Meer qualitytime met mijn man

meer-quality-time-met-man

Een van mijn voornemens voor het jaar 2019 is dat ik meer aandacht wil voor mijn gezin. Dat houdt dus ook in meer aandacht voor mijn man. Oftewel, meer qualitytime samen. Het afgelopen jaar hebben we namelijk veel leuke dingen gedaan, maar vooral samen met het gezin. Op de avonden dat we beiden thuis waren was het vaak toch ieder voor zich. Hij speelde zijn spelletjes op de PS4 of telefoon en ik keek mijn favoriete serie of werkte nog wat voor mijn bedrijf.

Eind vorig jaar hebben we al wat afspraken gemaakt en dingen ingepland. Hopelijk gaan we dit het komende jaar volhouden. De intentie is er in ieder geval.

Vaste oppas

Zo zijn we druk bezig geweest met het zoeken naar een vaste oppas. Tot nu toe zijn het altijd opa en oma die oppassen, maar wij willen niet altijd van hun afhankelijk zijn. We hebben in het verleden wel eens een oppas gehad, maar door andere/nieuwe bijbaantjes ging dat ook voorbij. Vorig jaar dachten we al iemand gevonden te hebben maar zij vroeg vrij veel voor het oppassen waardoor we maar verder gingen zoeken. Over deze zoektocht komt binnenkort nog een blog over online…

Spelletjes avond

Daarnaast houdt mijn man enorm van spelletjes spelen. Niet alleen op de Playstation, maar ook gezelschapsspelletjes. Daarom ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met het verzamelen van spelletjes. Onder andere door samenwerkingen voor mijn blog, maar ik kocht ook zelf een spel voor hem met kerst.

De afgelopen tijd hebben we onder andere Catan gespeeld en La Cucaracula. Alhoewel die laatste bestempeld wordt als kinderspel vinden wij het zelf ook ontzettend leuk.

La Cucaracula is een vampier-kakkerlak die te vinden is in een mysterieus spookslot. Het is de bedoeling dat je als speler zoveel mogelijk kaarsen probeert te verzamelen. Want daar houdt La Cacuracula natuurlijk niet van. Echter beweegt deze kakkerlak zich zo ontzettend snel dat het niet zo gemakkelijk is als het lijkt! Het opzetten van het spel kostte ons behoorlijk wat tijd. Volgens mij zijn we daar nog langer mee bezig geweest dan met het spel zelf. Maar.. ik geef toe, het is behoorlijk lachwekkend en verslavend.

Leuke uitjes

We hebben voor komend jaar al twee grote events in onze agenda’s staan waarbij we met zijn tweetjes heen gaan. Zo hebben we in maart een foute party in Den Bosch, daarbij hebben we ook een hotel geboekt. En in juni gaan we eindelijk weer eens naar Guus Meeuwis. Afgelopen weekend zijn we ook nog eens samen naar de bios geweest, dus volgens mij komt dat wel goed met die leuke uitjes samen.

Ik zou het heel tof vinden als we in ieder geval elke maand iets leuks doen met zijn tweetjes. Buiten de deur, zonder kinderen. Want naast papa en mama zijn we ook gewoon nog man en vrouw.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Gera op 15 januari 2019 om 19:42

    Ben benieuwd naar blogs over spellen :D.
    Ken je machi koro al?

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje