Valentijn: uitpakken van de mamaswap & secretvalentijn

Valentijn-e1423679968291

Omdat ik op dit moment in Berlijn zit heb ik het pakketje van de mamaswap en de envelop van #secretvalentijn al een dag eerder uitgepakt. Ik wilde namelijk niet dat de lieve mensen die voor mij zo hun best hebben gedaan pas komende dinsdag iets van me zouden horen.. Plus ik kon zelf natuurlijk niet zo lang wachten, haha.

Als eerste koos ik voor de envelop om open te maken. Ik had namelijk een vermoeden van wie het zou zijn door de hints die gegeven waren en ik had gelijk!! Dank je wel lieve Tamara voor de prachtige kaart en de geweldige canvas! Wat een werk heb je erin zitten zeg. Ik ga na mijn mini vakantie snel twee foto’s uitkiezen om erop te plakken ­čÖésecretvalentijn

Daarna was het tijd voor het grote pakket. Al dagen staarde hij zowel mij als mijn man aan. Mijn man was soms nog erger als ik ‘maak hem dan gewoon open’. Eindelijk was het dan zover… De schaar kon erin! Ik moet zeggen dat ik er moeite mee had want ik zag aan de buitenkant al hoeveel tijd en liefde erin gestoken was! Mijn nieuwsgierigheid won en de doos kon open… verpakkingen mamaswapEr zat een heel lief briefje in, met afzender (thanks, scheelde me zoeken), en alles zat super leuk ingepakt! Ons meisje vond het ook erg leuk en hielp me graag mee met uitpakken!uitpakken mamaswapEr zat ook iets heel leuks in voor Fay, namelijk een vingerpopje. Ik was het direct kwijt want ze sjouwde er de hele kamer mee rond en liet hem aan zowel de hond als het konijn zien.┬ámamaswap 1Ik was echt positief verrast door de creativiteit van mijn swapmaatje. Het potje vol liefde en positiviteit past precies bij mij, er staan ook echt geweldig lieve teksten op de rolletjes papier die erin zitten. En ook het lijstje met de M&M’s waarop staat “I.C.E. break glass”, geniaal! Lieve Miepjb bedankt!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorie├źn vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Henny op 14 februari 2015 om 06:58

  Wat een leuke dingen heb je gekregen! Die zelfgemaakte bordjes zijn leuk, maar een pothe vol positiviteit doet het natuurlijk altijd goed. En veel plezier in Berlijn!

 2. Roos op 14 februari 2015 om 09:00

  wat een mooie cadeaus heb je gekregen, je kan zeker zien dat er aan beide hard gewerkt is, super lief!

 3. MamavanElara op 14 februari 2015 om 09:01

  Superleuk!

 4. Anita op 14 februari 2015 om 09:12

  Zowel de kaart als de swap zijn ontzettend leuk! En dat bordje met de tekst van fay erop, hoe lief!

 5. Tamara op 14 februari 2015 om 10:41

  Aah wat een super leuke mamaswap en graag gedaan met de secret valentijn!

 6. Els op 14 februari 2015 om 13:28

  Wat enorm leuk kaartje voor valentijsdag heb je gehad. Van de mamswap nooit gehoord, maar zo te zien ook echt leuk :-).

 7. Eline op 14 februari 2015 om 14:36

  Wat een mooie prachtige creatieve dingen heb je allebei de keren gekregen!!

 8. Nele op 17 februari 2015 om 15:38

  Dit is wel helemaal wat anders dan elkaar een fijn kaartje sturen voor #secretvalentijn. Wat een werk maar wat leuk allemaal. Ik zou ook wel s zo’n groot pak in de brievenbus willen krijgen !

Laat een reactie achter

┬ę 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje