Mama kijkt anders: de eerste week

Het is alweer een week geleden dat ik startte met mijn project “mama kijkt anders”. Ik had van te voren al wat mede bloggers gevraagd of ze mee wilden doen want ik was stiekem een beetje bang dat het niet zo aanslaan. Nou als een bom hoor! Op het moment van schrijven (donderdagavond 21.41uur) zijn er alweer 344 foto’s gepost met als hashtag #mamakijktanders op Instagram! En er doen, zover ik heb kunnen nagaan, 51 mensen mee met het project. Het is wel een succes te noemen dus…

Omdat de helft er nu dus op zit, het project duurt 2 weken, vond ik het tijd worden voor een overzichtje. Ja, ik ga alle foto’s die gepost zijn online zetten. Nee, niet allemaal 1 voor 1 onder elkaar! Dat zou gekkenwerk zijn. De foto’s heb ik per dag verzameld, dat was overigens nog een heel karwei, en er een collage van gemaakt. Ook leek het me leuk om alle foto’s in een filmpje te zetten dus ook die ga je verderop in dit blogje terug vinden!

Dag 1: beste vriend. Dag 2
Dag 2: eten.eerste week
Dag 3: haar.Dag 3
Dag 4: water.Dag 4
Dag 5: groen.Dag 5
Dag 6: trots.Dag 6
Dag 7: dier(en)Dag 7

Tot nu toe is het dus echt geweldig goed gelukt.. Er zitten geweldig creatieve foto’s bij, maar ook ontroerende foto’s, lieve foto’s, mooie foto’s, grappige foto’s en zo kan ik nog wel even doorgaan! Ik heb stiekem wel wat favorieten maar wellicht dat ik daar nog iets anders mee doe. Omdat ik natuurlijk graag pronk met mijn eigen kleine meid heb ik ook een collage gemaakt van alle 7 foto’s die ik tot nu toe heb gemaakt voor dit project!Mijn collage1

En dan als laatste… Het filmpje! Ik ben vergeten er een leuk muziekje onder te zetten dus mijn excuses maar als je zelf de radio aanzet tijdens het kijken is het eigenlijk alweer opgelost!

Op naar week 2!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

24 reacties

 1. Miranda op 8 augustus 2014 om 07:10

  Leuk gedaan meid. En ik wist niet eens dat er zoveel aan mee deden, geweldig. Je hebt alleen 2 foto’s verwisseld van mij. Bij collage 1, beste vriend heb je mijn fruit schaal gedaan en bij foto 2 de foto van Sam en de buurhond.

 2. Arcadia op 8 augustus 2014 om 07:17

  Super leuk zo’n overzichtje! Wat een leuk creatief project heb je verzonnen.

 3. Maaike op 8 augustus 2014 om 07:35

  Wat ontzettend leuk om te zien zo! Ben heel erg benieuwd naar week 2.
  Maar, kloppen de dag 1 en 2 collages wel met het onderwerp of heb je ze per ongeluk omgedraaid? Voor mijn foto’s in ieder geval wel een zo te zien voor allemaal.

  • Nicole (misseagles) op 8 augustus 2014 om 08:07

   Bedankt voor de opmerking! Had ze inderdaad per ongeluk verwisseld!

 4. Bianca op 8 augustus 2014 om 08:09

  Oh wat super leuk om dit overzicht zo te zien! Echt heel leuk gedaan allemaal ik ben benieuwd hoe de tweede week gaat worden 😀 x

 5. Miranda op 8 augustus 2014 om 08:41

  Wat leuk! Fijn ook dat je project zo aanslaat.
  Mooi die overzichten zo bij elkaar!

 6. Manon op 8 augustus 2014 om 09:14

  Wauw wat leuk dat het zo’n succes is joh! Als ik mijn baby al had gehad had ik misschien wel meegedaan! Hele leuke “opdrachten”.

  • Nicole (misseagles) op 8 augustus 2014 om 09:23

   Er zijn zelfs zwangere vrouwen die mee doen hihi!

 7. Maike op 8 augustus 2014 om 09:38

  Wat een leuke collages! Mooi gedaan! En wat leuk dat het zo’n succes is. Ik vind ’t ook tof om elke dag de foto’s langs te zien komen.

 8. Monique op 8 augustus 2014 om 09:57

  Wat leuk om alle foto’s zo in een oogopslag te kunnen zien! Echt een leuk project. Goed bedacht!

 9. Miranda op 8 augustus 2014 om 10:45

  Super leuk om zo al de foto’s samen te zien! 🙂

 10. Joyce op 8 augustus 2014 om 11:33

  Heel leuk om het zo onder elkaar te zien 😀
  Ik ga er vanmiddag even mee aan de slag om foto’s in te halen 🙂

 11. Odile op 8 augustus 2014 om 11:36

  Het ziet er echt leuk uit! Ook leuk dat het een succes is, ik doe graag mee!

 12. Debbie op 8 augustus 2014 om 12:03

  Echt super leuk gedaan. Wat geweldig dat het zo goes is aangeslagen om hier aan mee te doen. Ik mis nog wat blogs die ik hier over wilde schrijven, maar er kwam ineens een opname van Daan tussen. Ik ga kijken hoe ik hier verder mee door kan gaan en nog over kan bloggen.

 13. Marije op 8 augustus 2014 om 12:07

  Waah leuk! Ook leuk om alle foto’s nog even apart te zien in het filmpje! En wat doen er veel mensen mee. 😀

 14. Mama's Jungle op 8 augustus 2014 om 13:34

  Jeetje Nicole wat een geweldig project en zo’n succes! Echt super om te zien.

 15. Tamara op 8 augustus 2014 om 14:11

  Wat super om de collages te zien!! Project is echt een succes!

  Mijn foto mist bij haar 😉 maar maakt niet uit. Morgen komt er bij mij een blogje online van de eerste dagen 🙂

 16. mamawatdoejenou.nl op 8 augustus 2014 om 15:11

  Wat leuk om al die foto’s bij elkaar te zien en hoe iedereen het onderwerp toch weer op zijn eigen manier interpreteert. Op naar week 2: ik kan niet wachten!

 17. Aletha op 8 augustus 2014 om 15:55

  Heel leuk gedaan. Echt een succes geworden!

 18. Marieke op 8 augustus 2014 om 20:41

  Superleuk om alle foto’s zo bij elkaar te zien, iedereen kijkt echt op zijn of haar eigen manier, zo bijzonder!!

  Ik zeg: dit doen we volgend jaar weer! Of in de winter al..hahaha, het zo leuk!! Je hebt er veel werk ingestoken, complimenten want het ziet er super uit!

 19. Sas op 9 augustus 2014 om 08:43

  Wat een super leuk overzichtje om te zien!

 20. Lief meisje op 9 augustus 2014 om 16:35

  Wat een mooi overzicht heb je er van gemaakt.

 21. Jenn op 9 augustus 2014 om 22:45

  Leuk overzicht, en super dat er zoveel mensen meedoen!

 22. Anita op 10 augustus 2014 om 11:19

  Wat een succes is je project, super leuk meis! Mooie collages heb je gemaakt, wat een werk moet dat geweest zijn. Benieuwd naar de 2e week.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje