Mama Me-time Kit Adventskalender

Rise-Shine-editie

In jullie reviewde ik al de Mama Me-time kit “mijn zomer” editie. Echter heeft Mary-Lou, de bedenker van deze fantastische kit, weer iets nieuws bedacht. Een Mama Me-time kit die volledig aansluit bij de tijd van het jaar én waarin bewust offline gaan centraal staat.

We leven namelijk in een tijd waarin we enerzijds claimen geen tijd te hebben om dingen te doen waar we echt blij van worden, maar anderzijds wel de tijd nemen om eindeloos te scrollen op social media. Een tijd waarin we scrollen op social media zien als ontspanning, wat natuurlijk helemaal niet zo is.

Wat is een Mama Me-time Kit

Deze Kit, ontwikkelt door Mary-Lou Godfried van Tijd voor mama, is in het leven gekomen doordat steeds meer moeders het lastig vinden om tijd voor zichzelf te vinden. En dat terwijl wij het echt nodig hebben om af en toe op te laden. Om weer genoeg energie te krijgen zodat het lontje weer gaat groeien in plaats van steeds korter wordt. De Mama Me-time kit is een verrassingspakket voor moeders waarin fijne items zitten om thuis een moment voor jezelf te creëren. Zodat je met aandacht tijd voor jezelf neemt en daardoor echt ontspant.

Bewust offline Adventskalender

Het nieuwe thema heet Bewust offline en de inhoud van deze kit is helemaal afgestemd op offline tijd voor jezelf nemen. Bijzonder aan deze editie is dat de kit een adventskalender is. Elke dag maak je een pakketje of envelop open voor een cadeau of suggestie om heel laagdrempelig tijd voor jezelf te nemen. Iets wat we tijdens de drukke decembermaand wel kunnen gebruiken. Al dit moois komt in een toffe Aykasa krat in een kleur naar keuze.

Unieke producten van kleine ondernemers

Wie van verrast worden en uitpakken houdt – én wie wel een (verwen)momentje voor zichzelf kan gebruiken – moet zeker de Mama Me-time Kit Adventskalender bestellen. In deze mooie kit vind je prachtige producten die met liefde en zorg zijn uitgekozen. Er wordt waar dat kan voor producten van kleine en enthousiaste ondernemers gekozen. En dat maakt de Mama Me-time Kit bijzonder leuk.

Verkoopinformatie
De Mama Me-time Kit is een limited edition product dat elk kwartaal via een pre-order systeem wordt verkocht. De Bewust offline Adventskalender kan van 18 september tot en met 2 oktober 2020 worden besteld voor €35,00 of €50,00. Het wordt in de week van 9 november naar iedereen tegelijk verzonden. Alle cadeautjes worden apart en mooi verpakt, zodat het uitpakken één groot feest wordt.

Hier bekijk en bestel je de Mama Me-time Kit

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje