Mama kijkt anders Wintereditie

Welkom bij de Mama Kijkt Anders Wintereditie! Vorig jaar zomer bedacht ik de allereerste editie en aangezien ik zo vaak gevraagd werd voor een tweede editie (en ik dit zelf natuurlijk ook super leuk vind) is hier dan de tweede editie!

Voor degene die het de vorige keer totaal ontgaan is of voor degene die net te laat waren met meedoen nog even een korte uitleg:

Wat houdt het project: mama kijkt anders wintereditie in?

Op deze blog, op mijn instagram en in mijn facebookgroep plaats ik een lijst met 10 onderwerpen. Het is de bedoeling dat je elke dag een foto maakt van het onderwerp wat bij die dag hoort. Dus er staat bijvoorbeeld bij dag 3 “warmte” dan maak je een foto van datgene wat je daaronder verstaat! Er is geen goed of fout, het is de manier hoe jij kijkt en hoe jij denkt. Het is wél de bedoeling dat het past bij het moederschap. Het is namelijk mama style. Dus betrek je kind erbij of de spullen van je kind of dingen waar jij waarde aan hecht wat betreft het moederschap.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het start komende maandag en duurt dit keer 10 dagen. De vorige keer was dit twee weken maar dat was net iets te lang. Een week vind ik net iets te kort dus een mooie middenweg is die tien dagen. Samen met Marieke van Alittleblink heb ik zitten brainstormen hoe we het dit keer aan zouden pakken. De vorige keer maakte ik namelijk vele nachtelijke uren om alle foto’s te verzamelen.mama kijkt anders wintereditie

Dit keer kiezen Marieke en ik (dank je wel voor je hulp alvast lieve Marieke) elke dag 12 foto’s uit die we in een collage zetten. Het kan dus zijn dat jouw foto er de ene dag wel bij zit en de andere dag niet. Ik deel de collages uiteraard weer hier op mijn blog en het staat jou natuurlijk vrij om ook jouw foto’s te delen op je blog, instagram, Facebook, twitter.. Wat jij wilt!

Gebruik de hashtag #mamakijktanderswinter en vermeld van welke dag je foto is! Meer hoef je niet te doen!

Reclame maken?

Graag! Gebruik dan de afbeeldingen die ik ook gebruik, je kunt ze vinden in deze blog en op mijn instagram. Dit zodat het herkenbaar wordt voor iedereen!

Laten we wereld eens laten zien dat anders zijn helemaal zo gek nog niet is. Mama kijkt anders, jij toch ook?

12 reacties op “Mama kijkt anders Wintereditie

Reageren is niet mogelijk.