Mama kijkt anders Wintereditie

wintereditie-e1420550202476

Welkom bij de Mama Kijkt Anders Wintereditie! Vorig jaar zomer bedacht ik de allereerste editie en aangezien ik zo vaak gevraagd werd voor een tweede editie (en ik dit zelf natuurlijk ook super leuk vind) is hier dan de tweede editie!

Voor degene die het de vorige keer totaal ontgaan is of voor degene die net te laat waren met meedoen nog even een korte uitleg:

Wat houdt het project: mama kijkt anders wintereditie in?

Op deze blog, op mijn instagram en in mijn facebookgroep plaats ik een lijst met 10 onderwerpen. Het is de bedoeling dat je elke dag een foto maakt van het onderwerp wat bij die dag hoort. Dus er staat bijvoorbeeld bij dag 3 “warmte” dan maak je een foto van datgene wat je daaronder verstaat! Er is geen goed of fout, het is de manier hoe jij kijkt en hoe jij denkt. Het is wél de bedoeling dat het past bij het moederschap. Het is namelijk mama style. Dus betrek je kind erbij of de spullen van je kind of dingen waar jij waarde aan hecht wat betreft het moederschap.

Het start komende maandag en duurt dit keer 10 dagen. De vorige keer was dit twee weken maar dat was net iets te lang. Een week vind ik net iets te kort dus een mooie middenweg is die tien dagen. Samen met Marieke van Alittleblink heb ik zitten brainstormen hoe we het dit keer aan zouden pakken. De vorige keer maakte ik namelijk vele nachtelijke uren om alle foto’s te verzamelen.mama kijkt anders wintereditie

Dit keer kiezen Marieke en ik (dank je wel voor je hulp alvast lieve Marieke) elke dag 12 foto’s uit die we in een collage zetten. Het kan dus zijn dat jouw foto er de ene dag wel bij zit en de andere dag niet. Ik deel de collages uiteraard weer hier op mijn blog en het staat jou natuurlijk vrij om ook jouw foto’s te delen op je blog, instagram, Facebook, twitter.. Wat jij wilt!

Gebruik de hashtag #mamakijktanderswinter en vermeld van welke dag je foto is! Meer hoef je niet te doen!

Reclame maken?

Graag! Gebruik dan de afbeeldingen die ik ook gebruik, je kunt ze vinden in deze blog en op mijn instagram. Dit zodat het herkenbaar wordt voor iedereen!

Laten we wereld eens laten zien dat anders zijn helemaal zo gek nog niet is. Mama kijkt anders, jij toch ook?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Meike op 10 januari 2015 om 07:36

  Leuk! Ik doe weer mee.

 2. Patricia Schmitz-Heres op 10 januari 2015 om 09:32

  Wat een leuk idee. Ik ga eens op mijn gemak kijken naar de dagen en dingen bedenken. Misschien gebruik ik mijn instagram dan ook eens wat meer haha.

 3. Maike op 10 januari 2015 om 10:24

  Leuk! Ik ga weer proberen mee te doen :).

 4. Marion op 10 januari 2015 om 15:20

  Wat leuk! De laatste keer zag ik dit af en toe voorbij komen bij Petra, maar ik snapte niet wat het was. Now I know!

 5. Els op 10 januari 2015 om 20:51

  Leuk! ik ga proberen om mee te doen

 6. Hilde op 11 januari 2015 om 15:42

  Het moeten echt foto’s van je kinderen zijn dan… Dat je je kinderen anders gaat bekijken. Of moeten zij er niet per sé op staan?
  xx

  • Nicole (misseagles) op 11 januari 2015 om 16:22

   Ze hoeven er niet perse op te staan. Liefst wel iets wat met moederschap te maken heeft.. Maar jij bent de mama en jij kijkt anders dan bijvoorbeeld ik 🙂

 7. Wesley op Reis op 12 januari 2015 om 08:16

  Wat een leuk idee!

 8. #mamakijktanderswinter | MMopvrijdag op 12 januari 2015 om 19:10

  […] te doen aan de #mamakijktanderswinter. Het initiatief van #mamakijktanderswinter is van Nicole van Meisje-eigenwijsje net als van de zomer. Kijk ook elke dag voor een overzicht van de leukste foto’s bij Nicole […]

 9. […] elke dag een collage van een aantal van de inzendingen. Leuk toch? Voor de exacte beschrijving kijk hier. Het grappige is te zien hoe iedereen de thema’s anders […]

 10. Mama Kijkt Anders ‘Wintereditie’ deel 2 ⋆ A Little Blink op 21 januari 2015 om 14:16

  […] je hier en hier al hebt kunnen lezen doe ik mee met de wintereditie van MamaKijktAnders, een initiatief van Nicole […]

 11. […] tien dagen zijn voorbij gevlogen. De Wintereditie van Mama Kijkt Anders zit er alweer op. Afgelopen dagen heb ik met veel plezier foto’s gemaakt en met andere […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje