & Greet @ De Brandevoortse Hoeve

Sinds een poosje zit ik in een app groepje met allemaal andere mamabloggers uit het zuiden. Super leuk want niet alleen kun je dan lekker sparren over de kinderen, ook is het afspreken wat “makkelijker” omdat je redelijk in de buurt woont. We waren het er dus al snel over eens dat we een meet & greet moesten organiseren. Nu hebben we het geluk dat Charlotte een speelschuur heeft, namelijk de Brandevoortse Hoeve.  Het was dus al snel besloten dat de meeting daar zou zijn, daar kunnen de kinderen lekker spelen en de mama’s kletsen..

 

Kleiner groepje

In eerste instantie hadden we een datum gevonden waarop iedereen kon, echt zeldzaam, maar helaas kon uiteindelijk toch niet iedereen. Dat drukte de pret niet hoor. Het leek namelijk net alsof iedereen er wel was, we hadden namelijk op een gegeven moment 4 tafels bezet met onze spullen! Ik ontmoette Laura en haar twee kinderen al op de parkeerplaats en eenmaal binnen bleken Barbara en Jankske er ook al te zijn. Charlotte ken ik nog van vroeger, maar het was wel lang geleden dat ik haar gezien had, een leuk weerzien dus! De dametjes van Barbara, Janske en Charlotte waren al aan het spelen en na vijf minuten deed Fay ook lekker mee.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ook had Laura voor iedereen een Inspiration Bag meegebracht. De inhoud verklap ik niet, want je kunt hem ook winnen op de Facebookpagina Ik denk aan jou. Zelf had ik ook een grote tas met spullen bij. Allerlei  dingen uit goodiebags waar ik zelf niets mee kan omdat ik ze dubbel heb of omdat mijn dochter te jong of te oud is. Zo heb ik een paar mama’s enorm blij kunnen maken en daar doe ik het dan voor. Niet veel later kwamen ook Monique en Marij binnen vallen met de twee dametjes Lise en Eline.

De ballenzee

_MG_9128

De meeste tijd werd in de ballenzee doorgebracht. Heel begrijpelijk want het was niet zomaar een ballenbak. Nee bij deze ballenbak kon je ballen in een gat gooien (zie achtergrond) en dan kwamen ze na een tijdje helemaal van bovenaf naar beneden gerold! Echt te gek! Het leuke aan een ballenbak is dan ook dat de moeders zo ook hun jeugd kunnen herbeleven. _MG_9139Op deze foto zie je Janske samen met de dochter van Barbara de ballen in het gat gooien. Wat een lol! Uiteindelijk wilden Fay en Lola (dochter van Janske) ook graag ballen erin gooien, dus daar hielp Janske hun mee.

 

Nog een paar kiekjes

_MG_9161Marij met haar lieve dochtertje Eline. Eline scheelt 1 dag met Fay maar is een totaal ander kind, echt grappig om te zien. Qua ontwikkeling lopen ze wel redelijk gelijk maar hoe Fay het geweldig vindt om met andere kinderen te spelen gaat Eline helemaal haar eigen gangetje. Prachtig om te zien!

_MG_9158Lekker op schoot bij mama om een broodje te eten. We waren allemaal zo slim om totaal niet aan de lunch te denken dus lieve Charlotte zorgden voor wat broodjes voor de kinderen. Lekker smullen hoor! Sowieso waren we allemaal niet zo snugger, wij als echte bloggers vergaten gewoon een groepsfoto te maken. Ja ik bedacht het me toen Aukje, het dochtertje van Charlotte, al in bed lag. Ja dan gaat het niet meer. Handig!

Gelukkig hebben we in januari alweer een nieuwe meeting staan dus die foto komt er heus wel. Voor de liefhebbers hieronder een filmpje van de meeting. Of nou ja, gewoon een kleine impressie. Ik ben niet zo goed met vloggen geloof ik!

Heb jij wel eens (andere) bloggers ontmoet?

20 reacties op “Meet & Greet @ De Brandevoortse Hoeve

Reageren is niet mogelijk.