Valentijn: uitpakken van de mamaswap & secretvalentijn

Omdat ik op dit moment in Berlijn zit heb ik het pakketje van de mamaswap en de envelop van #secretvalentijn al een dag eerder uitgepakt. Ik wilde namelijk niet dat de lieve mensen die voor mij zo hun best hebben gedaan pas komende dinsdag iets van me zouden horen.. Plus ik kon zelf natuurlijk niet zo lang wachten, haha.

Als eerste koos ik voor de envelop om open te maken. Ik had namelijk een vermoeden van wie het zou zijn door de hints die gegeven waren en ik had gelijk!! Dank je wel lieve Tamara voor de prachtige kaart en de geweldige canvas! Wat een werk heb je erin zitten zeg. Ik ga na mijn mini vakantie snel twee foto’s uitkiezen om erop te plakken 🙂secretvalentijn

Daarna was het tijd voor het grote pakket. Al dagen staarde hij zowel mij als mijn man aan. Mijn man was soms nog erger als ik ‘maak hem dan gewoon open’. Eindelijk was het dan zover… De schaar kon erin! Ik moet zeggen dat ik er moeite mee had want ik zag aan de buitenkant al hoeveel tijd en liefde erin gestoken was! Mijn nieuwsgierigheid won en de doos kon open… verpakkingen mamaswapEr zat een heel lief briefje in, met afzender (thanks, scheelde me zoeken), en alles zat super leuk ingepakt! Ons meisje vond het ook erg leuk en hielp me graag mee met uitpakken!uitpakken mamaswapEr zat ook iets heel leuks in voor Fay, namelijk een vingerpopje. Ik was het direct kwijt want ze sjouwde er de hele kamer mee rond en liet hem aan zowel de hond als het konijn zien. mamaswap 1Ik was echt positief verrast door de creativiteit van mijn swapmaatje. Het potje vol liefde en positiviteit past precies bij mij, er staan ook echt geweldig lieve teksten op de rolletjes papier die erin zitten. En ook het lijstje met de M&M’s waarop staat “I.C.E. break glass”, geniaal! Lieve Miepjb bedankt!

8 reacties op “Valentijn: uitpakken van de mamaswap & secretvalentijn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *