Mama kijkt anders: de eerste week

Het is alweer een week geleden dat ik startte met mijn project “mama kijkt anders”. Ik had van te voren al wat mede bloggers gevraagd of ze mee wilden doen want ik was stiekem een beetje bang dat het niet zo aanslaan. Nou als een bom hoor! Op het moment van schrijven (donderdagavond 21.41uur) zijn er alweer 344 foto’s gepost met als hashtag #mamakijktanders op Instagram! En er doen, zover ik heb kunnen nagaan, 51 mensen mee met het project. Het is wel een succes te noemen dus…

Omdat de helft er nu dus op zit, het project duurt 2 weken, vond ik het tijd worden voor een overzichtje. Ja, ik ga alle foto’s die gepost zijn online zetten. Nee, niet allemaal 1 voor 1 onder elkaar! Dat zou gekkenwerk zijn. De foto’s heb ik per dag verzameld, dat was overigens nog een heel karwei, en er een collage van gemaakt. Ook leek het me leuk om alle foto’s in een filmpje te zetten dus ook die ga je verderop in dit blogje terug vinden!

Dag 1: beste vriend. Dag 2
Dag 2: eten.eerste week
Dag 3: haar.Dag 3
Dag 4: water.Dag 4
Dag 5: groen.Dag 5
Dag 6: trots.Dag 6
Dag 7: dier(en)Dag 7

Tot nu toe is het dus echt geweldig goed gelukt.. Er zitten geweldig creatieve foto’s bij, maar ook ontroerende foto’s, lieve foto’s, mooie foto’s, grappige foto’s en zo kan ik nog wel even doorgaan! Ik heb stiekem wel wat favorieten maar wellicht dat ik daar nog iets anders mee doe. Omdat ik natuurlijk graag pronk met mijn eigen kleine meid heb ik ook een collage gemaakt van alle 7 foto’s die ik tot nu toe heb gemaakt voor dit project!Mijn collage1

Bol AlgemeenBol Algemeen

En dan als laatste… Het filmpje! Ik ben vergeten er een leuk muziekje onder te zetten dus mijn excuses maar als je zelf de radio aanzet tijdens het kijken is het eigenlijk alweer opgelost!

Op naar week 2!

24 reacties op “Mama kijkt anders: de eerste week

Reageren is niet mogelijk.